3 ay toplanan yumurtalardan oluşan embriyoları genetiğe gönderdiniz mi 7 embriyodan kaçı transfer edildiMerhaba arkadaslar, 40 yasindayim. Amh degerim 0,41 fsh 11 lerde. Ilk tup bebek denedim 11.hafta solunumu durdu. Sonra 3 ay yumurta toplama oldu 7 embriyo olustu bunlar 3.gun embriyolari. Sonuc negatif. Simdi tekrar deniycem, umudum tumeniyor. Cocuk istiyoruz stresim cok, elimde degil. Dusuk amh ile hamile kalan varmi ? Nasil bir yol izlediniz neler kullandiniz?
bizde de ayni cnm. izmirde gitmedigimiz doktor kalmadi[QUOTE="Chickennova,
Arkadasiniz icin sevindim, benim esimdede sperm hareketsizligi var. normal yolla zor diyorlar.
Bende izmirdeyim sonuç ne oldu sizin?bizde de ayni cnm. izmirde gitmedigimiz doktor kalmadi
amh icin pro woman vitamin ve krill balik kapsulunu tavsiye ediyolar.Merhaba arkadaşlar Benin amh 0.50 yaş 29. Doktor aşılamayla zaman kaybetme direkt tüp bebek dedi. 2 tane yumurtam vardı 2 sini topladılar 2 Side döllendi ama 1.kalite değillerdi. Her 2 Side 3. Gün transfer edildi. 29 Ocak test günümdü ben 27 Ocak’ta adet oldum. Bende amh sı düşük olup doğal yolla hamile kalanları takip etmeye çalışıyorum belki faydalı bir bilgi edinebilirim diye. Eabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Tüp bebek tedavisine başlamadan önce 3 ay boyunca biesteron deha ve promotil woman kullanmıştım iğnelere başlayınca Vitamin olarak folat verdi doktor.amh icin pro woman vitamin ve krill balik kapsulunu tavsiye ediyolar.
benimde amh 0.1 olan arkadasim vr o soyledi cnm. benm 4.70 bende kaliteli olsn die ugrasiorum folikullerTüp bebek tedavisine başlamadan önce 3 ay boyunca biesteron deha ve promotil woman kullanmıştım iğnelere başlayınca Vitamin olarak folat verdi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?