AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hamilesin bal gibi :) hemen bir saglik ocagina git ya da ozel bir kuruma git 2 saate cikar sonuclar. Cok guzel haber aksam aksam iyi geldi
Sağol canım evinin yanındaki klinik sabah gel dedi özel hastanede yaptıracam şimdi eve geldim giyinip gidicem inşallah

Canım birşey soracağım. Öncelikle çok mutlu oldum, mutluluğunu paylaşıyorum içten. Doğum kontrol hapı kullanmıyor muydun? Nasıl oldu diye şaşırdım biraz?
Sağol canım evet Doğum kontrol hapı kullanıyorumdum kisttim de var bende şok oldum ptesi doktordan randevu alıcam bakalım o ne diyecek

IMG_1423.webp

F freedom82 canım ümidini kaybetme bende çok karamsardım sen beni ümitlendirin canım şimdi sende karamsar olma
Ben burada doğal yolla hamile kalanların AMH değerlerinin yanlış olduğunu düşünmeye başladım. Ya da bilimin aksine AMH değeri ne olursa olsun bir şekilde hamile kalınabiliyor. Benim AMH değerimin açıklaması şöyle: Tüp bebekte bile başarı şansı çok düşük...Herkes hamile kaldıkça mutlu oluyorum ama bir yandan da kendime daha çok üzülmeye başladım...Çünkü dünyada çocuğu olmayan çok sayıda kişi var. Demekki bu duygu herkese nasip olmuyor. Bu duyguyu tatmayanlardan olacağım diye korkuyorum açıkçası.

Ben burada doğal yolla hamile kalanların AMH değerlerinin yanlış olduğunu düşünmeye başladım. Ya da bilimin aksine AMH değeri ne olursa olsun bir şekilde hamile kalınabiliyor. Benim AMH değerimin açıklaması şöyle: Tüp bebekte bile başarı şansı çok düşük...Herkes hamile kaldıkça mutlu oluyorum ama bir yandan da kendime daha çok üzülmeye başladım...Çünkü dünyada çocuğu olmayan çok sayıda kişi var. Demekki bu duygu herkese nasip olmuyor. Bu duyguyu tatmayanlardan olacağım diye korkuyorum açıkçası.
Bende son günlerde öyle düşünüyordum 2 ay önce ablam Doğum yaptı ve ben çok üzüldüm bende şaşkınım doktorun ne diyeceğini merak ediyorum bana %35 şansın var dedi tüp bebekte bende çok karamsardım ama bir yandan da donasyonu araştırıyordum şuan acayip oldum umarım herşey yolunda gider senin içinde öyle canım

Back
X