- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.961
Canım sende suç aktara doktor muamelesi yaparsan oda böyle atar tutar çok sinirlendim o aktara.Sen o aktarın dedigine takılma.Doktorlardan iyi mi bilecek.O karışım hikayelerine de çok inanma onlar yardımcı destek olabilir anca.Benim doktorum bana hayıt tohumunu tavsiye etti.Ari sütü bal polen karışımları oluyo ben bide ondan kullanıyorum.Yumurta kalitesini artirıyo.Incir kürünüde çok övüyolarArkadaşlar ben bugün sosyal medyada (tesadüfen) methini duyduğum bir aktarı aradım.
Sözde tüm değerlere bir doktor gibi hakim ve size özel karışım yaratıyormuş.
Hormon değerlerimi söylediğimde, normal aralıktaki değerlerim için bile kötü yorum yaptı.
Örneğin benim E2 değerim 35, onun da 60-65 olması lazımmış(!), benimki çok düşükmüş... Çok zor durumdaymışım.
"30 yaşında 0,38 amh değeriyle doktorunun 6 ay zaman vermesi bile çok, elini çabuk tut hemen tüp bebek yaptır. Sana karışım vermeye bile lüzum görmüyorum." dedi.
İnsanlar 'Doktorlar bana asla bebeğin olmaz dediler, ordan aldığım bitkisel karışımla hamile kaldım' yazmış ama bana hiç öyle gelmedi. Burayı hiç okumasam belki inanırdım ya da doktorum "üzülme sıfır olmadıkça her zaman şans var, belki önümüzdeki ay hamile kaldığın için bana gelirsin" demeseydi inanabilirdim...
Yani çok bilgili(!) aktar olaylarını da rafa kaldırdım,
ne varsa olumlu düşüncede sağlıklı, doğal beslenmede var diyeceğim...
Moralinizi yüksek tutun lütfen. Moral çok önemli...Sizi çok iyi anlıyorum ben de ilk öğrendiğimde birkaç gün ağlamıştım. Sonrasında yaşamın telaşelerine düşünce unuttum gitti..Taaa ki evlenene kadar. O zaman hemen tüp bebeğe başladım birkaç sonuçsuz deneme sonrası 2 kez negatif yaşadım..Gün içerisinde aklıma pek gelmiyor..Siz de aklınıza getirmemeye çalışın. İnşallah en kısa sürede üstelik doğal yolla sonuç alırsınız :)...2018 bizim yılımız olur inşallah
Canım sende suç aktara doktor muamelesi yaparsan oda böyle atar tutar çok sinirlendim o aktara.Sen o aktarın dedigine takılma.Doktorlardan iyi mi bilecek.O karışım hikayelerine de çok inanma onlar yardımcı destek olabilir anca.Benim doktorum bana hayıt tohumunu tavsiye etti.Ari sütü bal polen karışımları oluyo ben bide ondan kullanıyorum.Yumurta kalitesini artirıyo.Incir kürünüde çok övüyolar
ben nedense bitkisel karışımlardan çok korkuyorum ve denemedim hiç. Cesaret edemiyorum. Çikolata kistim vardı, ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ama geçmedi mesela. Oysaki çok insan var kisti eriyen. Bu bitkisel karışımların içinde ise hiç bilmediğimiz bitkiler var. O bitkinin birisi bir hormona iyi gelirken diğer hormonu negatif etkileyebilir. Hele ki aktarların söylediğyle veya yaptığı karışımla yola çıkılmaz. Sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Doktorlar tamamen karşı zaten bitkilere.Arkadaşlar ben bugün sosyal medyada (tesadüfen) methini duyduğum bir aktarı aradım.
Sözde tüm değerlere bir doktor gibi hakim ve size özel karışım yaratıyormuş.
Hormon değerlerimi söylediğimde, normal aralıktaki değerlerim için bile kötü yorum yaptı.
Örneğin benim E2 değerim 35, onun da 60-65 olması lazımmış(!), benimki çok düşükmüş... Çok zor durumdaymışım.
