- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.221
Dediğin karışımlardan hormonları bozulan insan çok katılıyorum sana soğan kürünün Rahmi inceleştirğini bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim arkadaşım yazdığın için ben bunların yanında şunuda sormuştum vitamin ne kullandın beslenmen nasıldıAslında hiçbirşeyden haberim olmadan ilk gebeliği den önce soğan kürü yapmıştım sonra öğrendim ki kişinin durumuna göre farkında olmadan belki yanlış yapıyormuşuz. Endometrium tabakasını incelteyebilirmiş. Sonra asıl tedaviye başlarken adet gününden itibaren bal tarçın çörekotu yapıyordum ama eşim doktora söyleyince kesinlikle yapmamam gerektiğini hormonlarımın ters düz ederiz dedi. İnciri bile ye Ama fazla değil dedi. Çünkü benim prolaktin de yükseliyordu. Yani gonalf ve çatlatma iğnesi dışında birşey yapmadım. İlk aşılamaya ümitliyim ama olmadı. İkinci aşılamada öyle apar topar gittim ki alelacele aceleydi hiçbirşey düşünmedim öylesine girdim çıktım gibiydi. Belkide umudum yoktu olmayacak nasıl olsa deyip girdim o da olmasaydı tüp bebeğe geçecektik3. Aşamada. en çok ondan korkuyordum hiç olmak istemiyordum çünkü.
Kesinlikle burada okuyorum pkolu olupta çok yumurtası olanın ama içi boş çıkıyor F freedom82 da dediği gibi tek olsun sağlıklı olsun önemli olan oİnşallah darısı herkesin başına. Ben inanıyorum ki kendiliğinden olacak olmadı yine tedaviyle olacak inşallah. Duyan doktor hiç uğraşmayın bu değerle demişti. Sonra doktorum bizim için bir yumurta çok önemli demişti gerçekten de öyle. Sadece içinde sağlıklı kahraman yumurtayı bulabilmekte.
Bence hiç belli olmaz canım umudumuzu yitirmeyeliminşallah hepimiz yaşarız o güzel duyguyu. evet 1 yumurta yeterli. sizinki asilama ile tuttuğuna göre sizin hormonlar çok kötü değilmiş. Bana göre yaşı genç olanlarin bir şekilde tedavileri olumlu gidiyor gibi geliyor. ben 35 yaşimdayim. Pek umudum yok açıkçası. Bir de Amh 0,01 yani sıfır kısaca. yine de deniyorum
Kim ne derse desin Allah'in dedigi olur... benimde 2 yunurtam var insallah 3 4 gune toplanir artik.. Allah yar ve yardimciniz olsunBence de umudunuzu yitirmeyin bayanlar. Benim yarın yumurtalarım toplanacak ki iki tane. Bugün başka bir doktora smear testi için gittim. Amh ımı sordu. 0,06 deyince olmaz boşuna uğraştırıyorlar boşuna hormon yüklüyorlar size dedi. Ki bu süreçte olduğumu söyledim. Baştan moralim bozuldu. Sonrada kendime şunu söyledim. Nasip edende etmeyende Allah. Olmazsa bile o doktor öyle dediği için değil nasip olmadığı için olmaz. Olursa da mutlu olurum. O yüzden moral bozmadan sürece devam etmek önemli.
Sizin amh ımız kaçtı.Kim ne derse desin Allah'in dedigi olur... benimde 2 yunurtam var insallah 3 4 gune toplanir artik.. Allah yar ve yardimciniz olsun
Gecen sene 0.39 bu sene 0.20 benim cikolata kistim tuketmis rezervimi... tup bebek tedavi goruyorum. 1.5 senelik evliyim. Tedavimin 10.gunu bugun.yarin bir kontrolum daha var. Umarim yolunda gider hersey..Sizin amh ımız kaçtı.
Kacinci gunde yumurta toplama olacak sizin? Hangi igneleri kullandiniz?Sizin amh ımız kaçtı.
bumdan kaç sene once benim ki 0,01 idi...şimdi sıfır öyleyse...Gecen sene 0.39 bu sene 0.20 benim cikolata kistim tuketmis rezervimi... tup bebek tedavi goruyorum. 1.5 senelik evliyim. Tedavimin 10.gunu bugun.yarin bir kontrolum daha var. Umarim yolunda gider hersey..
Benim kistim var cikolata kistim. Maalesef o cok hizli bir sekildr tuketiyor canim. Senin suandaki durumun nedir? Tedavi ilac ?bumdan kaç sene once benim ki 0,01 idi...şimdi sıfır öyleyse...
