AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba aradan geçen sürede hamile kalabildiniz mi yahut ne gibi tecrübeler yaşadınız bizimle paylaşır mısınız? Fsh ınız ve yaşınız nedir? Amh değerlerimiz çok yakın.
Amh değerleri 0.1in altında olanlar olarak daha çok teceübelerimizi yazmalıyız bence.

Benim de amh ayni seviye.doktorlar olmaz diyor tabi ama umudum hep var..ve senin de yazdiklarin bir kez daha umut oldu.tesekkur ederim.
Merhaba aradan geçen sürede hamile kalabildiniz mi yahut ne gibi tecrübeler yaşadınız bizimle paylaşır mısınız? Fsh ınız ve yaşınız nedir? Amh değerlerimiz çok yakın.

Artık gelmene gerek yok dedi doktor tamamen menepoza girmissin yapabileceğiz bişey yok hiç rezervin kalmamış demesiyle evime geldim yine hüsran
Amh değerleri 0.1in altında olanlar olarak daha çok teceübelerimizi yazmalıyız bence.

sagol canım fsh bilmiyorum ama ahm 0.06

benimkide dipte amh 0,01 fsh 65

Merhaba aradan geçen sğrede evelendiniz hamile kaldınız mı yahut yumurtaşık dondurdunuz mu? Ne gibi tecrübeler yaşadınız bizimle paylaşır mısınız?
Merhaba.. Ben o zamandan bu yana hic bir sey yapmadım. Dondurmayi dusundum,genetik arastirma yaptirdim, doktorlarla gorustum filan. Ama sonra toplama islemini göbekten yapan doktor bulamadim diye biraz korktum, bir de stres üzüntü etkiliyordur belki diye dusunmemeye çalıştım. Okul da vardı bi sekilde zaman geçti. Adetim yine duzensizdi, ama 20-40 gun arasinda bir kez oluyodum, nadir sekilde dönem uzuyordu. Ta ki son 4-5 ayda iki kez adet gorunceye kadar. Kontrole gittim acaba menopoza bu kez kesin girdim mi diye. Amh 0.09 cikti, fsh adet olmadan olcturdum malum o sebeple gittim ama yine bakildi 11.9 idi. Yani aslında cok cok az da olsa ayni idi değerler,en azindan dusmemis amh :) drosetil kullanip adet oldum fsh 5.9a indi ama dedigim gibi hormonla.. Bu sure içinde yine birkac doktora gittim. Yumurta dondur ama bi seferde olack is değil dediler. Ayrica yumurtaliklarin cevabi nolacak bilinmez dediler. Bizim amh değerinde ayda 2 yumurta filan olursa gayet iyi yani aslinda, o yuzden ilerde de cozdurup dollendirip transfer ettikleri zaman saglikli embriyo olusabilmesi icin su anda elde birikmis saglikli yumurtalar lazim, yumurta havuzu olusturmak deniyormus buna. Sonuc olarak ben artık dondurmaya karar verdim vajinal yoldan toplanacak bunu da goze aldim. İki yıl once yapmadigim icin biraz pismanligim da var. Ama artık pismn olmak icin gec, harekete gecmem lazim. Bu arada 2 yıldır da saglikli beslenemedim,eskiden beri gelen demir eksikligim vardi, bi onun icin ara sira hap kullandim baska da bi sey yapmadim.o da pek duzelmedi zaten. Gectigimiz gunlerde Bahceci Ankara'da Berfu Demir ile görüştüm. Cok tatli biri. Sagda 2 folikul gordu, sol yumurtaligi goremedi(bunu görmekte zorlanıyorlar genelde neden bilmiyorum). Bu ay ilaclara baslicaktim onlari gelistirmek icin ama vazgectim bi dahaki aya biraktim. Neden derseniz, ari sutu bal polen karisimi iciyorum onun faydasini gorebilir miyim bilmiyorum ama etkisi olacaksa gormek icin beklemek istedim. Malum bu dondurma islemleri de baya ücretli ve devlet karşılamiyor. Ayni zamanda D vitamini aliyorum. Doktor bu beklemede Omepa Q10 verdi onu alip icecegim. Ve en önemlisi bu ay sağlıklı beslenmeye calisacagim elimden geldigince. (2 litre su ic, yumurta ve peynir ye, kahve ve cayi azalt mumkunse icme, bol bol yesillik ye gibi..). Baska bir doktor adet gorebilmem icin cyclo progynova verdi onu da iciyorum artik. Bakalim onumuzdeki ay tekrar hormon testi yaptırıp doktora gitmeyi yumurtalarimi saydirmayi dusunuyorum sonra ilaclar filan tup bebek tedavisinin transfersiz asamalari diyelim iste, herkesin bildigi gibi. İnsallah bircok saglikli yumurtalarimiz olur hepimizinn, ve ilerde hepimizin saglikli hayirli evlatlari olur :)

Cevabınız için teşekkür ederim.
Bencede vajinal toplama yaptırman daha mantıklı. Evli olmadığın için çekinmiştin sanırım ama ileride pişman olmamak için kesinlikle vakinal toplamaya karar vermen iyi olmuş.
Amh ınızı 002 den 009a çıkarmışsınız harika neredeyse 0.1 olacak 3haneli yazılmayacak hale gelmiş :) ne kullandıysanız kullanmaya devam edin kesinlikle etkisi olmuş. Yumurta habuzu amh ın yükselmişken ki bu, yumurta sayım ve kalitenin arttığını gösteriyor,hemen havuzda toplatmaya başla.
Demek ilaçla amh yani yumurtlama olumlu yönde artabiliyormuş. Bende dhea ve q enzim kullanıyorum. Düzenli olarak devam edelim :)

Kesinle amh değerinizde hamile kalma şansınız var,doktor sizinle ilgilenmek istememiş. Yumurta takibi yaptırmanız gerekiyor ilaçlarla elbette yumurta elde edilecektir.