"30 yaşında 0,38 amh değeriyle doktorunun 6 ay zaman vermesi bile çok, elini çabuk tut hemen tüp bebek yaptır. Sana karışım vermeye bile lüzum görmüyorum." dedi.
İnsanlar 'Doktorlar bana asla bebeğin olmaz dediler, ordan aldığım bitkisel karışımla hamile kaldım' yazmış ama bana hiç öyle gelmedi. Burayı hiç okumasam belki inanırdım ya da doktorum "üzülme sıfır olmadıkça her zaman şans var, belki önümüzdeki ay hamile kaldığın için bana gelirsin" demeseydi inanabilirdim...
Yani çok bilgili(!) aktar olaylarını da rafa kaldırdım,
ne varsa olumlu düşüncede sağlıklı, doğal beslenmede var diyeceğim...
Benim de amh değerim 0.02. Bir tüp bebek denemem oldu. Ama bu aralar çok umutsuzum anne olamayacağım için çok korkuyorum. Yaşım 38. İnşallah Allah hepimize nasip eder çok üzgünümBurdaki topikte takip ettiğim kadarıyla, AMH 0,3 olanların normal veya tüp bebek farketmez hamile kalma şansı çok yüksek...Benim AMH değerim 0,01 doktorum %10 şans verdi...O da herşey yolunda giderse mesela..Ona göre şans oranınızı düşünün. Tabi eşinizin hiçbir problemi olmadığını varsayıyorum. Bazı kişilerin hem eş hem de kendisinde problem olabiliyor her ne kadar AMH düzeyi kötü olmasa bile...bir de çikolata kisti, miyom gibi şeyler rahimde yoksa şans daha da artıyor...Belki biraz doğru beslenme veya vitaminler kullanmanız işe yarayacaktır..Daha önce çocuk sahibi olup da 2. çocuk da tüp bebek deneyenlerin de korkmasını gerektirecek birşey yok..Bir şekilde onlar da hamile kalıyor. O yüzden endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Moralinizi yüksek tutun...
Ben sitenin geçmişini konununda geçmişini okudum ama herkes “0.01 ile hamile kalan çok var kafana takma” yazmasına rapemn ondeğerle hamile kalan hiç rastlayamadım acaba kimler kaldı bilgi verebilir misin ben hiç rastlamadım ve bulamadımVar sitenin geçmişini okuyun bîr îki ay îçinde olanlar var böyle
Benimde amh değerim sizinle aynı. Fsh kaç acaba benim 16Benim de amh değerim 0.02. Bir tüp bebek denemem oldu. Ama bu aralar çok umutsuzum anne olamayacağım için çok korkuyorum. Yaşım 38. İnşallah Allah hepimize nasip eder çok üzgünüm
Merhaba geçen süre içerisinde hamile kalabildiniz mi acaba?benimde AMH 0,06 FSH 17,7 doktorum izinde ulaşamadım buna göre beebk olma ihtimali hiç yok mu?
E emine7042 ve B birsansversenarkadaşım benimde yaptırdığım en son testte 0.01 çıktı. biz bu değerlerle ne yapacağız. yaş 32 kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum.
O oderya8111 sizin amh ve fsh değerleriniz neydi?senin yaşadığının birebir aynısını bende yaşadım,bitkisel takviyeler yap faydasını göreceksin.
