Amerika'da Hamilelik

Hayirli olsun bebisin :) Ben testimi yaptigim hafta doktorumdan randevu alip gitmstim.

tesekkur ederim.. :) bir tuhafim ya..

ya ilk hamileligimde bende hemen gitmistim de ilk aylarda birsey yapmiolar ya.. bu sefer beklesemmi diyorum.. cunku tr deki gibi beta yukselisini surekli kan alarak bakmiyorlar.. ultrasonda dersen ilk olarak en erken 6. haftada.. bilmiyorum ki :44::44:

17-18 haftalikken hissediliyormu? Ben hicbir sey hissetmiyorum.Ben 20. Haftadan sonra diye biliyordum.

Bana once kan testi yapmislardi hem hamileligi kesinlestirmek hemde dusuk tehlikesi varmi diye.1hafta sonraya tekrar randevu verdiler.O zaman 6 haftaliktim.Alttan ultrasonla keseye bakmislardi.

Bana once kan testi yapmislardi hem hamileligi kesinlestirmek hemde dusuk tehlikesi varmi diye.1hafta sonraya tekrar randevu verdiler.O zaman 6 haftaliktim.Alttan ultrasonla keseye bakmislardi.

evet kan almislardi bendende ama kandan dusuk riskinin bilinebilecegini bilmiyordum.. ben dusuk yapmistim bana hic oyle birsey soylemediler.. doktorum zaten surekli motive eden bir kadin.. bilemedim ya.. esim bekleyelim bir iki hafta diyor .. neyse bakalim artik saoll

Ayy simdi korktum ben. Hic bir sey hissetmiyorum Dedigin gibi belkide ben gec hissedicem.

zaten korkucagini tahmin ettigimden hemen yazdim.. sakin korkma.. herkes baska baska zamanlarda hissedebilir.. ki doktor un bebeginin iyi oldugunu soyluyor takip ettigim kadariyla.. hatta cinsiyeti bile belli olmus

korkma rahat ol.. seninde zamanin gelir

Progestron hormonuna bakmislardi.Ondan dusuk riski varmi yokmu diye bakiyorlar.Bana bir suru test yaptilar bir coguda gereksizdi canim.Sigortam karsiliyor diye sesimi cikartmadim.Simdi olsa yaptirmazdim.Tam 4 kere alttan ulturasonla baktilar.Dis gebelik varmi falan diye.Bir iki hafta beklemen normal esin hakli :) Tekrar hayirli olsun.Saglikla kucagina alirsin insallah
,

Google dan baktim :) ilk gebeliklerde 22-24 haftayi bulabilirmis.evet kiz olacak insallah.Lara bebek :)

ben lekelenmelerim basladiginda progesteron a baktirmistim.. iyi demislerdi. ama nasip olmayinca olmuyor iste. alttan bakilmasini da hic sevmiyorum.. cunku kimisinde hafif kanamaya bile sebebiyet veriyor.. zaten bos, dis , sagliksiz bi gebelikse kisa surede sonlanir diye biliyorum.. onun icin bu sefer agirdan alip bekleme niyetindeyim..

Rabbim insaallah guzellikler nasip etsin.. dua etmek lazim.. bakalim bekleyelim biraz daha..

Google dan baktim :) ilk gebeliklerde 22-24 haftayi bulabilirmis.evet kiz olacak insallah.Lara bebek :)

zaten netten arastirmaya basladigini biliyordum :) kkadinlik psikoloji iste bende aynisini yaptim burda.. :)

yani dedigim gibi herkesin bu tecrubesi farkli farkli.. aslinda varya saglam ibir psikoloji icin hamileliklerde kendimizi kimseyle kiyaslamamiz lazim.. herkesin tecrubesi farkli degisik..

rahat olalim insaallah

lara bebek ha masallah

en guzel zamanlarindasin.. insaallah saglikla, hayirla kucagina da alirsin

Kesinlikle haklisin.Dedigim gibi simdiki aklim olsa daha 6-7 haftalikken 2 hafta icinde 4 kere alttan ultrasona girmezdim.iste ilk gebelik tecrubesizlik.Ne derlerse tamam dedim.Insallah hep guzel haberlerini aliriz buradan.

