- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.381
Değil canım...Ben de aynen öyle akıntı olunca çatladı sandım...Değilmiş meğer...Çatlamadan opuda alındıOf sagol canim... nasil stres altindayim bilsen.. olcagi varsada olmucak kotu gidecek hersey... ben catladigi zaman icindeki sivi diye dusunuuyorum
daha dun ayni seyi yasadim canim ve acaba yumurtam mi catladi noldu falan diye strese girdim. Allahtan bugun dr kontrolum vardi da bunun istenen bir durum oldugunu yumurtalarin olgunlastigini soyledi. Bir de bana ilginc geldi paylasayim; dr fazla yurume dedi opuya kadar cunku yuruyus yapmak yumurtalarin catlamasina sebep oluyormus. Aklinizda bulunsun sizin de. Sevgiler.Birbirmizin halinden birbirimiz anliyoruz dedigin gibi canim.. icimi rahatlattin Allah Razi olsun...sorma valla aynen oyle ilk tedavim olunca cok tecrubesiz oluyor insan
Peki tuvalet ve banyo temizliği için ne kullanıyorsun? Çamaşır suyunu en çok tuvalet ve banyoda ihtiyaç duyuyorumAh ah bende çok tükettim onlardan son 4 yıldır bırakmıştım şükür 120 kg 65 kg düştüm tip 2 diyabetim var birde sabahları kemik suyu içtim içine dvit damlattım kızlar avokado, yumurta yiyorum sabahları birde herşey mevsiminde şuan domates ,salatalık yemiyorum ev yapımı zeytin ,marul yumurta ,meyve ,keçi peyniri inek yemiyorum çünkü inekleri sılaj ( gdolu Mısır yemi ile besliyorlar ) makyaj yapmayı ,deodanrant kullanmıyorum koltuk altı için sadece yves rocher kullanıyırum açıldıktan 3 ay sonra bozuluyor içinde aliminyım vb Yok deterjan olarak etimatik beyaz içinse etimatik ve soda matik kullanıyorum yüzey temizlik için Arap sabunu ve kendi yaptığım içine limon ,mandalin kabuklarından sirke kullanıyorum
İyiki söyledin canım arkadaşım...daha dun ayni seyi yasadim canim ve acaba yumurtam mi catladi noldu falan diye strese girdim. Allahtan bugun dr kontrolum vardi da bunun istenen bir durum oldugunu yumurtalarin olgunlastigini soyledi. Bir de bana ilginc geldi paylasayim; dr fazla yurume dedi opuya kadar cunku yuruyus yapmak yumurtalarin catlamasina sebep oluyormus. Aklinizda bulunsun sizin de. Sevgiler.
Ohh be rahatladim sonunda herkes oyle dedi. Sagol canim benimDeğil canım...Ben de aynen öyle akıntı olunca çatladı sandım...Değilmiş meğer...Çatlamadan opuda alındı
Aaa, ben her gun igne olmaya giderken cok yururum neyseki bitti igneler insallahdaha dun ayni seyi yasadim canim ve acaba yumurtam mi catladi noldu falan diye strese girdim. Allahtan bugun dr kontrolum vardi da bunun istenen bir durum oldugunu yumurtalarin olgunlastigini soyledi. Bir de bana ilginc geldi paylasayim; dr fazla yurume dedi opuya kadar cunku yuruyus yapmak yumurtalarin catlamasina sebep oluyormus. Aklinizda bulunsun sizin de. Sevgiler.
Kendi yaptığım sirke ve Arap sabunu canım alıştırdım kendime bazen normal elde yıkanan deterjanla temizliyorum alıştımPeki tuvalet ve banyo temizliği için ne kullanıyorsun? Çamaşır suyunu en çok tuvalet ve banyoda ihtiyaç duyuyorum
Sormak istediğin be varsa burdan yada özelden sor canım maalesef bu konuda iyice piştik artıkBirbirmizin halinden birbirimiz anliyoruz dedigin gibi canim.. icimi rahatlattin Allah Razi olsun...sorma valla aynen oyle ilk tedavim olunca cok tecrubesiz oluyor insan
Bende klinige gidiyorum, bakalim ne diyecek doktor :) bugun 11.gunum ilaclari almaya baslayali.. hemen buyumedi yumurtam benim... gec gelisiyorSormak istediğin be varsa burdan yada özelden sor canım maalesef bu konuda iyice piştik artık
Bizim embriyo beşinci güne gitmiyor Ara verdim birazBende klinige gidiyorum, bakalim ne diyecek doktor :) bugun 11.gunum ilaclari almaya baslayali.. hemen buyumedi yumurtam benim... gec gelisiyorsen ne durumdasin canim? Tedavi ?
