AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

FSH yüksek değil tamam normal sınırlar içinde de değil ama çok yüksek değil...Burada FSH30-40-50'lerden bahsediyoruz...
Tabi benden yüksek olanlar vardır bende kendi hastanelerde yasadiklarimi biliyorum çapa da vakıf Gureba da az gitmedim Dr lar dediğinde dünya başıma yıkılmıştı.esimde aşılama ve Tüp bebeğe yanasmadi bende allah verirse verir dedim geçen sene ozelde 2 ay klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı bende bidaha gitmedim bu ay yine aklıma düştü hastalanayim Dr gideceğim demiştim adetim 4 gun gecti bu sabah test yaptim işte şimdi hamileyim bu benim için mucize hala inanamıyorum.

Inceliyecegim bu kitabi olmazsa alirim.. bize hep ogretildi cok ye bol ye. Asliqnda enbguzeli her zaman az oz yemek.. sekeri ve ekmegi hayatimizdan cikarmak en dogru sey.. Canan Karatayin soyledigi bir cok sey dogru..
Sorma aynen. Çok yemekten ziyade ben de hep hazır gıdaları çok yedim...Yemek yapmayı sevmiyorum ve yoğun çalıştığımızdan dondurulmuş köfteler, dönerler, mantılar öğünümüz oldu. Kolayı ya da herhangi bir meşrubatı evlendiğimiz ilk aylar sürekli yemek yanına koydum..çay eşliğinde cipsler, kekler ve karşında TV..Düşünmüyorum tabi ne kadar zararlı hepsi

Çok sağol canım çok uğraştın...3 gün açlık ne demek? hiçbirşey yememek mi? ben 48 kiloyum sadece, yapabilir miyim ki?
3 gün boyunca ya sebze yada meyve suyu tüketiyorsun hazır değil kendin sıkıyorsun oruç bitinceye 3 gün sebze yiyorsun protein ,et tüketmiyorsun oruç önceside öyle 3 gün sebze ve bağırsağını boşaltman lazım kitapta yazıyor canım kilo önemli değil vücudundaki zehirli maddeleri atıyorsun ben sıvı olarak nar suyu ,su içtim

Ah ah bende çok tükettim onlardan son 4 yıldır bırakmıştım şükür 120 kg 65 kg düştüm tip 2 diyabetim var birde sabahları kemik suyu içtim içine dvit damlattım kızlar avokado, yumurta yiyorum sabahları birde herşey mevsiminde şuan domates ,salatalık yemiyorum ev yapımı zeytin ,marul yumurta ,meyve ,keçi peyniri inek yemiyorum çünkü inekleri sılaj ( gdolu Mısır yemi ile besliyorlar ) makyaj yapmayı ,deodanrant kullanmıyorum koltuk altı için sadece yves rocher kullanıyırum açıldıktan 3 ay sonra bozuluyor içinde aliminyım vb Yok deterjan olarak etimatik beyaz içinse etimatik ve soda matik kullanıyorum yüzey temizlik için Arap sabunu ve kendi yaptığım içine limon ,mandalin kabuklarından sirke kullanıyorum

Hayırlı olsun ya seninde kasiklarinda hafif ağrı olup geçiyor mu?
Evet canım sorma midem bulantım çok oluyor geceleri uyanıyorum bugün zar zor yemek ve salata yedim ananas ve sarı leblebi biraz hafifletiyor bulantıyı

Hayırlı olsun canım benim kan testi yaptırdın mı ?

Sağolasin bugün sağlık ocağına verdim pazartesi çıkacak. Bende bulantı falan yok sadece arada kasigim hafif agriyip geçiyor normal dimi?

Sağolasin bugün sağlık ocağına verdim pazartesi çıkacak. Bende bulantı falan yok sadece arada kasigim hafif agriyip geçiyor normal dimi?
Normal canım bugün bende sağlık ocağına gittim göğüslerim acıyor sanki birileri sıktırmış gibi sütyen bile takmıyorum artık

Kizlar merhaba, az evvel yunurtlama donemindeki akintilardan geldi... saat 9 da 10 dakika sonra orgalutran igne vurunucam. Ama aklima takildi bu akinti neyin nesi. Yunurtam catlamis olabilr mi? Dunku kontrolde catlar demedi. Sabah kontrolum var zaten

Kizlar merhaba, az evvel yunurtlama donemindeki akintilardan geldi... saat 9 da 10 dakika sonra orgalutran igne vurunucam. Ama aklima takildi bu akinti neyin nesi. Yunurtam catlamis olabilr mi? Dunku kontrolde catlar demedi. Sabah kontrolum var zaten
Çatlamış olabilir canım

Hayır çatlamaz merak etme iğne onu tutacak ben defalarca sordum o akıntı yumurtanın olgunlaştığını gösteriyormuş çatladıgı zaman o akıntı olmaz

Hayır çatlamaz merak etme iğne onu tutacak ben defalarca sordum o akıntı yumurtanın olgunlaştığını gösteriyormuş çatladıgı zaman o akıntı olmaz
Of sagol canim... nasil stres altindayim bilsen.. olcagi varsada olmucak kotu gidecek hersey... ben catladigi zaman icindeki sivi diye dusunuuyorum

Of sagol canim... nasil stres altindayim bilsen.. olcagi varsada olmucak kotu gidecek hersey... ben catladigi zaman icindeki sivi diye dusunuuyorum
Yok canım rahat ol ben çok sordum onu İnan aynı endişelerle yaşadığımız için ortak duygular paylaşıyoruz. Zaten az bir iki tane gözüne baktığımız yumurtamız var

Yok canım rahat ol ben çok sordum onu İnan aynı endişelerle yaşadığımız için ortak duygular paylaşıyoruz. Zaten az bir iki tane gözüne baktığımız yumurtamız var
Birbirmizin halinden birbirimiz anliyoruz dedigin gibi canim.. icimi rahatlattin Allah Razi olsun...sorma valla aynen oyle ilk tedavim olunca cok tecrubesiz oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…