- 20 Kasım 2018
- 12.981
- 47.507
- 598
- 35
Öff şu an cok igrenc bir espri yapasim geldi ama tutuyorum kendimiEski konuya bakılırsa adam almış alacağını zaten.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öff şu an cok igrenc bir espri yapasim geldi ama tutuyorum kendimiEski konuya bakılırsa adam almış alacağını zaten.![]()
Öff şu an cok igrenc bir espri yapasim geldi ama tutuyorum kendimi![]()
Aboov ben bunu kaçır mışım? Adam evlenmeyecek diye tutuştular o zaman ..Eski konuya bakılırsa adam almış alacağını zaten.
Tutuşma degillllllAboov ben bunu kaçır mışım? Adam evlenmeyecek diye tutuştular o zaman ..
Gören göreceğini görmüş, Zavallı Amerikalı 5 senede iki kere vuslata eriyor,buna can mı dayanır????Sadece yüzyüze görmemiş2024 ekimde hamileyim galiba diye konusu var :)
Din değiştirmeyi çorap değiştirmek zannediyorlar.O içşel mücadele ,kargaşa,kaos , kabulleniş .....Ben solcuyum, yarın sağcı biri bana senin için solcu olurum dese "hadi oradan" derim. Değerlerine sadık olmayan kimseden hoşlanmam. Zaten böyle bir şeyi kendim de talep etmem. Ne haddime bunu istemek! Herkes kendisine uygun biriyle olmalı.
Değiştirmeyecek ki zaten, kandırıyor işte. Konu sahibi de inanıyor.Din değiştirmeyi çorap değiştirmek zannediyorlar.O içşel mücadele ,kargaşa,kaos , kabulleniş .....
Olay o kadar yönden konuşmaya açık ki nereye cevap versem bilemedim. Ancak şu iki konuya takıldım; 1- adam bence kolpaliyor, ciddi olduğunu düşünmüyorum. 2- adamın dinini değiştirmeyi teklif ediyorsaniz adamın da beraber yaşayıp sizi tanımak istemesi teklifini haklı görüyorum. Ancak yine dediğim gibi ben adamı çok ciddi bulamadımBen 24 yaşındayım sevgilim 29, internetten tanıştık ve 5 yıldır çıkıyoruz. İlişkimiz sürecinde iki kez türkiyeye geldi ve gayet iyi vakit geçirdik. İlişkimizde her şey harika geçiyor ve hiç kavga etmiyoruz ama bugün şöyle bir sorun çıktı.
Ben çok dindar olmasam da müslümanım allah’a inanıyorum ama ailem baya dindar, sevgilim de bunun farkında ve bunun önce daha önce de konuşmuştuk çünkü o ateist ama ailem onun müslüman olmasını istiyor tabii yaparım demişti. Evlilik konusu açıldı bugün yine normalde ben mezun olup master yapınca ve yeterli para biriktirdiğimizde evleneceğimizi konuşuyorduk ama bugün bana evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istediğini bunun dneeme sürümü gibi bir şey olduğunu ve birlikte yaşamadan bir insanı tam olarak tanıyamayacağını söyledi. Ailemin buna karşı olacağını ve böyle bir şeye izin vermeyeceklerini söyledim ayrıca 5 yıldan (hatta master vs de eklersek 7-8 yıldan) sonra hala beni deneme sürümü olarak görmesinin beni üzdüğünü söyledim. Sonra konuşalım diye geçiştirdi bu konuyu.
Bugün anneme anlattım olayı ve baya patladı ona karşı olan tüm sevgim bitti falan diye.
Ona evlenmeden birlikte yaşayamayacağımızı nasıl anlatabilirim? Gerçekten ayrılmak istemiyorum ancak ailemi de kaybetmek istemiyorum sırf birlikte yaşıyoruz diye.
Bunu yabancı platformlarda da sordum herkes sen 24 yaşındasın ailenin ne dediğini niye umursuyorsun vs diyor kafayı yiycektim kimse türkiyede müslüman bir aileyle yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor mu diye
Değiştirmeyecek ki zaten, kandırıyor işte. Konu sahibi de inanıyor.