Benimde amh değerim 0.01 iki ay önce öğrendim 2 aydır hergün ağlıyorum allahım yardım etCanım umutsuzluğa kapılma veren allah yeterki ol desin.Bugun 0.01 amh ile hamile oldugunu yazdı bir arkadas.yaş 39 muş.Sende insallah hamile olduğunu yazarsın buraya..
Benim de 0,01...ben öğreneli çok oldu ama o zamanlar evli değildim..Üzülme yaşın 35 altı...Ben 35 yaşındayım. 35 yaş altının kaliteli oluyor yumurtalarıBenimde amh değerim 0.01 iki ay önce öğrendim 2 aydır hergün ağlıyorum allahım yardım et( yaş 32
Benimde amh değerim 0.01 iki ay önce öğrendim 2 aydır hergün ağlıyorum allahım yardım et( yaş 32
iki aydır ilaclarla regli oluyorum 6 ay kullan bu ilaçları dedi dr tresequens kullanıyorum cok halsiz ve çok yorgunum fsh 41 su andaBenimde amh değerim 0.01 iki ay önce öğrendim 2 aydır hergün ağlıyorum allahım yardım et( yaş 32
Çok geçmiş olsun canım peki yumurta gözüküyor mu sende fsh kaç?Benim de 0,01...ben öğreneli çok oldu ama o zamanlar evli değildim..Üzülme yaşın 35 altı...Ben 35 yaşındayım. 35 yaş altının kaliteli oluyor yumurtaları
Çok tesekkür ederim canım o kadar dua ediyorum ki göz yaşlarım kurudu streste yapmamam lazım biliyorum 6 ay oldu evleneli ben kabus gibi gerçekten Doktor araştırıyorumBenimde amh değerim 0.01 iki ay önce öğrendim 2 aydır hergün ağlıyorum allahım yardım et( yaş 32
Bazen gözüküyor bazen gözükmüyor...birkaç deneme oldu tüp bebekte..bazılarında yumurta gelişimi olmadığı için iptal 2 tanesi de negatifle sonuçlandı...Yani transfer falan oldu ama malesef tutunmadılar bana...Şu an doğum kontrol hapı yasmin kullanıyorum...FSH en son 25 lerdeydi...Ama dönem dönem değişiyor mesela bir ara 59'a kadar çıktı...FSH vs çok takılma...İyi beslenmek daha doğrusu dengeli beslenmek ve bazı vitamin takviyeleri almak gerekir..Burada da herkes yazıyor okursun mesajlarında...Kimi kür uyguluyor kimi vitamin vs kullanıyor. Ağlamanın sana faydası yok...Ben de üzülüyorujm ama her gün ağlamıyorum..O şekilde hiç olmadım...Yeterince stresliyiz zaten..Film vs izle, alışveriş yap bir süre bebek fikrinden uzaklaş...İyi geliyor insana...Ben 8 ay boyunca boş boş durdum..O dönemde doğru düzgün adet de olmadım..Doğru değildi yaptığım ama rahattım psikolojik açıdan belki kendin kandırma...Ağlamadım, üzülmedim sadece 8 ay hiçbirşey yapmadım...Sen tedavini yap, kendine iyi bak ama sürekli bebek sahibi olma fikrini aklına getirme..Sanki bekarmışsın gibi hisset, düşün..Çok geçmiş olsun canım peki yumurta gözüküyor mu sende fsh kaç?
Aliyorum canim vitaminleri redkrill diye bi ilac var aliyorum onun disinda corek otu yagi (hap) b vitamini ve sabah ac karinla bir bardak hayit iciyorum aslan pencesi civan percemi iciyorum incir kurunu de gunde bir bardak iciyorum duzenim bozuldu esim orada ben burda cok bunaliyorum cok ve henuz dogru duzgun bir doktorda bulmus degilim bakalim haftaya gidecegim randevu aldik birineA Angel-08 bu arada mesajlarında hep kendini mi alıntıladın? bir ara iki kişi var kendi aralarında yazışıyorlar sandım...Bir baktım aynı kişi :)...Canım inan bizim durumumuz bu topiktekilerin arasında en zor olanı...Ama ağlamak daha çok stres yapar bunu biliyorsun değil mi? hem daha 6 ay olmuş evleneli..Senden hemen çocuk da beklemiyorlardır...Söylerlerse erken benim için der çıkarsın...Şimdi iyi bir doktor bul, vitamin takviyelerine de başla...Mesela Omega 3 ve Q10 al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?