- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi crocus7919
- #3.221
Dediğin karışımlardan hormonları bozulan insan çok katılıyorum sana soğan kürünün Rahmi inceleştirğini bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim arkadaşım yazdığın için ben bunların yanında şunuda sormuştum vitamin ne kullandın beslenmen nasıldıAslında hiçbirşeyden haberim olmadan ilk gebeliği den önce soğan kürü yapmıştım sonra öğrendim ki kişinin durumuna göre farkında olmadan belki yanlış yapıyormuşuz. Endometrium tabakasını incelteyebilirmiş. Sonra asıl tedaviye başlarken adet gününden itibaren bal tarçın çörekotu yapıyordum ama eşim doktora söyleyince kesinlikle yapmamam gerektiğini hormonlarımın ters düz ederiz dedi. İnciri bile ye Ama fazla değil dedi. Çünkü benim prolaktin de yükseliyordu. Yani gonalf ve çatlatma iğnesi dışında birşey yapmadım. İlk aşılamaya ümitliyim ama olmadı. İkinci aşılamada öyle apar topar gittim ki alelacele aceleydi hiçbirşey düşünmedim öylesine girdim çıktım gibiydi. Belkide umudum yoktu olmayacak nasıl olsa deyip girdim o da olmasaydı tüp bebeğe geçecektik3. Aşamada. en çok ondan korkuyordum hiç olmak istemiyordum çünkü.