AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Dediğin karışımlardan hormonları bozulan insan çok katılıyorum sana soğan kürünün Rahmi inceleştirğini bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim arkadaşım yazdığın için ben bunların yanında şunuda sormuştum vitamin ne kullandın beslenmen nasıldı
Hiçbirşey kullanmadım vitamin vs. Sadece beslenmemi yeşilliği çok severdim kuruyemiş incir Bol su. Protein ağırlık balık et. Belki onların da Biraz etkisi oldu.

cok guzel bır haber bu saglıkla devam etsın ınsallah hamılelıgınız. pekı yanlıs olma ıhtımalı var mı amh cunku yumurta sayınız cok fazla
Bende ondan şüphelendim cnm ama doktor şimdi öyle gözüküyor amh kesin birden düşücek yumurta sayın dedi ve kalitesiz oldugunu söyledi

Kacinci gunde yumurta toplama olacak sizin? Hangi igneleri kullandiniz?
Ben 28 inde iğnelere başladım. Sabah akşam kendim vurdum. Bir hafta sonra bir tane daha eklendi. Dün 18 mm ulaşınca akşam çatlama iğnemi yaptım. Yarın sabah toplayacaklar. İsimlerini hatırlayamadım iğnelerin. Akşam eve gidince yazarım isterseniz.

Bende ondan şüphelendim cnm ama doktor şimdi öyle gözüküyor amh kesin birden düşücek yumurta sayın dedi ve kalitesiz oldugunu söyledi
Gercektende ilginnc ama bir o kadarda umut verici. Universitedeki doktor benim 0.20 amh icin de gulmustu gecen ay. Tup bebek ile bile zor demisti. Siz cok inanmissiniz pozitif olmak cok onemli aslinda. Peki hic ilac kullandiniz mi vitaminler disinda hormon, igne vs...

Ben 28 inde iğnelere başladım. Sabah akşam kendim vurdum. Bir hafta sonra bir tane daha eklendi. Dün 18 mm ulaşınca akşam çatlama iğnemi yaptım. Yarın sabah toplayacaklar. İsimlerini hatırlayamadım iğnelerin. Akşam eve gidince yazarım isterseniz.
Insallah yarinda kolaylikla gecer opu isleminiz... guzel haberlerinizi almak dilegiyle insallah

Insallah yarinda kolaylikla gecer opu isleminiz... guzel haberlerinizi almak dilegiyle insallah
Teşekkür ettim hepimizin inşallah. Göle maya çalıyoruz ya tutarsa diye. Opu yapılacak Folükülde yumurta var mı varsa döllenebilecek mi döllenirse 5. Güne gidecek mi giderse transfer tutacak mı derken göle maya çalacağız. İnşallah nasibimizde varsa hayırlıysa hepimiz için.

Teşekkür ettim hepimizin inşallah. Göle maya çalıyoruz ya tutarsa diye. Opu yapılacak Folükülde yumurta var mı varsa döllenebilecek mi döllenirse 5. Güne gidecek mi giderse transfer tutacak mı derken göle maya çalacağız. İnşallah nasibimizde varsa hayırlıysa hepimiz için.
Bu isler gercektende nasip kismet isi... varsa kaderde oluyor yoksa olmuyor.. hayirlisini dilemek en dogrusu aslinda. En dogrusunu yuce Allah biliyor bizimkisi sadece istemek... haberder et bizide

Anladım canım doktorunuz neden aldı ki kistleri genelde almıyorlar rezevri azalttığı için çok mu ağrın oldu canım
Canım alıyorlar...Ben bu konuda en iyisi diye düşündüğüm hastanede ameliyat oldum...Kimse demedi ki sen bekarsın dur yumurta rezervin azalır...İlaçla ya da geçici menapozla kistini yokedelim...Bu hastane Başkent Hastanesi idi..Doktorum da Prof. Ali Ayhan

Bazen 3 sağ 3 solda
Bazende 2 sag 3 solda değişiyordu cnm adet miktarım çok azalmıştı ama rabbimden ümit kesilmez.
Bal tarçon çörekptu yaptım
15 günde bir d vitamini aldım bal polen propolis yedim
Günde 1 aspirin yuttum
Adetin 15 gününe kadar civanperşemli çay içtim
Hayıt otu kullandım
Multi vitamin aldım
Sanırım en çokta inandım çok dua ettim
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
4444salatı tefriciye okudum
Bunları yapacak enerjiyi nasıl buldunuz? Ben çok tembelim sanırım...Sadece omepaQ10 kullanıyorum onu da birkaç gün ara verdim...Unuttum ya da işlerimden fırsat olmadı..Çalışıyor musunuz?

Canım alıyorlar...Ben bu konuda en iyisi diye düşündüğüm hastanede ameliyat oldum...Kimse demedi ki sen bekarsın dur yumurta rezervin azalır...İlaçla ya da geçici menapozla kistini yokedelim...Bu hastane Başkent Hastanesi idi..Doktorum da Prof. Ali Ayhan
Hadi ya of birde Prof yapmış ameliyatını yazık bizler onlar için sermaye olduk

Bunları yapacak enerjiyi nasıl buldunuz? Ben çok tembelim sanırım...Sadece omepaQ10 kullanıyorum onu da birkaç gün ara verdim...Unuttum ya da işlerimden fırsat olmadı..Çalışıyor musunuz?
Çalışmıyorum ama çok istedim elimden geleni yapayım gerisini allaha tevekkül ederim dedim gezmeye giderken bile macunşarı yanımda götürüyordum

Gercektende ilginnc ama bir o kadarda umut verici. Universitedeki doktor benim 0.20 amh icin de gulmustu gecen ay. Tup bebek ile bile zor demisti. Siz cok inanmissiniz pozitif olmak cok onemli aslinda. Peki hic ilac kullandiniz mi vitaminler disinda hormon, igne vs...
Klomen kullandım daha önce ama kullanmadığım ay gebe kaldım

Hemde diğer ay tüp yaptırmayı düşünüyordum kafamdan attım yumurtlama gününü takip etmedim ramazan diye hemen duşumu aldım ayakşarımı dikmedim

IMG_1421.webp

Back
X