AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Sizi tebrik ediyorum.
Bizi ancak bizim gibiler anlayabilir söylediğiniz gibi. İnsan başına gelmez sandığı şeylerle imtihan ediliyor galiba... Ben de 30 yaşında, 0,38 amh değerimi korunmayı bırakacağım ilk ay, hiçbir şikayetim/belirtim yokken öğrendim ne yazık ki. O gün bugün bu sayfa benim de dert ortağım olmuştur.

Hepimizin duymak istediği haberi almanıza çok sevindim. Bebeğinizi vakti zamanında, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı diliyorum.

Yazdığınız, destek ve umut verdiğiniz için çok teşekkürler...

Anladığım kadarı ile amh tam herşeyi göstermiyor daha yüksek amh değeri ile tüp bebek bile olmazken daha düşükle normal yolla oluyor herkesin yumurta kalitesi farklı

Anladığım kadarı ile amh tam herşeyi göstermiyor daha yüksek amh değeri ile tüp bebek bile olmazken daha düşükle normal yolla oluyor herkesin yumurta kalitesi farklı

Örnekler bana da onu düşündürtüyor.

Zaten doktorumun da söylediği;
tam sağlıklı çiftlerde bile hamileliği etkileyen bilinen ve bilinmeyen o kadar çok etken var ki...

Tabii amh çok önemli, fakat yine de tek bir veri.
Hem bizim diğer hormonlarımız (bkz bende androjen hormonları normal aralıkta değil), hem de eşimizin durumu vs amh harici parçalar... Şansa her şey denk gelecek ki, az da olsa (belki kaliteyle) sonuca ulaşalım...

Ben eski mesajlara göre hazırladım mutlala herkesn değişmiştir sağolun gğncel bilginizi yazdığınız için. Siz neler yapıyorsunuz neler yaptınız yada yazar mısınız
FSH düşse tüp bebek yaptiracagim ama düşmüyor. Bi türlü 10 lu 20 li değerleri göremedim 1.5 yıldır. Amh 0.01

Fsh ı geçici olarak (o ayki tedavi için) düşüren ilaçlar yokmu? Ben öyle biliyorum ama tam bir bilgi sahibi de değilim.
Bendede durum aynı fsh 90 larda amh 0.01 ilaçla adet olabiliyorum keşke öyle bir ilaç olsa keşke dusurmeye dirayetli bir doktorla tanışsam topigin sıkı takipcilerindenim maalesef bizler sizlerden de birkac adım gerideyiz

öyle düşünmeyin benim yaptığım 73 kişilik listenin tamamı AMH 0.01'in atlında olanlardan oluşuyor yalnız değilsiniz yarıca 73 kişiden 12 si hamile kalmış, oda sadece yazanalar daha yazmayanlarda var. Demekki olan %25 gibi birşey , buda çok güzel bir umut olmalı hepimize :)

Düzeltiyorum liste AMH 0.1 in altında olanlardan bende dün başladığım climara fort banta devam bugün orgalutran vurdum kendime, yarın ve diğer günde aynı devam edecek. İğne vurmak o kadar zor gelmedi ama ilaç yakıyor biraz iğneler çok ince olduğundan hissedilmiyor...

Evet doğru hatırlıyorsun bir de bu şekilde deneyelim en iyi laboratuvar anne rahmidir diyerek kararverdik doktorla çok umut bağlamadan gidip transferimi olup günlük hayatıma devam edeceğim. Benim ilk transferim beşinci gün blast embriyo ile negatif olunca üçüncü günde dondurup transfer yapalım dedik doktorla hayırlısı nasipte varsa tutacak yoksa yine yola devam edeceğim

merhaba kızlar,bugün doktora kontrolüm vardı. 7 gün iğneleri kullandım gonalf 225, merional 0,25 ve cetrotide kullandım.adetin 2.günü gittiğimde 2 yumurta var demişti. ancak bugün gittiğimde bana hiç yumurta göremedim dedi. şoktayım şuanda. bu kadar ilaca rağmen nasıl olmaz anlayamadım. lütfen bana yardım edin kızlar

Canm benm bi arkadasta oyle olmustu sonta tek yumurtayla hamile suan 6 aylik insallah sanada nasip olur seninde yumurtan az sanirim benimde oyle ondan biliyorum

İ
arkadaşım maalesef böyle bir durumla karşılaşıyoruz adetliyken görünen folüküllerin hepsi ilaçlara yanıt vermiyor demekki senin de böyle bir durum olmuş umarım ilaçları kesmişsindir bir sonraki ayda daha fazlası olabilir ümidini kesme zaten cevap vermeyen folükül içindeki yumurtada hayırlı olmazdı

Canm benm bi arkadasta oyle olmustu sonta tek yumurtayla hamile suan 6 aylik insallah sanada nasip olur seninde yumurtan az sanirim benimde oyle ondan biliyorum
evet canım rezervim azmış. amh 0,06.ama bundan sonraki süreç nasıl olacak onu bilmiyorum. iğneleri kestim. yumurta oluşurmu yeniden. kafam karmakarışık kafayı yiyeceğim.acaba doktoru mu değiştirsem bilemedim inan ki ((

Doktorun kim sana nasıl bir yol önerdi

Merhaba benimde yumurta rezervi az tedaviye başladığımız da 3 folikül vardı ignelerin 5.gününde 2 tane var dedi ignelerin 7.gününde 1 tane folikül var dedi iptal edelim dedi ben kendimi bildiğim için iptal etmedim ben her zaman 1 folikülle transfere gittim dedim o zaman lar ignelere devam ettim 9.gün kontrole gittiğimde başka bir Dr vardı diğer drun görmediği folikuller gördü 4 tane hepsi dolu çıktı 2.si transfer oldu boş kese ler oluştu kürtaj oldum diğer ikiside dondurulmus transfer oldum o da kimyasal oldu yani hayirlisi değilmiş bence başka bir dra daha gözükün derim hakkınızda hayırlısı olsun

teşekkür ederim cevabın için.benim üzüldüğüm doktorun bana neredeyse menopoz dedi imkansız gibiymiş.

evet haklısın ben başka bir doktorada görüneyim. herşeyde bir hayır da vardır. rabbim bebek isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin

Bahçecinin genel tavrı bu sanırım. Ya da en azından ben kendi adıma böyle diyebilirm. Rezerv azlığında asla uğraşmak istemiyorlar. bence vazgeçmeyin. Başka doktorlarda devam edin denemeye. 1 tane de çıksa kendi yumurtanızla olabildiğince deneme yapmak en iyisi. keşke dememek adına.

göbekten yapan doktorlar var. kendi doktorum böyle bir vakasını anlatmıştı. Ama onun anlattığı şey bekar olduğu için değil sanıyorum rahimle alakalı bir anomali olduğu için zorunlu kalmasıydı. ama evet, göbekten toplanıyor yumurta. laparoskopik bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…