AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canım sende suç aktara doktor muamelesi yaparsan oda böyle atar tutar çok sinirlendim o aktara.Sen o aktarın dedigine takılma.Doktorlardan iyi mi bilecek.O karışım hikayelerine de çok inanma onlar yardımcı destek olabilir anca.Benim doktorum bana hayıt tohumunu tavsiye etti.Ari sütü bal polen karışımları oluyo ben bide ondan kullanıyorum.Yumurta kalitesini artirıyo.Incir kürünüde çok övüyolar

İnşallah canım 2018'de hepimiz bebek haberleriyle dolduralım burayı... Desteğin için çok sağol.

Aynen canım, çok haklısın. Bir an gaza gelip arayayım bakayım ne der dedim, çok saçmaladım aslında.
Senin dediklerine katılıyorum, aldım hepsini. Bir de ek olarak çörek otu yağı kullanacağım.
Hakkımızda hayırlısı...

Be
ben nedense bitkisel karışımlardan çok korkuyorum ve denemedim hiç. Cesaret edemiyorum. Çikolata kistim vardı, ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ama geçmedi mesela. Oysaki çok insan var kisti eriyen. Bu bitkisel karışımların içinde ise hiç bilmediğimiz bitkiler var. O bitkinin birisi bir hormona iyi gelirken diğer hormonu negatif etkileyebilir. Hele ki aktarların söylediğyle veya yaptığı karışımla yola çıkılmaz. Sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Doktorlar tamamen karşı zaten bitkilere.

Benim de amh değerim 0.02. Bir tüp bebek denemem oldu. Ama bu aralar çok umutsuzum anne olamayacağım için çok korkuyorum. Yaşım 38. İnşallah Allah hepimize nasip eder çok üzgünüm

Var sitenin geçmişini okuyun bîr îki ay îçinde olanlar var böyle
Ben sitenin geçmişini konununda geçmişini okudum ama herkes “0.01 ile hamile kalan çok var kafana takma” yazmasına rapemn ondeğerle hamile kalan hiç rastlayamadım acaba kimler kaldı bilgi verebilir misin ben hiç rastlamadım ve bulamadım

Aynen ben de rastlayamadım. Çok incelemedim gerçi. Hamile olan varsa bile en fazla 1-2 kişidir...Buradakilerin çoğunun AMH düzeyi bizimki kadar kötü değil..

Benimde amh değerim sizinle aynı. Fsh kaç acaba benim 16
2 ay kadar önce doktor bir ilaçla düşürmüştü. Öncesinde 22,5 olan fsh ilaçla 9,59 a düştü. Şu an kaç bilmiyorum. Adet olmayı bekliyorum. Fsh 15 in altında değilse tüp bebek tedavisine başlayamayacağım

Benimde amh değerim sizinle aynı. Fsh kaç acaba benim 16
FSH değişken bir hormondur...O nedenle FSH düzeylerini öğrenmen senin işine yaramayacaktır. FSH için söylenen şu: En yüksek elde ettiğiniz değer geçerlidir aslında. Örneğin benim farklı zamanlarda ölçtürdüğüm (hepsi de adetin 2. günü) FSH düzeyim 30, 59, 67, 22, 15, 9 gibi rakamlar çıkmıştır. Bu rakamlardan en yüksek olan 67 aslında geçerli olan FSH düzeyimdir..Yani erken menapozu gösteriyor. Strese, kullanılan ilaçlara bağlı olarak değişmektedir. Bu arada yaşınız küçük, kaliteli yumurta genç yaşlarda daha fazladır. Aynı AMH düzeyine sahip olsak bile sizin kaliteli yumurta elde etme şansınız daha fazla...

Aynen ben de rastlayamadım. Çok incelemedim gerçi. Hamile olan varsa bile en fazla 1-2 kişidir...Buradakilerin çoğunun AMH düzeyi bizimki kadar kötü değil..
F freedom82 forumları baya okudum ama hiç rastlamadm o sebeplede forumdaki tüm “bu amh ile hamile kalan çok” yazanlara dormak istedim baştan tarıyorum forumları :) benim yaşım 29 fsh 15-16 arasında değişiyor farklı zamanlarda ölçtürdüğümde amh 0.02. Geçen ay öğrendim hepsini. Rahim filmi çekildi bir sıkıntı yok dhea biestron q enzim ve folik asit kullanmaya başladım. 03.12.2017 itibariylede iğnelerime başlayacağım.
Bir yıl öncesine kadar çok uzun yıllardır yasmina doğum kontrol hapı kullandığımdan düzenli adet gördüm ve malesef düzensizliği ve dolayısıyla fsh ve amh düştüğünü hiç anlayamadım. Yasmini bıraktım 6ayda düzelir ancak eski düzene oturur dediler düzelmeyince gitttim ve amh fsh öğendim. Hiç doğal yolla gebelik denemedm.
Bakalım şimdi yarın tüp bebek iğnelerime başlıyorum ama şansım nedir bilemiyorum.

Merhaba aradan geçen zamanda hamile kalabildiniz mi acaba yada kalamadıysanız ne gibi süreçler yaşadınız?

Merhaba arkadaşlar
Benim yaşım 39
AMH:0.03
FSH:25
Doktorum bebeği rüyamda bile göremeyeceğimi ima etti çok üzgünüm.
Merhaba aradan geçen zamanda hamile kalabildiniz mi yahut ne gibi deneyimler yaşadınız paylaşabilir misiniz? Değerlerimiz çok yakın.

Merhaba aradan geçen sğrede evelendiniz hamile kaldınız mı yahut yumurtaşık dondurdunuz mu? Ne gibi tecrübeler yaşadınız bizimle paylaşır mısınız?

Merhaba aradan geçen sürede hamile kalabildiniz mi yahut ne gibi tecrübeler yaşadınız bizimle paylaşır mısınız? Fsh ınız ve yaşınız nedir? Amh değerlerimiz çok yakın.
Amh değerleri 0.1in altında olanlar olarak daha çok teceübelerimizi yazmalıyız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…