- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.881
Hangi merkeze gidiyorsunuzkizlar benim amh de 0.34 gecen senetuo bebek yaotirdigim yerde bir daha olculdu 1.81 cikti tup bebek doktorum bile sasirdi ilk deneme negatif ikinci denemedi icinde suanda teatrio diye bir vitamin omega3 ari sutu bal polen kullaniyorum insaallah faydadi olur subatta ikinciye basliayacagim
adanada gidiyorum cnmHangi merkeze gidiyorsunuz
Benimde amh 0,34 adet zamanında kaç folikül gözükmüştü merak ettimkizlar benim amh de 0.34 gecen senetuo bebek yaotirdigim yerde bir daha olculdu 1.81 cikti tup bebek doktorum bile sasirdi ilk deneme negatif ikinci denemedi icinde suanda teatrio diye bir vitamin omega3 ari sutu bal polen kullaniyorum insaallah faydadi olur subatta ikinciye basliayacagim
Benimde amh 0,34 adet zamanında kaç folikül gözükmüştü merak ettimkizlar benim amh de 0.34 gecen senetuo bebek yaotirdigim yerde bir daha olculdu 1.81 cikti tup bebek doktorum bile sasirdi ilk deneme negatif ikinci denemedi icinde suanda teatrio diye bir vitamin omega3 ari sutu bal polen kullaniyorum insaallah faydadi olur subatta ikinciye basliayacagim
İsminde 20 rakamını görünce denizli sandım canım o yüzden sordumadanada gidiyorum cnm
zaten seninki normal yolla bile olur. Çünkü AMH epey yüksek eğer doğru ölçüldüyse...kullandığın vitamin ve ilaçların markasi nedir? öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? ben hep erteledim hiç başlamadim...kizlar benim amh de 0.34 gecen senetuo bebek yaotirdigim yerde bir daha olculdu 1.81 cikti tup bebek doktorum bile sasirdi ilk deneme negatif ikinci denemedi icinde suanda teatrio diye bir vitamin omega3 ari sutu bal polen kullaniyorum insaallah faydadi olur subatta ikinciye basliayacagim
7 8 degisiyordu cnm ama tuo bebek yapildiginda kac tane oldugu soylenemdi 2 tane toplandi biri dollendi oda tutmadi isteBenimde amh 0,34 adet zamanında kaç folikül gözükmüştü merak ettim
ahhh hic umudum yok canim subatta ikinciye basliycam istee teatrio diye bir vitamin bide pharmax diyede omega 3 kullaniyorum cnmmzaten seninki normal yolla bile olur. Çünkü AMH epey yüksek eğer doğru ölçüldüyse...kullandığın vitamin ve ilaçların markasi nedir? öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? ben hep erteledim hiç başlamadim...
Bu ilaclari siz mi iciyorsunuz?ahhh hic umudum yok canim subatta ikinciye basliycam istee teatrio diye bir vitamin bide pharmax diyede omega 3 kullaniyorum cnmm
Niye söylenmedi ki neyse inşallah ikincisi seninle olur canım7 8 degisiyordu cnm ama tuo bebek yapildiginda kac tane oldugu soylenemdi 2 tane toplandi biri dollendi oda tutmadi iste
Siz başladınız mı tedaviyeBu ilaclari siz mi iciyorsunuz?
Daha degil.. beklemedeyizSiz başladınız mı tedaviye
Anladım hayırlısıDaha degil.. beklemedeyiz
TesekkürlerAnladım hayırlısı
evet ben iciyorum cnmm 3 bucuk ay kullanicamBu ilaclari siz mi iciyorsunuz?
Teşekkür ederim benim 6 haftalık gebeliğim varmış bu gün kalp atışını duyduk inşaallah devamı olur Allah size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizecanim bu mesajını görmedim hiç. Önceki mesajlara bakarken dikkatimi çekti....inşallah inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bize de umut olursun...çok sevindim...ama doktorun dediği gibi çok dikkatli ol sakin stres üzüntü yapma :)))..dualarımiz seninle
İnşallah devamı gelir...Hamilelerin duası kabul olurmuş. Dualarında bizleri de eksik etme :))Teşekkür ederim benim 6 haftalık gebeliğim varmış bu gün kalp atışını duyduk inşaallah devamı olur Allah size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
Aminn her zaman duam sizinleİnşallah devamı gelir...Hamilelerin duası kabul olurmuş. Dualarında bizleri de eksik etme :))
Anladim canim, bir daha yaptirmakta fayds var tabi.bebek olmuyo canm 7 aydır eşimde sıkıntı çıkmadı ama bnde amh 0,27 çıktı fsh 10,64 çıktı doktor yanlışlık vardır başka hastaneye git dedi
Orada tedavi gormemi istemediler sanirim cunku zaten sirada yuzlerce hasta var. Universiteden ne beklenirki.bu mesaji da görmemişim. Fsh konusunda yazışıyorduk. Fsh:11 için verdigi abartılı geldi...ooooo çok yüksek denecek düzeyde değil..20-30 lu rakamlar bence yüksek ki daha yüksek görenler de var. Mesela ben 60 gördüm bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?