Birlikte yaşamak şöyle bir kenara dursun, adam ataistken sizin çok dindar aileniz onun Müslüman olmasını istiyor diye tamam ok olurum mu diyor? Çok ilginç.Ben 24 yaşındayım sevgilim 29, internetten tanıştık ve 5 yıldır çıkıyoruz. İlişkimiz sürecinde iki kez türkiyeye geldi ve gayet iyi vakit geçirdik. İlişkimizde her şey harika geçiyor ve hiç kavga etmiyoruz ama bugün şöyle bir sorun çıktı.
Ben çok dindar olmasam da müslümanım allah’a inanıyorum ama ailem baya dindar, sevgilim de bunun farkında ve bunun önce daha önce de konuşmuştuk çünkü o ateist ama ailem onun müslüman olmasını istiyor tabii yaparım demişti. Evlilik konusu açıldı bugün yine normalde ben mezun olup master yapınca ve yeterli para biriktirdiğimizde evleneceğimizi konuşuyorduk ama bugün bana evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istediğini bunun dneeme sürümü gibi bir şey olduğunu ve birlikte yaşamadan bir insanı tam olarak tanıyamayacağını söyledi. Ailemin buna karşı olacağını ve böyle bir şeye izin vermeyeceklerini söyledim ayrıca 5 yıldan (hatta master vs de eklersek 7-8 yıldan) sonra hala beni deneme sürümü olarak görmesinin beni üzdüğünü söyledim. Sonra konuşalım diye geçiştirdi bu konuyu.
Bugün anneme anlattım olayı ve baya patladı ona karşı olan tüm sevgim bitti falan diye.
Ona evlenmeden birlikte yaşayamayacağımızı nasıl anlatabilirim? Gerçekten ayrılmak istemiyorum ancak ailemi de kaybetmek istemiyorum sırf birlikte yaşıyoruz diye.
Bunu yabancı platformlarda da sordum herkes sen 24 yaşındasın ailenin ne dediğini niye umursuyorsun vs diyor kafayı yiycektim kimse türkiyede müslüman bir aileyle yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor mu diye
Ee olmazsa zaten evlendikten sonra da olmayacakDeneme süresi bitince anan babana mı dönecen bacım? Olmazsa eğer?
4 yıl, konuşmuştuk işte ama böyle bir şey istediğini söylememişti daha önce7 yıldır bunu hiç konuşmamış mıydınız ? Şimdi mi konuşuldu ?
Sizin dahi sadece 2 kez gördüğünüz damat adayına karşı nasıl bir sevgisi varmış ki anneniz “ona karşı olan tüm sevgim bitti” diyebildiBen 24 yaşındayım sevgilim 29, internetten tanıştık ve 5 yıldır çıkıyoruz. İlişkimiz sürecinde iki kez türkiyeye geldi ve gayet iyi vakit geçirdik. İlişkimizde her şey harika geçiyor ve hiç kavga etmiyoruz ama bugün şöyle bir sorun çıktı.
Başkalarının inançlarını değiştirmeye çalışmayın, kendi inancınızda birilerini bulun.Ben 24 yaşındayım sevgilim 29, internetten tanıştık ve 5 yıldır çıkıyoruz. İlişkimiz sürecinde iki kez türkiyeye geldi ve gayet iyi vakit geçirdik. İlişkimizde her şey harika geçiyor ve hiç kavga etmiyoruz ama bugün şöyle bir sorun çıktı.
Kendisi dini umursamadığı için sorun olmaz dedi, ben de çok dindar değilim 5 vakit namaz kıldırmayacağım sadece şehadet getirecek zaten içkisi kumarı yok o yüzden pek bir şey değişmeyecek hayatında kabul etti bu nedenleBen dindar biri degilim ama musluman kadinin musluman olmayan erkekle evlenemeyecegini yasak oldugunu ben bile biliyorum.Yani baya dindar ailenizin dert ettigi şey birlikte yaşamak mi?
Bir insana şu dinden ol diyince o da tamam diyince oluyo mu gercekten?
Neyse dini konular da yasak zaten daha yazamicim