• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 0.62??

Elizabeth1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
246
68
98
34
Arkadaşlar merhaba ben geçen sene boş gebelık gecırdım ve degerlerıme bakmadı doktorlar boş gebelık oluşuyorsa gebe kalabılırsın dendı ve daha sonra benım deneme surecımde olmayınca sehır hastanesine gıttım amh 0.62 çıktı moralım çok bozuldu düşük baya bu durumu yaşayan varmı aramızda

Arkadaşlar merhaba ben geçen sene boş gebelık gecırdım ve degerlerıme bakmadı doktorlar boş gebelık oluşuyorsa gebe kalabılırsın dendı ve daha sonra benım deneme surecımde olmayınca sehır hastanesine gıttım amh 0.62 çıktı moralım çok bozuldu düşük baya bu durumu yaşayan varmı aramızda
Benimde 1 sene once 0.64 du suan hamileyim hic moralini bozup hormonlsrini daha kotu etme

Telaş etme 0.01 ile doğal yoldan gebe kaldım. Umarım sağlıkla ilerleyip doğmak nasip olur🙏🤍

Back
X