- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.301
Çatlama önleyici iğne kullanmadın mı arkadaşımHamile arkadaşımıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben şimdi opudan çıktım. Durum negatif. Dün çok ağrım vardı. Yumurtam erken çatlamış. O yüzden iptal edildi. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? Niye erken çatlamış olabilir?
Tabiki canım yazarım sağol sorduğun içinhadi bakalım hayırlısı olsun.haberdar et bızıde
Demek o yumurtanın çatlayacağı varmış üzülme...Benim de oldu bir gün önce farkettim E2 ile...Birden pat diye düşmüştü meğer erken çatlamış...O gün için ilişki önerdi ama yine de olmadı.. Yalnız benim doktorum çatlatma iğnelerini saat gece 12 gibi yaptır dedi her zaman. Daha öncesi için sorduğumda erken çatlayabilir demişti. Bu da aklında bulunsunTeşekkür ettim arkadaşlar. Daha iyiyim. Bende iğne saatlerinde mi sıkıntı yoksa bende mi onu düşünüp duruyorum. Puregonla beraber cetrodite iğne kullandım. Salı akşam 21 de çatlatma iğnesi yaptım. 35.5 saat sonra topladılar ama dün çok ağrım vardı. Yani duruma göre 36 saat değil de 18 saat sonra çatlamış duruyor. Doktor ilk adetimin 3. günü görmek istedi. Hem bunu soracağım hemde gidişata bakılacak.
Teşekkür ettim hayırlısı buymuş. sağolasın canımDemek o yumurtanın çatlayacağı varmış üzülme...Benim de oldu bir gün önce farkettim E2 ile...Birden pat diye düşmüştü meğer erken çatlamış...O gün için ilişki önerdi ama yine de olmadı.. Yalnız benim doktorum çatlatma iğnelerini saat gece 12 gibi yaptır dedi her zaman. Daha öncesi için sorduğumda erken çatlayabilir demişti. Bu da aklında bulunsun
nerde tedavı görüyorsun sen canım...Teşekkür ettim hayırlısı buymuş. sağolasın canım
İstanbuldayım ben. Mustafa Acet doktorum.nerde tedavı görüyorsun sen canım...
Ben 2 aydir kullaniyorum canim tup bebek doktorum verdi. Yumurtalarin kalitesini artiriyormus.Hanımlar vitamin vb. birşeyler araştırırken Alpha Lipoik Asit denilen vitamin mi enzim mi bilmiyorum. Böyle bir madde ile ilgili yazılanlara rastladım...Çok güçlü bir antioksidanmış...C ve E vitaminin birlikte yarattığı etkiyi tek başına 400 kat daha fazla yaratıyormuş. Osman Müftüoğlu da bir yazısında bahsetmiş...Aranızda bunu duymuş olan var mı? Ya da kullanan var mı? Ayrıca cilde çok iyi geliyormuş. Solgar markası bunu üretip satışa sunuyor...Nette gördüm...Aranızda kullanan var mı?
nasıl bır doktor klinik mennunmusunİstanbuldayım ben. Mustafa Acet doktorum.
Memnunum ama bu erken çatlama işi şaşırttı biraz beni. Histeroskopim de Mustafa bey yaptı. Bir sene spontane gebelik bekle dedi. Bende yaşım ve amh değerimden dolayı beklemek istemedim.nasıl bır doktor klinik mennunmusun
Ne olacak simdi sil bastan mi baslayacak hersey? Yandi mi butun odediginiz ucret ?Memnunum ama bu erken çatlama işi şaşırttı biraz beni. Histeroskopim de Mustafa bey yaptı. Bir sene spontane gebelik bekle dedi. Bende yaşım ve amh değerimden dolayı beklemek istemedim.
Anladım...Alacağım bende...peki hangi markayı kullanıyorsun? solgar mı yoksa başka mı?Ben 2 aydir kullaniyorum canim tup bebek doktorum verdi. Yumurtalarin kalitesini artiriyormus.
solgar kullaniyorum canim. Amh 0.5 ve fsh 19 olmasina ragmen 11 tane yumurtam olusmustu 5.gunde. insallah sana da iyi gelirAnladım...Alacağım bende...peki hangi markayı kullanıyorsun? solgar mı yoksa başka mı?
Çok iyi bence sen tüp bebeksiz bile hamile kalırsın (Tabi eşinde de problem yoksa) 0,2 AMH ile çok kişi doğal yoldan hamile kaldı...solgar kullaniyorum canim. Amh 0.5 ve fsh 19 olmasina ragmen 11 tane yumurtam olusmustu 5.gunde. insallah sana da iyi gelir
esimde problem yok hatta 136 milyon cikti spermleri ve doktorlar şok oldu degerler cok cok iyi diye. Ama benim yumurtalar kalitesiz galiba cunku 6-7 ay denedik ve hayatimda hic hamile kalamadim. Esimle 10 senedir beraberiz 3 yildir evliyiz hic tutmadi.Çok iyi bence sen tüp bebeksiz bile hamile kalırsın (Tabi eşinde de problem yoksa) 0,2 AMH ile çok kişi doğal yoldan hamile kaldı...
Evet maalesef boşa kürek çekmiş oldum. Ben bir daha düşünmüyorum ama doktorum adetin 3. günü gelsin demiş. Gideceğim ama ne olur bilemiyorum.Ne olacak simdi sil bastan mi baslayacak hersey? Yandi mi butun odediginiz ucret ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?