AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yaptığınız özel bir sey oldu mu peki ???
Merhaba,
Herhangi birsey yapmadim.
Zaten AMH degerimi ogrendim bir hafta sonrada hamile oldugumu ogrendim ama ne yazikki su anda dusuk baslamis Bebegin kalbini duyamadik dr dedigine gore tedavi gerekmezmis kurtaj ol iki ay sonra yine hamile kalirsin dediler. Uzgunum
Cok zor zamanlar allah isteyen herkese cocuk nasip etsin.

O ay yumurtan olmuştur o akıntı yumurtlama akıntısıdır

Ne yunurtasi be canim hemde ilacsiz cok zor. En son gecen hafta doktor sag da hic bir sey goremiuorum demisken...
O akinti hep oluyor aslinda acaba, akinti olupta yunurta mi catlamiyor olabilir mi

Devlet hastanesinde yaptırmıştım ilkini 0.27 çıkınca özele hulusi hocayı çok önerdiler canm ankaradayım hoca çok yoğun ona güvendik randevu da ancak 1 kasım da oldu
Ne yunurtasi be canim hemde ilacsiz cok zor. En son gecen hafta doktor sag da hic bir sey goremiuorum demisken...
O akinti hep oluyor aslinda acaba, akinti olupta yunurta mi catlamiyor olabilir mi
Olabilir...Bende de şu aralar hoşuma gitmeyen bazı akıntılar var...Doktora gitmekten de bıktım...Zaten yoğun çalışıyorum...
Bu aralar çikolata kistinin neden olduğuna takmış durumdayım. Acaba ne gibi bir hata yaptım da bende çikolata kisti oluştu düşünüp duruyorum. Mesela bir enfeksiyon mu geçirdim acaba? ya da yetersiz beslenmemi? Çünkü ailemden uzak olduğum bir dönem oldu ve sağlıklı beslenmedim o dönemler..Zaten bu kistler de ilk o zaman farkedildi..Kendime çok kızıyorum...Hala da dikkat etmem kendime

Çikolata Kisti Olanların Beslenme Şekli
1. Bol miktarda meyve ve sebze tüketin
2. Her gün çok su içmeye dikkat edin
3.Yeşil çay endometrial doku gelişiminin azalmasına yardımcı olabilir
4. Omega 3-somon, alabalık ve uskumru gibi yağlı balıkların yanı sıra fındık, fıstık gibi sert kabuklu yemişler ve çekirdekler iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilir
5. İşlenmiş et ürünleri içeren bir diyet yerine meyve ve sebze ağırlıklı bir diyet

Teşekkür ederim benim 6 haftalık gebeliğim varmış bu gün kalp atışını duyduk inşaallah devamı olur Allah size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
Ayyy cnm yaa ne sevindim bilemesin..surekli yazmasamda konu takibindeyim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin..insallh..bize dua etmeyi unutma neolur..

Beş yıl.once 0.16 amh ve Fsh 60 beş yıl mücadele sonrası 4 tüp bebekle hamiş kaldım önce dua sonra sabır ve tedavime hiç ara vermeden madi durumum el verdiği sürece ve çok şükür şuan oluşum 9 aylık ve şuan adet bile olamıyorum doktorum menopoz diyor Allahım ol.dediketen sonra oluyor hiç umudunu yitirmeyin ben öyle yaptım aylarca yumurtam bile görünmüyordu Allahım nasip etti bin şükür darısı başınıza olsun inş Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin..

Rabbim size bağışlasın sağlıcakla büyüsün darısı bizlerin başına

0,27 ile akrabam hamile kaldı ama doktoru çok uğraştı sol tüpünde sıvı vardı alındı ve kapatıldı, laparoskopi yapıldı. Sonunda hamile kaldı, doktoruda aynur ersahin, medicalpark göztepede instagram hesabından paylaşmıştı oradan bakabilirsiniz, dr.aynurersahin instagramı

inşallah darısı tüm isteyenlere olur canm bnde çok istiyorum ama nasip kıısmet bakarım tabi çok saol

Dogal mi yoksa tup bebek yonyemi ile hamile kaldi peki

Bunun dışında kullandığı vitamin ilaçları filan var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…