• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikan sevgilim evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onca sene geçmiş yani tanıyamamış mı ayrıca hadi çıktınız diyelim bir sene de oldu sevgilin vazgeçti nolucak onca sene çöpe mi gidicek
Ayrıca elin amerikalısı nerden bilsin bacım Türkiye’de ki yaşam biçimini yav
Bilmiyorum ya zor gibi görünüyor ailen için diyorum bunu 😑
Evet yani 4 yıldan sonra bile hala deneme sürümü gibi davranması üzdü beni

5 yıldır sadece 2 kere yüzyüze görüşmüşsünüz. Bu adam cinsel ihtiyacını nasıl gideriyor? Dini bir engeli de yok. Sadakatine emin misiniz? Amerikalı bir erkeğin kilometrelerce uzaktaki kızla 5 yıldır böyle bir ilişki sürdürmesi ütopik geldi.
Birlikte yaşamaya ülkemizdeki çoğu aile karşı çıkar, genelde gizli saklı yaşıyor yaşayan da.
Sadakatinden eminim iş harici evden çıkmıyor zaten aramızdaki saat farkından konuşabiliyoruz hep hiç ondan şüpheleneceğim bir durum olmadı cinsel şeyleri de birlikte yapıyoruz ablasıyla da yakın arkadaşım bir şey olsa söylerdi bana

Sevgilimle 3 ay önce ilişkiye girdik. Kondom kullandık ve hiçbiri yırtılmadı. İki gün sonra, zaten beklenen gün olduğu için adet oldum. Sonraki adetim ise biraz erken geldi (yaklaşık 2 gün) ve kısa sürdü gibi hissettim. Ancak normaldeki gibi geçti çünkü genelde birinci gün çok sancı çekerim ve sonraki günlerde kanama yavaş yavaş azalır. Her şey normal görünüyordu, hamile olmadığım için rahatladım ve devam ettim.
Bu hangisi Amerikalı olan mı? Öyleyse aileniz muhafazakar değil. Adamla buluşup beraber olabiliyorsunuz.

19 yaşından beri berabersiniz yani. 24 e kadar burada kendinize daha uygun birini bulabilirdiniz. Yani bunu hiç mi konuşmadınız daha önce? Bir de 29 yaşında Amerikalı adamın size sadık kaldığına nasıl emin olabildiniz 😃
işte ben bütün gençliğimi ona harcamışım o hala deneme sürümü olarak görüyor galiba bunca yılı anlayamadım. Sadık olduğuna eminim o konuda hiç bir güvensizliğim yok dediğim gibi ilişkimiz gayet iyi sırf bu olay dışında

işte ben bütün gençliğimi ona harcamışım o hala deneme sürümü olarak görüyor galiba bunca yılı anlayamadım. Sadık olduğuna eminim o konuda hiç bir güvensizliğim yok dediğim gibi ilişkimiz gayet iyi sırf bu olay dışında
Ne ilişkisi, sadece iki kez görmüşsün adamı, hayal dünyasında yaşıyorsun.

Ya kusura bakmayın ama neyden nasıl emin olabiliyorsunuz? İş okul ortamında mı bulundunuz? Arkadaşlarını ailesini tanıyor musunuz? Siz hiç Amerika'ya gittiniz mi?

Konunun her yeri ayrı tuhaf.

1- 5 yıldır berabersiniz 2 kere görüştünüz ve bu adamın 5 yılda hayatındaki tek kişinin siz olduğunu mu düşünüyorsunuz cidden? Üstelik tekrar ediyorum sadece 2 kere görüştünüz.

2- Ailenizi aşırı dindar olarak tanımlıyorsunuz ama aşırı dindar anneniz gayrimüslim biriyle ilişki yaşadığınızı biliyor, yetmiyor siz annenize amerikalı sevgilim beraber yaşamamızı istiyor diye anlatabiliyorsunuz. Ve aşırı dindar annenizin tepkisi ona olan sevgim bitti 😭 oluyor.
1- iki yıl korona vardı zaten diğer yıllarda türkiyeye geldi yazın çünkü okulum olduğundan yazları görüşebiliyorduk anca ve buraya geliş, airbnb, yemek masrafları çok fazla olduğu için bir ay kalabiliyor anca

2- müslüman olacağı için annem biliyor ve onaylıyor ama babam daha bilmiyor sevgilim olduğunu. Çocuk gayet iyi biri annemle de konuştu (ben çevirdim çoğunlukla) yemek yapıyor temizlik yapıyor her konuda beni destekliyor annemle iyi anlaşıyor o yüzden onaylıyor annem ilişkimi. Tabii babama söylemedik daha ve nasıl söyleriz bilmiyorum ama o ayrı konu şimdilik

Ayni eve girince zaten yasam seklini farkliligi asil ordan orjinalligi görüyorsun. Ben benimkiyle iki sene yasadim hazir hisseder hissetmez evlenmeye karar verdik ve pisman olmadik uyum sagladik.
Aslinda böyle olmasi daha iyi cünkü ilk evliligimden bosandim cocugum yok o zamanlarda evlendikten sonra adamin gercek karakterini görmüs oldum sevgililik zamanla toplam 12 sene cöpüm oldu anlayacagin..
Ailemi nasıl ikna edebilirim ki birlikte yaşama konusuna

Ben 24 yaşındayım sevgilim 29, internetten tanıştık ve 5 yıldır çıkıyoruz. İlişkimiz sürecinde iki kez türkiyeye geldi ve gayet iyi vakit geçirdik. İlişkimizde her şey harika geçiyor ve hiç kavga etmiyoruz ama bugün şöyle bir sorun çıktı.

Ben çok dindar olmasam da müslümanım allah’a inanıyorum ama ailem baya dindar, sevgilim de bunun farkında ve bunun önce daha önce de konuşmuştuk çünkü o ateist ama ailem onun müslüman olmasını istiyor tabii yaparım demişti. Evlilik konusu açıldı bugün yine normalde ben mezun olup master yapınca ve yeterli para biriktirdiğimizde evleneceğimizi konuşuyorduk ama bugün bana evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istediğini bunun dneeme sürümü gibi bir şey olduğunu ve birlikte yaşamadan bir insanı tam olarak tanıyamayacağını söyledi. Ailemin buna karşı olacağını ve böyle bir şeye izin vermeyeceklerini söyledim ayrıca 5 yıldan (hatta master vs de eklersek 7-8 yıldan) sonra hala beni deneme sürümü olarak görmesinin beni üzdüğünü söyledim. Sonra konuşalım diye geçiştirdi bu konuyu.

Bugün anneme anlattım olayı ve baya patladı ona karşı olan tüm sevgim bitti falan diye.
Ona evlenmeden birlikte yaşayamayacağımızı nasıl anlatabilirim? Gerçekten ayrılmak istemiyorum ancak ailemi de kaybetmek istemiyorum sırf birlikte yaşıyoruz diye.

Bunu yabancı platformlarda da sordum herkes sen 24 yaşındasın ailenin ne dediğini niye umursuyorsun vs diyor kafayı yiycektim kimse türkiyede müslüman bir aileyle yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor mu diye
Ateist adam müslüman olcam, billuru kestircem mi dedi ? Püüüü 😆

7-8 senede yüz yüze görüşme sayınız bu gidişle 5-6 falan olacaktır. Adam haklı 😄😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X