Kaç yıldır kisttiniz var ?Benim kistim var cikolata kistim. Maalesef o cok hizli bir sekildr tuketiyor canim. Senin suandaki durumun nedir? Tedavi ilac ?
Maşallah çok sevindim adet zamanında kaç yumurtanız vardı ? Nasıl beslendiniz ? Vitamin kullandınız mı ?Kızlar ben ocakta ölçtürdüm 0.22 idi tüp bebek doktoru dalga geçti benimle beklemk istiyorum deyince yumurtanmı kalmışki diyerek ve ben mayısta kendiliğinden gebe kaldım duayı eksik etmeyin yediklerinize dikkat edin
Bazen 3 sağ 3 soldaMaşallah çok sevindim adet zamanında kaç yumurtanız vardı ? Nasıl beslendiniz ? Vitamin kullandınız mı ?
Darısı bizlerinde başına çok sağol cevap verdiğin için sağlıcakla gelsin bebişinizBazen 3 sağ 3 solda
Bazende 2 sag 3 solda değişiyordu cnm adet miktarım çok azalmıştı ama rabbimden ümit kesilmez.
Bal tarçon çörekptu yaptım
15 günde bir d vitamini aldım bal polen propolis yedim
Günde 1 aspirin yuttum
Adetin 15 gününe kadar civanperşemli çay içtim
Hayıt otu kullandım
Multi vitamin aldım
Sanırım en çokta inandım çok dua ettim
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
4444salatı tefriciye okudum
Canim ben ilk once 8 sene evvel 30 yadindayken kistim cikmisti. 8 cm idi ve bir an once alinmasi gerekti ve alindi. Rezervim zaten o ameliyatla dustu. Sonra 4 sene evvel yine nuksetti.halende benimle beraber yasiyor. 5 cm.Kaç yıldır kisttiniz var ?
Anladım canım doktorunuz neden aldı ki kistleri genelde almıyorlar rezevri azalttığı için çok mu ağrın oldu canımCanim ben ilk once 8 sene evvel 30 yadindayken kistim cikmisti. 8 cm idi ve bir an once alinmasi gerekti ve alindi. Rezervim zaten o ameliyatla dustu. Sonra 4 sene evvel yine nuksetti.halende benimle beraber yasiyor. 5 cm.
ben tam yumurtlama gunlerınde ınanılmaz agrılar yasadım. ölmek istedım adeeta. bırazda tabı buyuk oldugu ıcın alınması gerektı yoksa asla olmazdım bu amelıyatı canımAnladım canım doktorunuz neden aldı ki kistleri genelde almıyorlar rezevri azalttığı için çok mu ağrın oldu canım
cok guzel bır haber bu saglıkla devam etsın ınsallah hamılelıgınız. pekı yanlıs olma ıhtımalı var mı amh cunku yumurta sayınız cok fazlaKızlar ben ocakta ölçtürdüm 0.22 idi tüp bebek doktoru dalga geçti benimle beklemk istiyorum deyince yumurtanmı kalmışki diyerek ve ben mayısta kendiliğinden gebe kaldım duayı eksik etmeyin yediklerinize dikkat edin
İnşallah. Hormonlarımın da pek iyi olduğu söylenemez açıkçası. Fsh 38 Di amh0.28 prolaktin 78-58. Lh E2 hep sınırlardaydı. Birtek guatr iyiydi. Açıkçası evlendiğimde beni huylandıran hep prolaktin mi acaba deyip içimi kemiriyordu. Çünkü bekarken göğüslerin çok şişer ağrır hastanelik olmuştum iki kere test yaptırmıştım. İlkinde 2000 çıkmıştı bir hap içtim eksi değerlere düştü. Sonra yine tekrarlayınca başka hastanede yine sonuç200 lerde çıktı. Herkes şok oldu böyle birşey çok kötüydü. Hemen emara girdim hipofiz arkası tümörün şüphelendiler.ama şükür çıkmadı sonra yımurtalıklara baktılar birşey çıkmadı. Başımdan geçen bu durumu doktoruma anlattığımda o bile şok olmuştu. Çok çok yüksek bir değer diye. Umudunuzu yitirmeyin elbet Birgün olacak.inşallah hepimiz yaşarız o güzel duyguyu. evet 1 yumurta yeterli. sizinki asilama ile tuttuğuna göre sizin hormonlar çok kötü değilmiş. Bana göre yaşı genç olanlarin bir şekilde tedavileri olumlu gidiyor gibi geliyor. ben 35 yaşimdayim. Pek umudum yok açıkçası. Bir de Amh 0,01 yani sıfır kısaca. yine de deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?