Aynen ben de rastlayamadım. Çok incelemedim gerçi. Hamile olan varsa bile en fazla 1-2 kişidir...Buradakilerin çoğunun AMH düzeyi bizimki kadar kötü değil..Ben sitenin geçmişini konununda geçmişini okudum ama herkes “0.01 ile hamile kalan çok var kafana takma” yazmasına rapemn ondeğerle hamile kalan hiç rastlayamadım acaba kimler kaldı bilgi verebilir misin ben hiç rastlamadım ve bulamadım
2 ay kadar önce doktor bir ilaçla düşürmüştü. Öncesinde 22,5 olan fsh ilaçla 9,59 a düştü. Şu an kaç bilmiyorum. Adet olmayı bekliyorum. Fsh 15 in altında değilse tüp bebek tedavisine başlayamayacağımBenimde amh değerim sizinle aynı. Fsh kaç acaba benim 16
FSH değişken bir hormondur...O nedenle FSH düzeylerini öğrenmen senin işine yaramayacaktır. FSH için söylenen şu: En yüksek elde ettiğiniz değer geçerlidir aslında. Örneğin benim farklı zamanlarda ölçtürdüğüm (hepsi de adetin 2. günü) FSH düzeyim 30, 59, 67, 22, 15, 9 gibi rakamlar çıkmıştır. Bu rakamlardan en yüksek olan 67 aslında geçerli olan FSH düzeyimdir..Yani erken menapozu gösteriyor. Strese, kullanılan ilaçlara bağlı olarak değişmektedir. Bu arada yaşınız küçük, kaliteli yumurta genç yaşlarda daha fazladır. Aynı AMH düzeyine sahip olsak bile sizin kaliteli yumurta elde etme şansınız daha fazla...Benimde amh değerim sizinle aynı. Fsh kaç acaba benim 16
F freedom82 forumları baya okudum ama hiç rastlamadm o sebeplede forumdaki tüm “bu amh ile hamile kalan çok” yazanlara dormak istedim baştan tarıyorum forumları :) benim yaşım 29 fsh 15-16 arasında değişiyor farklı zamanlarda ölçtürdüğümde amh 0.02. Geçen ay öğrendim hepsini. Rahim filmi çekildi bir sıkıntı yok dhea biestron q enzim ve folik asit kullanmaya başladım. 03.12.2017 itibariylede iğnelerime başlayacağım.Aynen ben de rastlayamadım. Çok incelemedim gerçi. Hamile olan varsa bile en fazla 1-2 kişidir...Buradakilerin çoğunun AMH düzeyi bizimki kadar kötü değil..
Merhaba aradan geçen zamanda hamile kalabildiniz mi acaba yada kalamadıysanız ne gibi süreçler yaşadınız?Merhaba arkadaşlar. 2012 yılında AMH denilen hormonla tanıştım ben. o zamanlar 35 yaşında idim ve 7 yaşında bir oğlum vardı çok şükür. İkinci bebeği, istediğim zaman yaparım sanıyordum, bilseydim yıllarca korunurmuydum. AMH değerim ne zamandır böyleydi bilmiyordum ama 35 yaşında AMH mın 0,01 olduğunu öğrendim. İlk doktorum sana tüp bebek bile olmaz muhtemelen dört yıl sonra menapoza girersin dedi. Felaket tellalı olduğuna Ankarada başka doktorlara gidince karar verdim. Başka iyi doktorlar daha umutlu yaklaştı doğrusu. Diğer değerlerimin hepsi normaldi bu önemli bir avantajdı. Tüp bebeğe doğrusu önceleri sıcak bakmadım. Umutla doğal yolları denedim incir kürleri soğan kürleri saraçoğlu çayları ballar tarçınlar çörekotları.. Bugün geldiğimiz nokta hala umutla oğluma kardeş bekliyoruz. Rabbim nasip etmedi. Rabbim her şeyin sağlıklı ve hayırlı olanını nasip etsin öncelikle..Bunları sizlerle paylaşmak istedim çünkü görüyorum ki son üç yılda toplumsal bir soruna dönüşmüş AMH düşüklüğü.
Size ve bana umut ışığı olacağını düşündüğüm önemli bir detaydan bahsetmek istiyorum. Benim iki kız kardeşim benden sonra endişelenip AMH baktırdılar. benim küçüğüm şu anda 32 yaşında ve Rabbim bağışlasın en küçüğü iki yaşında olan iki evladı var. Amh sının 0,3 olduğunu öğrendiğinde ikinci bebeği iki yaşında idi.
