- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.961
balık ve et zararlı mı? neden acaba? Ben çok boş geçiriyorum günlerimi ne vitamin ne birşeye başladım...Yarından itibaren başlayacağım...benimde 3. gun 5 hucreyliydi embriyo kalitesi iyi demislerdi dondurdular sonra trasnfer olacagim zaman doktor gelisimi gerixen ilerlemeyebilri dedi cozulunce 1 gunde 7 hucreli oldu ama tutunmadi doktor kalitesiyle alakali dedi herhangi birsey kullaniyormusun opu oncesinde ben ikinciyi dusunuyorum subat gibi bana vitamin omega 3 verdi hergun 1 ck bal polen ari sutu propolis karisimi yitorum mutlaka gunde 1 yumruta peynir ve muz yiyorum gece yatmadan once cilek receliyle yada kakaolu sut iciyorum bakliyat yiyorum balik ve et tavuk kesinlikle tuketmiyorum ama sekerden kesemiyroum ne yazikki dikkat etmeye calisiyroum ama tatli cok fazla tuketiyorum
Ah şu yumurtayı yiyebilsem...Midemi bulandıran sevmediğim bir besin maddesi hiç yemiyorum...kek veya pasta olursa o kadar. Çocukluğumdan beri yemiyorum...Bir de korkuyorum yumurtalardan yok zehirli, ilaçlı vs vs çıktı...Sizler organik mi alıyorsunuz...Bende kist yoktu. Ibrahim saracoglunun danışma hattını aramıştım. Onlar kullanın demişti. Beslenmede de her gün yumurta, ceviz yedim mutlaka. Folikül 3 taneydi
Sence 0,01 ile olur mu???Beş yıl.once 0.16 amh ve Fsh 60 beş yıl mücadele sonrası 4 tüp bebekle hamiş kaldım önce dua sonra sabır ve tedavime hiç ara vermeden madi durumum el verdiği sürece ve çok şükür şuan oluşum 9 aylık ve şuan adet bile olamıyorum doktorum menopoz diyor Allahım ol.dediketen sonra oluyor hiç umudunu yitirmeyin ben öyle yaptım aylarca yumurtam bile görünmüyordu Allahım nasip etti bin şükür darısı başınıza olsun inş Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin..
Canım Blast olsaydı genetik yapılacaktı ama maalesef yine yaşamadı beşinci güne daha çok ihtimal veriyorlar tabiki ama benim diğer transferim beşinci gün embriyosu idi.embriyolog beşinci gün göremeyen embriyo bizim için çok da gebelik vaad etmez dedi. Üçüncü günde transfer olup da tutanları sorduğumda onlar bekleselerdi beşinci güne gidebilecek olanlardır şeklinde ifade ettiler be bileyim daha ne yapayım ben denemediğim şey kalmadı çabalarım hep boşa ruhsuz tatsız bir hayat yaşıyorum şuan. İki adet falan bekleyeceğimCanım blast olmasına gerek yok ki...3. gün olup tutan da oluyor...Senin gittiğin merkezin bir politikası mı bu? yani 5. güne kadar götürmek...Benim hep 3 . gün oldu. Tutmadı ayrı mesele. 3. gün olduğu için mi tutmuyor yani? o zaman ben de boşa kürek sallıyorum hepsi 3. gün oldu...