Kesinlikle haklisin.Dedigim gibi simdiki aklim olsa daha 6-7 haftalikken 2 hafta icinde 4 kere alttan ultrasona girmezdim.iste ilk gebelik tecrubesizlik.Ne derlerse tamam dedim.Insallah hep guzel haberlerini aliriz buradan.

cok tesekkur ederim insallah hepimiz icin oyle olur

Cok tesekkur ederim :) Amin.Allahim hepimizi saglikla bebeklerimize kavustursun insallah.

selam arkadaslar .. basindan beri size soruyorum danisiyorum.. bugun adetim 3 gun gecince tekrar test yaptim ve pozitif cikti.. sanirim hamileyim.. Insaallah hersey guzel olur..

kacinci haftanizda doktora gttinizz

ztaaaarrr! hayirli olsun, saglikla devam etsin hamileligin :) cok sevindim (bugun cok seviniyorum hep bu topicteki haberlere!)

bende soyle gelisti olaylar: ben tedavi goruyordum infertilite bolumunde, o yuzden onlar hamileligi teyid etmek istiyorlar. once iki kan testi yapildi 2 gun arayla, bhcg degerleri katlaninca ultrason icin tarih verdiler (6.5 haftadan sonra yapiyorlar onu, hem embryo gormek hem kalp atisini duymak icin). ondan sonra "sen tamamsin, normal kadin dogumdan randevu al" dediler. Normalde kadin dogum bolumu 8. haftadan once bakmiyor diye biliyorum, benim ilk randevum da 8. haftadan sonraya geldi. Ben senin yerinde olsam sakin sakin doktor secerim, doktorun belliyse simdiden randevu alabilirsin, en azindan erken davrandigin icin daha uygun gun ve saate randevu bulabilirsin. Her halikarda, sanmiyorum ki 8. haftadan onceye randevu versinler.

Kendine dikkat et :)

17-18 haftalikken hissediliyormu? Ben hicbir sey hissetmiyorum.Ben 20. Haftadan sonra diye biliyordum.

En erken 16. haftada hissedebilirsiniz (daha once hissettiginiz sey gazdir) diye okudumdu da ondan oyle dedim. Oyle erken hisseden sanslilardan olurum diye dileyerek yazdim biraz. Ama daha sonraki haftalara kalmasi muhtemel, ilk gebelik cunku. Goreceli olarak zayif oldugum icin belki erkence hissederim diyordum ama sen hissetmediysen ben de hissetmem. Sisman kadinlar bebek hareketi de zor hissediyormus, gobekleri zaten oldugu icin hamile oldugunu anlamayanlar oluyormus, tv'de programi varmis dogum sancisi baslayinca hamile oldugumu anladim mi ne oyle garip de bir ismi var. Boyle endise edecegini bilsem oyle gelisiguzel yazmazdim, benimki biraz wishful thinkingdi sadece Sabirsizlaniyorsun di miiiii, Lara kiz sana soyle okkali bir tekme atsin insallah da gecsin sabirsizligin :)

tesekkur ederim kokopelli :)

sanirim ayni doktoruma gidicem aslinda o hemen randevu veriyor. normalde evet dedigin gibi 8 yada 10. haftadan once bakmiyorlar.. ama ben yine de beklesen diyorum dayanabilirsem 8 ya da 9. haftada Allah nasip ederse tabii giderim doktoruma.. insaallah yuzumuz guler ne diyelimm

:))

O arada da biz yardimci oluruz :)) Prenatal aliyorsun degil mi, folik asit en cok simdi lazim!

Ayy simdi korktum ben. Hic bir sey hissetmiyorum Dedigin gibi belkide ben gec hissedicem.

kiz bebekler gec hissedilirler. telas yapma . bende cok kafama takmistim. hala bi oynuyor bi duruyor. onlarda kafasina gore takiliyorlar.

ama bence su bir gercek erkek bebek erken hissediliyor ve cok hareketli, kiz bebekler gec hissdiliyor daha az hareketli.

ben 16. haftaarda cok zayif olmama ragmen icimde su dalgasi gibi bisiyin kimildadigini hissediyordum. ozellikle ultrason bakimindan sonra daha bi hissediliyor. esracim sana az kaldi az daha sabir.

selam arkadaslar .. basindan beri size soruyorum danisiyorum.. bugun adetim 3 gun gecince tekrar test yaptim ve pozitif cikti.. sanirim hamileyim.. Insaallah hersey guzel olur..

kacinci haftanizda doktora gttinizz

tebrikler... saglikla kucagina alirsin ins. biz demistik zaten cift cizgiyi gormustuk hep birlikteee..

8.haftadan once randevu vermeyip beni cildirtmislardi. 8+3 te ilk muayenemi alttan bakilarak olmustum.

bebegin hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…