AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

CAnm ciddi misin yani fsh benim 10,64 çok yüksek değil ama amh çok düşük gerçekten yanlışlık olabilir mi doktr da değerlerin birbirini tutmuyo dedi
Evet canım gerçekten öyle ikisi birbirinin tam tersi oluyor sen tekrar yaptır testini

CAnm ciddi misin yani fsh benim 10,64 çok yüksek değil ama amh çok düşük gerçekten yanlışlık olabilir mi doktr da değerlerin birbirini tutmuyo dedi
Evet mesela benim amh dusuktu o degerdr fsh da cok yuksek olmaliydi. Bence degerlere cok kapilmamak lazim...vucut cok dehisik bir yapi herkes ayni olmuyor...

Merhaba kizlar... Bu dogurgan donemde akinti olmasi tam olarak neyi ifade ediyor... benim rezervim cok dusuk biliyorsunuz. Kendiliginden yumurtam olusmaz bunu biliyorum.. peki bu akinti nedir? Yumurtam yok catlamaz olan sey catlar? Yoksa her dogurgaN donemde bu akinti olagan bisi mi?

İnan hiçbir bilgim Yok canım

Ya o zaman nie olmuyo 7 aydır başka bi sıkıntı vr o zaman
Herşey mükemmel olsa da bazen çiftler çocuk sahibi olamıyor..Sebepsiz infertilite dedikleri çiftler var mesela..Hormon değerleri hem erkek hem kadın da normal ama çocuk olmuyor...İnşallah sonucun yanlıştır. Yine de doktora gidin tabi. Bu arada D vitamini eksikliği de hamile kalmayı engelleyebiliyormuş..

Canım hiç yumurtan yok değildir..Şeffaf yumurta akı kıvamında ise çatlıyor olabilir...Belli olmaz bir bakarsın bingo :))
Deneme yapabilirsiniz. Ben de sen gibi hep nasıl olsa yumurtam yok diye hiç deneme yapmadım...Yanlış yapıyoruz galiba...

Ol

Ya o zaman nie olmuyo 7 aydır başka bi sıkıntı vr o zaman
Yaşınız kaç? genelde 30 yaşından dan küçüklere 1 yıl deneme hakkı veriyorlar...1 yıl deneyin olmazsa öyle gelin diyorlar...30 yaş üstüne ise 6 ay..Ama tabi siz AMH değeriniz nedir? önce onu öğrenin. Gerçek değerini nedir? Hani kafanız karışı yanlış mı diye soruyorsunuz..Yoksa AMH düşükse gerek yok 1 yıl deneyip beklemeye..Yanlış yönlendirmeyeyim sizi. Özel bir hastane, klinik veya laboratuvarda doktora gitmeden önce AMH değerini ölçtürme şansınız yok mu? 1 Kasıma kadar aklınızdaki sorular netleşir en azından...Tabi çok pahalı bir test değilse...

Öncelikle amh düşükse fsh kesinlikle yüksek olmalı diye bir kural yok. Fsh her adet döneminde, stres sebebiyle bile sürekli değişen bir hormon. İşinde başarılı birçok doktor da rezerv azlığında fsh ı önemsemiyor artık.
Amh ise adetli ya da normal hiçbir koşulda değişmeyen sabit bir hormon. Çünkü direkt yumurtalıklardan salgılanıyor. Eğer içine sinmiyorsa bir kez daha yaptır elbette.
Fakat tüm bunların dışında sana en sağlıklı bilgiyi verecek olan şey vajinal ultrasondur. Adetinin 2.ya da 3. gününde gidip muayane olduğunda görülen antral folikül dediğimiz yumurta sayısı sana net bilgiyi verecektir.

Canm bizim 7 aydır olmuyo eşimde sıkıntı yok ama benim amh 0.27 çıktı fsh 10,64 çıktı doktor değerler birbirini tutmuyor başka bi hastaneye git bizim laboratuvar da sıkıntı olmuştur dedi yaşım 26 bizde şimdi 1 kasım a başkent hastanesine randevu aldık bakalım inşallah yanlışlık vardır

İnşallah bi sıkıntı yoktur 1 kasım ı beklemek öyle zor ki

Bunları söylemiştin canım. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum tabi...1 Kasımı beklemeden başka yerde yaptır testi demek istedim...Tabi istiyorsan

Sizin durumunuz nedir? Yani AMH düzeyiniz nedir? tüp bebek denemesi yaptınız mı?

Bunları söylemiştin canım. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum tabi...1 Kasımı beklemeden başka yerde yaptır testi demek istedim...Tabi istiyorsan
Devlet hastanesinde yaptırmıştım ilkini 0.27 çıkınca özele hulusi hocayı çok önerdiler canm ankaradayım hoca çok yoğun ona güvendik randevu da ancak 1 kasım da oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…