Aynı şeyi bende düşünüyorum...çikolata kisti olup hamile kalan da çok. Allah daha beterinden saklasın ama bu konuda şöyle bir baktığımda en problemli benmişim gibi duruyor...Hiç benim kadar AMH düşük olan biri yok..Üstelik doğru düzgün embriyom bile yok.Bir şekilde herkesin ümidi var...Benim ümidim tükenmeye başladı artık...Kendime de kızıyorum. Herkes kür, vitamin derken çabalıyor. Ben yorulduğumdan mıdır? dün boş olmama rağmen eczaneye gitmedim vitamin almak için.Bende birde kist var kızlar çok mu zor olur hamile kalmam
Ben hem enerjimi hem paramı boşa harcıyorum öyleyse...Bana kalitesi iyi iyi dedikleri bir embriyo transferinde aslında onun orta kalite olduğunu öğrendim sonradan...Tutmadı haliyle 5 ya da 4 hücreliydi...İnternetten okuduğum ve doktorun söylediği kadar eğer 5. güne giderse belki embriyo aynen yaşamayabilirmiş..O nedenle az embriyosu olanları 3. günde donduruyorlarmış..Çünkü ana rahminde belki yaşabilir. Sanki böyle bir genel kural var diye çok sorgulamadım açıkçası..O zaman 3. günde dondurdukları embriyom da boşa çıkacak desene...Canım Blast olsaydı genetik yapılacaktı ama maalesef yine yaşamadı beşinci güne daha çok ihtimal veriyorlar tabiki ama benim diğer transferim beşinci gün embriyosu idi.embriyolog beşinci gün göremeyen embriyo bizim için çok da gebelik vaad etmez dedi. Üçüncü günde transfer olup da tutanları sorduğumda onlar bekleselerdi beşinci güne gidebilecek olanlardır şeklinde ifade ettiler be bileyim daha ne yapayım ben denemediğim şey kalmadı çabalarım hep boşa ruhsuz tatsız bir hayat yaşıyorum şuan. İki adet falan bekleyeceğim
Ben gıda denetimcisiyim aynı zamanda ziraat mühendisiyim. Normal market yumurtalarından alıyorum eğer bulursam köye gidersem köyden getiriyorum. Zehirli yumurta diye bir şey yok. O bir ülkede tarım ilacıyla kümes ilaclaninca tavuklarda orada yaşamaya devam ettiği için yumurtalarında bu ilaca rastlanmış. Ülkemizde değildi o haber. Ben yumurta konusunda güvenerek tüketiyorum. Organik uretime de ınanmiyorum. Bu isin içinde olan biri olarak organik üretim tam olarak uygulanmiyor. Organik kelimesiyle bir kaç kat fazla para ödeniyor o kadar. Sadece her şey mevsiminde yenilmeli. Buna önem vermek yeterliAh şu yumurtayı yiyebilsem...Midemi bulandıran sevmediğim bir besin maddesi hiç yemiyorum...kek veya pasta olursa o kadar. Çocukluğumdan beri yemiyorum...Bir de korkuyorum yumurtalardan yok zehirli, ilaçlı vs vs çıktı...Sizler organik mi alıyorsunuz...
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsinBen gıda denetimcisiyim aynı zamanda ziraat mühendisiyim. Normal market yumurtalarından alıyorum eğer bulursam köye gidersem köyden getiriyorum. Zehirli yumurta diye bir şey yok. O bir ülkede tarım ilacıyla kümes ilaclaninca tavuklarda orada yaşamaya devam ettiği için yumurtalarında bu ilaca rastlanmış. Ülkemizde değildi o haber. Ben yumurta konusunda güvenerek tüketiyorum. Organik uretime de ınanmiyorum. Bu isin içinde olan biri olarak organik üretim tam olarak uygulanmiyor. Organik kelimesiyle bir kaç kat fazla para ödeniyor o kadar. Sadece her şey mevsiminde yenilmeli. Buna önem vermek yeterli
Canım o yüzden sen de onlar kadar bilgi sahibi olmalısın ha nasip kısmet tabi de üçüncü gün Embriyosu en az sekiz hücre olmalı aradıklarında özellikle bunu sor kaç hücre morfolojik bir sıkıntı var mı atık madde oranı ne gibi yoksa iyi iyi deyip görüşme bitiyor. Mesela benim bir önceki opudaki yumurta üçüncü gün gelişimi yavaş dedi ama takip ediyoruz toparlayabilir falan dedi. Tabiki öldü. Sonra ben doktora gittiğimde gördüm benim yumurta morfolojik olarak epey bozukmuş fotoğrafını gösterdi doktor. Yani demem o ki embriyolog hep iyimser konuşuyorBen hem enerjimi hem paramı boşa harcıyorum öyleyse...Bana kalitesi iyi iyi dedikleri bir embriyo transferinde aslında onun orta kalite olduğunu öğrendim sonradan...Tutmadı haliyle 5 ya da 4 hücreliydi...İnternetten okuduğum ve doktorun söylediği kadar eğer 5. güne giderse belki embriyo aynen yaşamayabilirmiş..O nedenle az embriyosu olanları 3. günde donduruyorlarmış..Çünkü ana rahminde belki yaşabilir. Sanki böyle bir genel kural var diye çok sorgulamadım açıkçası..O zaman 3. günde dondurdukları embriyom da boşa çıkacak desene...
