AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Rica ederim birde hayatından şekeri ve unu çıkarmalısın bende yarından itibaren gaps tam anlamıyla başlamak istiyorum birde AYŞEGÜL Çoruhlunun kitaplarını aldım aidin Salih'in kitabı var onu tamamlamak istiyorum hepsi güzel kitaplar özellikle aidin Salih'in dediklerini yapmaya çalışıyorum evdeki kozmetik ,çamaşır suyu ,yumuşatıcı ,deterjanları attım sadece sirke ,Arap sabunu ve etimatik kullananıyorım ,oda parfümü ,rol on bile kullanmıyorum

Amh degerim 1 malesef gebe kalamiyorum...sogan kurunu 2gun deneyebildim mideme dokundubu cok isime yaradi diyebileceginiz neler var ilk tedavim negatif ve ustelik genetikte yaptirmak zorundayim umudum evet var kaldiki 0.16ile hamile kalan insanlar duydukca dahada umutlaniyorum umarim hepimiz cabamizin karsiligini aliriz

Benim bu ilk tüp bebek denemem şu yaradı diyemem maalesef

Tamam canım şu reglim gelsin önce soğan kürü sonrada İngiliz karbonatını denerim
Canım bilmeden kulaktan dolma şeylerle deneme yapmayın..karbonat hamileligi geciktiriyor bizim bir komsumuzun iki kızi vardı 3üyü erkek olsun diye carbonat kullandı uzun süre hamile kalamadı.carbonatı birakınca hamilelik oluştu.Bizler dogurgan degiliz dahada kotüleşebilir sonuçlarımız.dikkat edin derimm cnm

Hadi ya doğruyu diyorsun o zaman sadece soğan kürünü yapayım sağol canım bilgi verdiğin için

seninki çikolata kisti değil canım. Çikolata kisti diğer kistlerden farklı..Eğer tüp bebekle birlikte olmuşsa o kiste folikül kisti deniyor...İlaçlardan kaynaklı

Seninki çoook çok iyi...başka nedenden hamile kalamıyorsun öyleyse...ne kadar süredir deniyorsun...

seninki çikolata kisti değil canım. Çikolata kisti diğer kistlerden farklı..Eğer tüp bebekle birlikte olmuşsa o kiste folikül kisti deniyor...İlaçlardan kaynaklı
Canım benim tedaviden önce oldu doktora çikolata demedi reglim gelince sorarım ne kisti diye

Hanımlar merhaba,
Dün öğlenden beri özellikle sağ kasığımda müthiş bir batma hissi ve ağrı var...Ağrı kesici alırım her zaman bu sefer tuttum kendimi...birkaç kişiden duyduğum kadarıyla ağrı kesiciler de iyi birşey değil ve yumurtlamada sıkıntı yaratabiliyor...Peki ağrıyı geçirecek daha doğal birşeyler biliyor musunuz? Ayaklarımı sıcak tutmak dışında ne önerirsiniz?

Çok iyi yapmışsın canım ağrı kesici almayarak ben en son ağrımda birşey yapmadım ama çok kıvrandım iyi olduğu böyle bir konuyu açmam

Freedom82 cnm mehaba..beline yakı veya sıcak su torbası kasıklarına koyabilirsin..Senin adet gününmü yoksa yumurtlama zamanımı böyle oluyor.

Seninki çoook çok iyi...başka nedenden hamile kalamıyorsun öyleyse...ne kadar süredir deniyorsun...
1 yil denedim tup bebek onerdiler baska hic bir problemim yok desem rahim filmim herseyim temiz ama yok olmadi ve ilk tedavimde negatif ustelik bilemedim hayirlisi diyorum
Doktorum ozellikle tedavi zamani alma ilac hic demisti ama normal zamandada agri kesicilere pek sicak bakmiyor doktorlar hayit tohumunu duydunmu bilmiyorum Bi de bitkisel bi ilac bile yapmislar agnucaston adi ama doktora sorarak kullanmalisin beni rahatlatmisti

Canım bugün o kadar çok ağrıdıki gün boyu hiç geçmedi...Ben de mecburen ilaç aldım...İlaçsız nafile geçmiyor...Yapabileceğim hiçbirşey yok...İlaç aldığım halde uzun süre geçmedi anca kendime geldim...Hayatım boyunca hep aldım o nedenle belki de artık yumurtlamam bozuk ya da kistlerim var..Söylediğin ilacı kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…