Diğer kızkardeşim ise (27 yaşında) iki yaşında bir kızı varken operasyon esnasında tek yumurtalğını kaybetti. O arada yaptırdığı tahlilde Amh sının 0,6 olduğunu öğrenince hızlı bir şekilde ikinci bebeğe karar verdi ve bi kaç ay içinde doğal yollarla hamile kaldı. Hamdolsun, Maşallah kızımız üç aylık şimdi..
Arkadaşlar yazılanlara çizilenlere fazla aldırıp dünyanızı karartmayın, kısmetinizi nasibinizi ararken moralinizi bozmayın ben inanıyorum ki Rabbim yaratmayı dilerse kim engel olabilir..Yaşı genç olan arkadaşlar AMH değeriniz kaç olursa olsun yaşınızın büyük bir avantaj olduğunu bilin ve kürlerle falan oyalanmadan ne gerekiyorsa zaman kaybetmeden yapın nacizane önerim. Tüp bebekse tüp bebek. Çünkü sonra ikinciyi isteyecek gönlünüz..
Benim gibi yaşı kırka yaklaşmış olanlar için bile umutluyum ben. Düşünsenize benim AMH değerim 35 yaşımda 0,01 ise
oğlumu doğal yollarla hamile kalıp dünyaya getirdiğimde en fazla 0,6 civarındadır.
Dua edelim Rabbim önce sağlık versin bizlere..Herşey gönlünüzce olsun...
Merhaba aradan geçen zamanda hamile kalabildiniz mi yahut ne gibi deneyimler yaşadınız paylaşabilir misiniz? Değerlerimiz çok yakın.Merhaba arkadaşlar
Benim yaşım 39
AMH:0.03
FSH:25
Doktorum bebeği rüyamda bile göremeyeceğimi ima etti çok üzgünüm.
Merhaba aradan geçen sğrede evelendiniz hamile kaldınız mı yahut yumurtaşık dondurdunuz mu? Ne gibi tecrübeler yaşadınız bizimle paylaşır mısınız?Yazdıklarınız umut oluyor teşekkürler. :) Allah çocuğunuzla sağlıklı huzurlu uzun bi ömür nasip etsin size ve eşinize :)
Ben bekarım ve 22 yaşındayım. Fsh 19, amh 0.02.. Üni okuyorum evlenme durumum 2 yıldan önce yok. Malum oluyor olmuyor mu deneyemiyorum. Bana yumurta dondurabileceğimi söyledi doktor. Sizin dediklerinize dikkat etsem 2 yıl sonrasında doğal hamile kalır mıyım acaba bu değerlerle? Ya da sizce riske atmayıp dondursam mı? Çok kararsızım, siz gerçi güzelce anlatmışsınız ama işte.. Kimse de dondurmayla ilgili bir şey yazmamış özellikle bekar bayanlar için. :/
Merhaba aradan geçen sürede hamile kalabildinix mi yahut ne gibi tecrübeler yaşadınız bizimle paylaşır mısınız? Fsh ınız ve yaşınız nedir? Amh değerlerimiz çok yakın.Benimde amh 0.01 hiç ümit vermiyor doktorlar
Merhaba aradan geçen sürede hamile kalabildiniz mi yahut ne gibi tecrübeler yaşadınız bizimle paylaşır mısınız? Fsh ınız ve yaşınız nedir? Amh değerlerimiz çok yakın.Benim de amh 0.01 neden umutsuzsunuz ki.ben bi deneme yaptım iki yumurtayla başladık ve ikiside dollendi iyi kalitede embriyo oluştu Allaha Şükür.bi tanesi transfer edildi tutmadı ama bi embriyom var dondurulmuş ama onu kullanmayı düşünmüyorum bi kaç kere daha tedavi yapmayı planlıyorum. Bu amh ile anne olan bi sürü kişi gördüm ben burda diğer gruplarda.Dua edelim Allah hayırlısıni nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?