Son opuda toplanan tek yumurtam ile oluşan embriyoma 8 hücreli dediler...Sevindim duyunca...Ama morfolojisi hakkında bilgi vermediler...Benim de sormak aklıma gelmedi. Atık madde oranını falan da sormadım...yarın embriyologumu arayacağım..İsmini bile unuttum neyse...sadece 5. güne kadar gidemez mi vs dedim? bakarız dediler o kadar... benim fikrimi almadan 3. güne dondurduk dediler çıktılar...Canım o yüzden sen de onlar kadar bilgi sahibi olmalısın ha nasip kısmet tabi de üçüncü gün Embriyosu en az sekiz hücre olmalı aradıklarında özellikle bunu sor kaç hücre morfolojik bir sıkıntı var mı atık madde oranı ne gibi yoksa iyi iyi deyip görüşme bitiyor. Mesela benim bir önceki opudaki yumurta üçüncü gün gelişimi yavaş dedi ama takip ediyoruz toparlayabilir falan dedi. Tabiki öldü. Sonra ben doktora gittiğimde gördüm benim yumurta morfolojik olarak epey bozukmuş fotoğrafını gösterdi doktor. Yani demem o ki embriyolog hep iyimser konuşuyor
Çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAyyy cnm yaa ne sevindim bilemesin..surekli yazmasamda konu takibindeyim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin..insallh..bize dua etmeyi unutma neolur..
Ben de onu sordum bunlar beşinci güne gitmeden üçüncü günde dondurulsaydı bir şey değişir miydi diye değişmezdi dedi bizim için üçüncü günde konulsaydı bile gebelik göstermezdi dediSon opuda toplanan tek yumurtam ile oluşan embriyoma 8 hücreli dediler...Sevindim duyunca...Ama morfolojisi hakkında bilgi vermediler...Benim de sormak aklıma gelmedi. Atık madde oranını falan da sormadım...yarın embriyologumu arayacağım..İsmini bile unuttum neyse...sadece 5. güne kadar gidemez mi vs dedim? bakarız dediler o kadar... benim fikrimi almadan 3. güne dondurduk dediler çıktılar...
Bence en doğrusunu yapıyorlar...Benim embriyolog veya merkez demek para alabilmek için 3. güne hep donduruyorlar...Sonuçta bir şekilde transfer edilecek. Tutsa da tutmasa da o parayı alacaklar...Kesinlikle bir embriyolog onun tutup tutmayacağını gayet iyi biliyordur...Ben de onu sordum bunlar beşinci güne gitmeden üçüncü günde dondurulsaydı bir şey değişir miydi diye değişmezdi dedi bizim için üçüncü günde konulsaydı bile gebelik göstermezdi dedi
O yorgunluk bende de var beslenmemi dikkat etmiyorum çok karışık duygular içindeyim girdap gibiAynı şeyi bende düşünüyorum...çikolata kisti olup hamile kalan da çok. Allah daha beterinden saklasın ama bu konuda şöyle bir baktığımda en problemli benmişim gibi duruyor...Hiç benim kadar AMH düşük olan biri yok..Üstelik doğru düzgün embriyom bile yok.Bir şekilde herkesin ümidi var...Benim ümidim tükenmeye başladı artık...Kendime de kızıyorum. Herkes kür, vitamin derken çabalıyor. Ben yorulduğumdan mıdır? dün boş olmama rağmen eczaneye gitmedim vitamin almak için.
Birşeyler yapmalıyız canım...Bak negatif sonucu alalı kaç oldu? bugüne kadar tekyaptığım iyi şey bisküvi, kek, çikolata, gofret, reçel, bal gibi şeylerden uzak durmak oldu...2-3 haftadır ya yemiyorum ya da azalttım..Gerçi bir ara bozdum bu diyeti...Geçtiğimiz haftalarda bir ssempozyumda iken adettim üstelik. Çay arasında mecbur kaldım...Sadece bu tür zararlı meşrubat veya şekerli işlenmiş gıdalar tüketmiyorum...Hoş bunun için geç kaldım...ilk AMH öğrendiğimde ya da ilk tüp bebek denemelerinde yapmalıydım bunu...Hiçbir doktor da sağolsun diyetle ilgili tavsiyede bulunmadı...Tek bildikleri hormon iğneleri...O yorgunluk bende de var beslenmemi dikkat etmiyorum çok karışık duygular içindeyim girdap gibi
Ben kadınlar kulübünden çok şey öğrendim...Çok yararlı bilgiler içeriyor bir de sizler gibi kadınlardan çok şey öğrendim :).O yorgunluk bende de var beslenmemi dikkat etmiyorum çok karışık duygular içindeyim girdap gibi
Fsh lh e2 amh d vit ve tsh en önemlileri bunlar cnmİyi akşamlar bayanlar. Ben yarın kan değerlerime baktıracağım. Hangi değerlere bakılsın sizce.
Ben adet olmadan ölçüm yaptıracağım. Demir şeker gibi ölüçümler. Peki tsh adetsiz ölçülebiliyor muFsh lh e2 amh d vit ve tsh en önemlileri bunlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?