Amh Değeri 0.03 ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardım edin 😔

007 amh ile hamileyim🧿 şuan 10 haftalık tüp bebekle oldu süreç daha uzun oluyor bizlerde yumurta az olduğu için sabırla ve umutla devam et. Beslenme bence Cook önemli ben ilk yumurta toplama işleminden önce diyet yaptım gluten süt ve süt ürünlerini tamamen kestim ve ozon tedavisi gördüm ne işe yaradığını bilmiyorum ama şükürler olsun o diyet peşine yapılan yum toplamada 3 yumurtadan biri tuttu sanırım ama benim süreç Cook uzun ben 5 sefer toplama yaptım yedekte bir yumurta olsun diye demem o ki Allah ol dedikten sonra olur Allah'a teslim ol ve mutlaka önem al d vit değerine baktır demirine baktır bu iki değer dışında uzman eşliğinde takviye edici vit al. Ben diyeti yaparken çinko d demir ilaclari kullandım özellikle d vitamini çok önemli ayrıca dediğim gibi beslenme ❤️❤️

007 amh ile hamileyim🧿 şuan 10 haftalık tüp bebekle oldu süreç daha uzun oluyor bizlerde yumurta az olduğu için sabırla ve umutla devam et. Beslenme bence Cook önemli ben ilk yumurta toplama işleminden önce diyet yaptım gluten süt ve süt ürünlerini tamamen kestim ve ozon tedavisi gördüm ne işe yaradığını bilmiyorum ama şükürler olsun o diyet peşine yapılan yum toplamada 3 yumurtadan biri tuttu sanırım ama benim süreç Cook uzun ben 5 sefer toplama yaptım yedekte bir yumurta olsun diye demem o ki Allah ol dedikten sonra olur Allah'a teslim ol ve mutlaka önem al d vit değerine baktır demirine baktır bu iki değer dışında uzman eşliğinde takviye edici vit al. Ben diyeti yaparken çinko d demir ilaclari kullandım özellikle d vitamini çok önemli ayrıca dediğim gibi beslenme ❤️❤️
Maşallah adınıza çook sevindim Allah bana da nasip eder inşallah 🙏siz nereye gittiniz acaba ben hangi doktora güvenmeliyim devlette bu nasıl oluyor onlaramı güvenmeliyim o kadar karışık ki

Yazdım ama yazmadılar cevap alamadım
Evet malesef bende çok zor cevap almıştım yumurta uretimi artırmak için ben fodega panacea antox ve bal karışımı women kullanmıştım şimdi birde bunun yanında minera da öneriyor. Almak isterseniz mfkstore diye web sayfası var kendi Instagram hesabında biyogrofisinde yazıyor ona tıklayınca açılıyo zaten. Ben ordan siparis verdim.

Evet malesef bende çok zor cevap almıştım yumurta uretimi artırmak için ben fodega panacea antox ve bal karışımı women kullanmıştım şimdi birde bunun yanında minera da öneriyor. Almak isterseniz mfkstore diye web sayfası var kendi Instagram hesabında biyogrofisinde yazıyor ona tıklayınca açılıyo zaten. Ben ordan siparis verdim.
Bunları doktorunuz mu önerdi ben kafama göre birşey almaktan korktum açıkcası bakıyorum birkaç karışım gördüm bir adam var doğal kürler yapıyor ama epey pahalı yani almalı mıydım çok zor dimi bu süreç nasıl geçecek 😔

Bunlarda eş paketi yazıyor sıkıntı bende ya özelden hangisi olduğunu atar mısınız anlayamadım

Bunları doktorunuz mu önerdi ben kafama göre birşey almaktan korktum açıkcası bakıyorum birkaç karışım gördüm bir adam var doğal kürler yapıyor ama epey pahalı yani almalı mıydım çok zor dimi bu süreç nasıl geçecek 😔
Doktoruma sormadan almıstim ama sordum kullanabilirsin dedi

Merhaba herkese amh Değerim 0.03 çıktı ve ben çok endişeliyim henüz doktorum görmedi sonuçları ama ben hiç iyi şeyler okumadım yardım edin lütfen düzelir mi yani tüp bebek şansı bile yok yazıyor yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz veya doktor önerisi verebilecek olan var mı bu arada regl oluyorum birkaç defa aksadı ama onun dışında hep regl oluyorum
Merhaba bu amh degerle ablamin 3 düşüğü oldu interneten araştır 0.01le bile hamile kaln var siz bence bi hsg cektirin o şekilde hamile kalan cok kisi var

Maşallah adınıza çook sevindim Allah bana da nasip eder inşallah 🙏siz nereye gittiniz acaba ben hangi doktora güvenmeliyim devlette bu nasıl oluyor onlaramı güvenmeliyim o kadar karışık ki
Ben bahçeci de tedavi gördüm sizde araştırın ama her yer herkese iyi gelmiyor olumlu olumsuz durumları da var kurumun ama laboratuarı çok iyi ve ekip profesyonel birde Allah ol dedikten sonra olur bunu unutma çok rahatlattı bu cümle beni her gece içimden defalarca tekrarladım umudun olaun hep

Fsh değeriniz kaç sizin. Çocuk sahibi olmanız zor demişti bir doktora daha gittik yumurta sayımı falan yapmadan nasıl böyle söyler dedi ben günlerce ağladım tabi şimdi bir takım belgeler verdi onları verip rapor çıkarttıracağız ilaçları falan devlet karşılıyormuş rapor olunca
Benım fsh27 ne yaptınız bi değişiklik varmı durumunuzda

Arkadaşım her ay adet görüyorsan yumurtlama vardır. Fsh 17 evet yüksek benim de 14 dü ama 2 embiryo donduruldu şimdi adet olup tekrar mı toplama yaosam diyorum. Moralini bozma yaş çok önemli 40vw üstüysen yumurtan çok da olsa adamlar şans düşük diyor. O yüzden canını sıkma. Allah ol derse olur.

Back
X