- Konu Sahibi crocus7919
- #3.261
ay canım benim hamilesin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım benim hamilesin inşallah
Gerçekten mi çok tuhaf oldum burada yakında klinik var oraya gitmeyi düşünüyorumay canım benim hamilesin inşallah
Hamilesin bal gibi :) hemen bir saglik ocagina git ya da ozel bir kuruma git 2 saate cikar sonuclar. Cok guzel haber aksam aksam iyi geldiKan testi vermeye bakarlar mı ki
Sağol canım evinin yanındaki klinik sabah gel dedi özel hastanede yaptıracam şimdi eve geldim giyinip gidicem inşallahHamilesin bal gibi :) hemen bir saglik ocagina git ya da ozel bir kuruma git 2 saate cikar sonuclar. Cok guzel haber aksam aksam iyi geldi
Hadi git bakalim lab.lar 24 saat calisiyor diye biliyorum benSağol canım evinin yanındaki klinik sabah gel dedi özel hastanede yaptıracam şimdi eve geldim giyinip gidicem inşallah
Geldim canım verdim yarım saat sonra çıkacak kimse Yok şansıma dua ediyorum çok heyecanlıyım sağol canımHadi git bakalim lab.lar 24 saat calisiyor diye biliyorum ben
Canım birşey soracağım. Öncelikle çok mutlu oldum, mutluluğunu paylaşıyorum içten. Doğum kontrol hapı kullanmıyor muydun? Nasıl oldu diye şaşırdım biraz?Kızlar şok içindeyim 3 haftalık hamileyim
Sağol canım evet Doğum kontrol hapı kullanıyorumdum kisttim de var bende şok oldum ptesi doktordan randevu alıcam bakalım o ne diyecekCanım birşey soracağım. Öncelikle çok mutlu oldum, mutluluğunu paylaşıyorum içten. Doğum kontrol hapı kullanmıyor muydun? Nasıl oldu diye şaşırdım biraz?
Ben burada doğal yolla hamile kalanların AMH değerlerinin yanlış olduğunu düşünmeye başladım. Ya da bilimin aksine AMH değeri ne olursa olsun bir şekilde hamile kalınabiliyor. Benim AMH değerimin açıklaması şöyle: Tüp bebekte bile başarı şansı çok düşük...Herkes hamile kaldıkça mutlu oluyorum ama bir yandan da kendime daha çok üzülmeye başladım...Çünkü dünyada çocuğu olmayan çok sayıda kişi var. Demekki bu duygu herkese nasip olmuyor. Bu duyguyu tatmayanlardan olacağım diye korkuyorum açıkçası.
Bende son günlerde öyle düşünüyordum 2 ay önce ablam Doğum yaptı ve ben çok üzüldüm bende şaşkınım doktorun ne diyeceğini merak ediyorum bana %35 şansın var dedi tüp bebekte bende çok karamsardım ama bir yandan da donasyonu araştırıyordum şuan acayip oldum umarım herşey yolunda gider senin içinde öyle canımBen burada doğal yolla hamile kalanların AMH değerlerinin yanlış olduğunu düşünmeye başladım. Ya da bilimin aksine AMH değeri ne olursa olsun bir şekilde hamile kalınabiliyor. Benim AMH değerimin açıklaması şöyle: Tüp bebekte bile başarı şansı çok düşük...Herkes hamile kaldıkça mutlu oluyorum ama bir yandan da kendime daha çok üzülmeye başladım...Çünkü dünyada çocuğu olmayan çok sayıda kişi var. Demekki bu duygu herkese nasip olmuyor. Bu duyguyu tatmayanlardan olacağım diye korkuyorum açıkçası.
Ah inşallah canım inşallah...Dualarında bizleri unutma lütfen :) Hamilelerin duası kabul olur...İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Canim cok sevindim.mutlu oldum.. degerin kac cikti kanda?Sağol canım evet Doğum kontrol hapı kullanıyorumdum kisttim de var bende şok oldum ptesi doktordan randevu alıcam bakalım o ne diyecek
Canim cok sevindim.mutlu oldum.. degerin kac cikti kanda?
Tabiki canım kesinlikle herkese dua edicemAh inşallah canım inşallah...Dualarında bizleri unutma lütfen :) Hamilelerin duası kabul olur...İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Canim tam sonuc gozukmuyor bende...acamiyorum sen yaz