AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Gönlündekini yaşamanı dilerim canım. Bu kadar emek veriyoruz. Allah bizi de görür inşallah.

Acaba bir ihtimal mi diye düşündüm :). Yoksa ilgisi olduğunu sanmıyorum. Yalnız bende bütün değerler eksik...Mesela kansızım (epey düşük hemoglobin değerim), d vitamini düzeyim düşük, B12 düşük...Yani çok sağlıklı biri değilim...

Sorulan büyüme hormonu ise direk kaliteyi etkiliyor olumlu yönde..O yüzden yaptırıyorlar büyüme hormonunu..Yani benim doktorum öyle söyledi. Kaliteyi artırmak amacımız dedi..

Aramıza hoşgeldin canım. Nerede yaşadığın önemli. İyi bir doktor bulmalısın öncelikle..O sana süreci anlatacaktır. Ağlamak çözüm değil. Stres bütün hormon düzeylerini alt üst eder. Şöyle düşün sanki grip olmuşsun da tedavisini düşünüyor gibi. Yaşadıklarını unutmaya çalış. Zor biliyorum ama normal yaşantına devam etmeye çalış. Daha kötüleri var onları düşün mesela ben :). AMH 0,01. Şimdiden Q10 omega 3 kullanımına başla lütfen...Günde 1 tane alsan yeter. Omepam Q10 öneririm

cevabın için teşekkür ederim. ben adanada yaşıyorum. başkent hastanesine gidiyorum.doktor vitamin ilacı verdi. kullanmaya başladım.ben herşey normal diye düşünürken doktor ihtimal çok az deyince dünyam başıma yıkıldı.bu arada amh testi normalde değişken değilmiş. ancak d vitamini eksikliği ve labaratuardan kaynaklı sapmalar olabilirmiş. siz de başka yerde amh testi yaptırdınız mı

Selam canım, benim de amh sıkıntı 2-3 folikül gözüküyor. Ben Aret Kamar a gidiyorum ve memnunum. Tavsiye ederim.
merhaba cnm bnmde 6-7 yum toplanıyor 3. tüp bebek denememe başlayacgm aret hocayla da görüşme yapacagm. yumurtalarda granul varmıs kalıtesı dusukmus. spermlerde brz sorun var oyuzden saglıklı embryo olusmuyor dediler.
aret hoca klomenle yumurta buyutuyormus belkı ılacsız tedavı daha saglıklı yum elde edılmesıne vesıle olur. senın tedaın nasıl iğneli mi ? birde havuz mu yapacaksnz? bnm tedavımde uzun surebılırmıs saglıklı embrıyo döllenene kdr opu olmaya dvm edecegm gbı duruyor. raporlumu tedavı görüyorsunz?

Fsh dan geçtim düşük amh den geçtim ama kalite sorunundan geçemiyorum 6. Tedavim 2. Tedavim hariç hiç 1. Kaliteyi göremedim bir kere blast transferim oldu onda da kaliteleri 4cc idi. Kalite için çok şey yedim içtim sayı sorununu çözdük 9 yum toplandı ama kaliteleri grade 2 oldu

malesef en zor sorunla karsı karsıyayız cnm , kalite değişmiyor diyorlar bende yeme ıcme vıtamın alma konusunda elımden gelenı yapıyrm ama suana kdr bır yol alamadık. mını ıvf dedikleri düşük doz ilaçla tedavı yontemını araştryrm bu seferde onu denemek ıstyrm. yumurta az elde edılecek belkı bırkac ay yumurta toplatacagm ama olabildiğince doğala yakın yumurta toplansın ıstyrm belkı bı derece daha kalıtelı olurlar. bu sekılde hamıle kalanlar var. senın tedavılerınde hep ıgnemı kullanıldı. bnm ılk tedavımde 300 ml gonal f +femara 5 gun içtim. 2. tedavmde 225 ml gonal f kullndm. ıkınıc tedavıde 5aa embrıyo olustu. ilkinde 3bc emb olustu. 5aa ıle kımyasal gebelık yasadım. diğeriyle negatf aldım. doz düştükçe kalıte artıyor sankı. gerci eşimde vitamın kullandı 2. tedavıye baslamadan

Yok ben başka yerde yaptırmadım...Yıllar önce yaptırmıştım belki daha da düşük şimdi değerim...Benimki çikolata kisti nedeniyle ve cerrahi müdahaleler nedeniyle azaldı...Bu sorunları yaşarken bekardım..Evlenir evlenmez tüp bebeğe başladım. D vitamini bende de az ama 0,01 de ne kadar sapmaya yol açabilir :). İçin rahat değilse testi yenilettir..Bazılarının sonuçları hatalı olabiliyor...Ama ben benim sonucumdan eminim. Yoksa bugüne kadar çok sayıda yumurta elde ederdik. En fazla 1-2 yumurtam olmuştur.

4 cc nedir? Kalite hakkında ne kadar çok bilgilisiniz. Ben hiçbirşey bilmiyorum kaliteli ya da değil deyip geçiyorlar..

Rabbim size de sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.moral çok önemli sanirim

Arkadaşlar bu sabah tekrar tahlil yaptırdım.
Regl 5. günü, yani bitimi gibi oldu aslında ama çalıştığım için ancak bugüne randevu alabildim.

Gittiğim hastanede amh tekrar ölçtüremedim,
onu ilk ölçtürdüğüm 0,38 olarak düşünüyoruz.
FSH 11,07
E2 35
LH 4
Prolaktin 14,92
TSH 1,37

FSH mayıs ayında 7 idi, benim rezerv durumumda zamanla yükselmesi normal tabii. Belki ilk regl günlerinde daha düşük çıkardı. Zaten amh düşüklüğüme göre yine iyi gibi sanki.
Doktora danışmadan önce sizden yorum almak istedim.
Normal gebelik şansım az da olsa olur inşallah,
ve tabii hepimize dileğim bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…