- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.621
4. aydan sonra kullanmak gerekiyomus. aslinda ben de cok dikkat etmedim su ana dek ama dehset kasinmaya basladi gobek ve gogus cevresi. argan oil iyi absorbe ediyor aslinda, bebe yagi da fena degil. krem surumu evet daha kolaydir, paraben olayi da ayri zaten.
sunu mu kullaniyosun ve nereden satin aldin? simdiden geriliyo benim de, cildim zaten cok kuru normal sartlarda da.
Amazon.com: Palmer's Skin Therapy Oil, Cocoa Butter Formula, with Vitamin E, 5.1 oz.: Beauty
dun biri bana cok ovdu palmers oil'i. fiyati da uygun hem.
of bugun de gundemimde catlaklar var, daha bebek bakimina gecemedim :) aa bi de gobek deligi altindan asagi dogru uzanan hafif bir cizgi cikmis, bugun farkettim. dogumdan sonra geciyomus gerci o.
Amazon.com: Palmers Cocoa Butter Massage Stretch Mark Cream 4.4 oz.: Beauty
Bundan kullaniyorum ben.Wallgrens,Cvs ve butun marketlerde var.Dedigin gibi cokta uygun fiyati.Amazonda alip bosuna shipping parasida odeme.Ben 3.75 filan aliyorum.Bana doktorun verdigi butun bebek dergilerinde bunun sample ni koymuslardi.Once onu kullandim hsuma gidince almistim.Doktorda onermisti.
Unuttum yazmayi :)) o cizgi bende de belirginlesmeye basladi.Benim hosuma gidiyor :) gobusun buyudugunun gostergesi :) nasil olsa geciyor dogumdan sonra
aliyim bunu o zaman, arada bunu da kullanirim. linke baktim da evet walgreens'de gormustum sanki.
erkek bebege hamile gebelerde cikiyomus gibi bisey okudum, ama sen simdi bunu curutmus oldun :)
Ben banyoda en son johnson in yagini suruyorum vucuduma.Suyla biraz durulayip cikiyorum.Sonrada palmers suruyorum.Gobegime,yanlara,birde sirtima.Surmuyorsan muhakkak yanlara ve sirtinada sur.Oralarda cok catliyormus Silgicim.
Aslinda ne yaparsak yapalim birazda genetik bu catlak isi ama yinede bakimin her zaman faydasi var :)
Eki Görüntüle 467483 Bu fotodaki iki rafta var bu linerdan, degisik desenler secmek mumkun, ben boylesini secmisim o zaman :)
genetik diyolar ama ben kuru cilde surmesem daha kotu olur olacagi varsa da. o yuzde kesinlikle devam, en azindan yapmadik demeyiz :) evet gobek cevresi, basen, bacaklar vb catliyomus. ins. o kadar olmaz, saglikla gelsinler de bebekler..
ben catlaklar konusunda sanirim sansliyim.29 haftam bitmek uzere catlak falan yok. son 1 aydir bebeyagi kullaniyorum onuda bir gun suruyorsam ikinci gun unutuyorum. bol bol su icmeyi oneriyorlar bildigim kadariyla. bir de eeger genetikse ne kullanirsan kullan fayda etmiyormus diye okumustum. annelerinize sorun catlak durumu nasilmis diye :)))
son olarak o meshur cizgi bende de var.
Silgicim ben de Esranın kullandığı Palmers ürününü kullanıyorum, ben her gün işten gelince duş alıp göbek,yanlar,bacak iç kısımları falan sürüyorum.Benim cildim çok esnek ve yağlı ama bacak bölgemden daha çok çatlama bekliyorum.Ayrıca ayakta çok kaldığım için bacaklarımda varis falanda olabilir,şimdiden damarlar ve biraz morluklar görüyorum:))
Göbekteki o çizgiden bende yok.Bende hamilelikle birlikte hafif tüylenme oldu göbek bölgesinde belki ondan göremiyorumdur:))
gecen images.google.com'da stretch marks diye arattim, nerede cikiyorlar goreyim de ona gore sureyim diye. Amanin cok feci goruntuler var, eyvah eyvah dedim. Benim bir arkadas da kasintidan oluyordu son aylarinda. Bir seyler kullanmak lazim kesin, catlagi onlemese de deriyi biraz nemlendirip rahatlatmak icin. Fotograflardan anladigim gobek kadar yanlara da surmek gerektigi. Kalca herkeste genislemeyebiliyor ama her ihtimale karsi surmek lazim. ocak annelerindekilere doktor gogusten dize kadar surun diyormus!!! krem/yag mi dayanir ona be?
o linea negra denen cizgi bende teeee 5. haftadan beri var!!! cok cok silik tabii, oyle negra denemez de baktin mi gorunuyor sonucta :)) bakalim ileride koyulasacak mi daha.
Bu birkac hafta icinde bebisler bizim seslerimizi duymaya baslarmis, hatta disariden gelen sesleri de ugultu olarak da olsa duyabilirmis. amazon'da urunler gordum, kemer gibi bir sey, takiyorsun, gobegin iki yanina denk gelen hoperloru var, bebege muzik dinletiyorsun. Siz oyle ana karnindaki bebege muzik terapisi gibi bir sey dusunuyor musunuz? Ben bilgisayar basinda calisirken falan spotify'dan muzik dinliyorum genelde, onlari daha agir, sakin seyler seciyorum. ama klasik muzik de dinleyemiyorum cunku calisirken iyi gitmiyor. bir de her gece yatarken ayni ninniyi soyluyorum :) bebekler anne karnindayken sik duyduklari ezgileri dogduktan sonra duyunca dikkat kesiliyorlarmis, sakinlesiyorlarmis, bu ninniyle sakinlesirse ne super olur!
Bende ki bebis dergilerinde 20.haftada sesleri ugultu halinde duyar 24.haftada babayla annenin seslerini ayirt eder yaziyor.Onun icin 24.haftayi bekliyorum o gobuse konulan kulakliklardan almak icin :)
Ay al da bak nasilmis, bize de anlat. Bizim icin bir test run yap. Her seyi sen deniyorsun biz senden kopyaliyoruz :)
Bebek dergisi mi aliyorsun? Hangisi? Guzel ve faydali mi? Ben online kaynaklardan ambale olacagim neredeyse, dergi mergi isine hic girmedim. Iphoneumda 4 ayri hamilelik app'i var :)))
Silgicim ben de Esranın kullandığı Palmers ürününü kullanıyorum, ben her gün işten gelince duş alıp göbek,yanlar,bacak iç kısımları falan sürüyorum.Benim cildim çok esnek ve yağlı ama bacak bölgemden daha çok çatlama bekliyorum.Ayrıca ayakta çok kaldığım için bacaklarımda varis falanda olabilir,şimdiden damarlar ve biraz morluklar görüyorum:))
Göbekteki o çizgiden bende yok.Bende hamilelikle birlikte hafif tüylenme oldu göbek bölgesinde belki ondan göremiyorumdur:))
kizlar alemsiniz yaaa :) muzik sistemi mi kuruyisunuz gobuse :) ben telefon kulakligini koyuyorum gobege, arada kuran sureleri dinletiyorum, arabada da klasik muzik.
bu arada ben de iphone app kullanyorum babycenter vb. oraya gore 15. haftadan itibaren duyarlarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?