• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikan sevgilim evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istiyor

hahaah babasinin istedigi seyi alip gidince bile faturasini verip parasini isteyen insanlardan ne bekliyorsun:) benim sevgilim erken yasta ailesinden ayrilmis yakin sehre hem okul hem staj tasinmis daha 18 bile degilken. her haftasonu kiyafetlerini yikatmaya gelirmiş, annesi yaptigi alisveristen/bahceden falan ona erzak verirmis. bizimki de 50 euro annesine odermis hem bunlar hem camasir icin😂😂😂yani düşünüyorum düşünüyorum beynim almiyor ben unideyken annemin benim çamaşırlarımi yikadi, bana meyve sebze aldi diye benden para isteyecegi bir düzeni.
birkac yil calistiktan sonra baska bölüm okumak icin ailesinin yanina gelmis, o zaman da kira odemis ailesine (ki ailesi bile kimseye kira odemiyor)
şaka gibiler cidden😂
bir kere is arkadasinin bizim oraya tasinma ihtimali vardi. ben de turkleri bilmez ya onceden uyarayim dedim "birlikte gitmek isteyebilirsiniz ama turkiyede bir seyi birkac kere yapinca gorevin oluyor. sonra yapmadiginda araniz bozulabilir" diye. çünkü cok defa cok insanin basina geldi gördüğüm.
sevgilim cok sasirdi "ise benim arabamla gitsek zaten kurallari belirler ve bir rakama anlasiriz" dedi. yani ayni mahallede oturdugu is arkadasini ise giderken "goturuvermek" bile yok lügatında😅
aslinda cok guzel bir sey. bizde gereksiz fedakarlik yapiyoz yapiyoz sonra onlardan iyilik bekliyoruz. "ben ona sunu bunu yaptim" diye gönül koyuyoruz. ne gerek var?
bizde de ben zaten hep erkek odesin insani degilimdir, kendimce dengelerim cogu seyi para konusulmaz. ama bir whatsapp grubumuz var. ona mesela faturalari - ya da tamamen ona ait olup bana odemesini beklediğim herseyi yaziyorum. misal hgs ucreti, nalburdan istediği seyler, ortak aldigimiz seylerin yarisi, beni hic alakadar etmeyen tamamen o istedigi icin siparis verdigim seyler falan. onlari yazıyorum, ya da elden borc verdiysem onlari. maasini alinca hepsini ödüyor , odedigine dair emoji atiyor falan:) ya da ben bana lazim olan bir sey istedigimde "gruba yazarsin borcundan dusersin" diyorum, yaziyor😂
ama seviyorum bu sistemi yani, bana mantikli geliyor:)
Annesinin yaptığı şeye şok oldum. Bizde olsa ailem beni sevmıyor diye deprosyona girilcek olay. Peki bizim bu içiçe olan aile yapımız hakkında ne düşünüyor? Mesela Türkiye'yi beğeniyor mu falan. Ben merak ediyorum. Bize bir alman gelmişti. İstanbul güzel değil vs demişti. İşte aile yapılarımızı falan sorgulamıştı. Çok çocuklu bilmem ne vs diye. Yani uyum sağlayabildi mi? Ben çok merak ediyprum mesela kendilerinden uzak bir kültürde yetişmiş türk kızlarında ne cazip geliyor onlara. Şu para olayını asla atlatamayacağım ama. 😁

Kendisi dini umursamadığı için sorun olmaz dedi, ben de çok dindar değilim 5 vakit namaz kıldırmayacağım sadece şehadet getirecek zaten içkisi kumarı yok o yüzden pek bir şey değişmeyecek hayatında kabul etti bu nedenle
Dini umursamayan biri Müslüman olacak ?

ayrıca bize en uygun olanlar italyanlar bence
öyle amerika kuzey avrupa falan bize olmaz cık yani
italyanlar da fazla gevşek
bu gidişle siz türke talime devam
allahtan ben unumu eledim eleğimi astım

Back
X