Asssla hamile kalamazsınız diye birşey yok. Her ay yumurta takibi yaptıracaksınz ek yöntemler hormon ve destekliyici ilaçlar ile elbette yumurtanız olacaktır lütfen moralinizi bozmayın.

Sizin fsh ve amh değerleniz kaçtı?

Merhaba arkadaşlar
Benim yaşım 39
AMH:0.03
FSH:25
Doktorum bebeği rüyamda bile göremeyeceğimi ima etti çok üzgünüm.
Hiç öyle düşünmeyin ve üzülmeyin 0.03amh azda olsa yumurtlama var demek dhea q enzim ve dpktprun önereceği diper ilaçlarla kesnlkle yumurtlama ve kalite artacaktır hdeğerlerüm hala azda olsa yumurta oluşumununum devam ettiğini gösteriyor o sebeple asla moralini bozma sadece fsh ını biraz düşürmen herekecel sanırım tedavi öncesinde.

Yanlış anlaşılmak istemem, benim amh 2 yil once 0.02 idi. Ben hicbir sey yapmadım, baya da sagliksiz beslendim aslında, dikkat etmedim. Stres yapmamaya çalıştım, aklima bike gelmiyordu bazen okul yoğunluğundan. Ama arada bi soru isaretleri cakiyordu kafamda acaba ne oldu ki degerlerim diye, hep erteledim. Sonuç simdi bi sey yapmadan 0.09.. Ben bunu artis olarak görmüyorum, bunlar baya ufak degerler kan içinde, muhtemelen ufak oynamalar oluyor testler arasinda, malum 0.07lik degisim de aslinda bay ufak bi degisim :) ama tabi ki yine de motive ediyor.. Geçtiğimiz adetimde 2 folikuk göründü dedigim gibi, bakalim önümüzdeki ay naisl olacak.. Biraz dikkatli beslenmeye çalışıyorum, ama o kadar sagliksiz beslebmeye alismisim ki duzeltmekte cok zorlaniyorum :) Allah hepimize kolaylık versiin. :)

Bu amh ile hamile kalan çok kişi gördüm demişsiniz. Benim amh ım 0.02 ama ben forumları gezmeme okumama rağmen bu amh ile hamile kalan çok az kişi gördüm bilgi verebilirseniz seviniriz.
Ayrıca aradan geçen zamanda sizin tecrübeleriniz neler hamile kalabildiniz mi neler yaşadınız fsh ınız kaç bilgi verebilirseniz çok memnun oluruz hepimize faydalı ve umut olur :)

Öyle düşünmeyin bizim durumuzda olanlar için 0.07lik artış bile çok güzel. Kafanıza takmamaya devam edin ama talviyeleride kullandığınız 0.1ve biraz üzerine çıkacaktır. Ki havuz yaptırırken bu oladar önemli olacakki sizin için.
Çok mutlu oldum değerlerinizde artış olduğuna umarım dahada iyi olur cevabınız için teşekkürler ara ara bilgilendirin bizi :)

Teşekkür ederim, insallah sizin de istediginiz gibi olur her sey hayirlisiyla :)
Yazarım tabi, konuyu takipteyim, gorusmek uzere :)

Sizin yaşınız genç havuz yöntemi ile iyi şeyler olabilir

Merhaba,
şuan bu mesajı okurken bebeğinizi çoktan kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeye başladığınız umtu ediyorum.
Öncelikle tebrik ederim.
AMH değerimiz çok benzer benim FSH değerim 16.1.
Size birkaç soru sormak isteriz hepimize ümit oldunuz.
Tedavi süresince nerelere dikkat ettiniz ?
Tüp bebek ile mi hamile kaldınız? Yoksa doğal yoldan mı?
Önerileriniz ve doktorunuz hakkında bilgi verir misiniz?
Cevabınız için şimdide teşekkürler.

Bütün forumlaarı tarayıp kullanıcıların amh ve fsh değerlerini ayrı ayrı not ediyorum deneyimleri ile birlikte.
Derlemem bitince buraya yazacağım böylelikle elimizde toplu bir liste olmuş olur. Yalnız listeye yalnız AMH değeri 0.1 in altında olanları not ediyorum. Çünkü forumlarda ve araştırmalarımda AMH değeri 0.2 ve üzerinde olanlar zaten birkaç deneme ile hamile kalabiliyorlar. O sebeple durumu bizim gibi olanları not alıyorum. Yakın zamanda bitecek, paylaşacağım.
:)

Merhaba AMH ve FSH değerleriniz neydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…