- 15 Aralık 2017
- 66
- 91
- 8
- Konu Sahibi crocus7919
- #4.061
Herkese merhaba. Kadinlar klübüne sirf bu forum basligina yazabilmek icin az once üye oldum. Bundan once aylarca pasif olarak okuyor, forumlarin altini üstüne getiriyordum. Umut kirintisi aramanin ne demek oldugunu bildigim icin, bir gün hamile kalirsam buraya yazicam diye ahtim vardi. Kullanici adimi da öyle sectim. Binlerce kez sükran sükran sükran... Teshis konuldugunda Amh degerim 0,26 idi. Bir yil korunmasiz denemistik. 33 yasindaydim. Hic cocugum yok. Yikildim...Ögrenir ögrenmez tüp bebek kliniklerine kosup maratona basladim. Türkce, Ingilizce, Almanca okumadigim forum, makale kalmamis olabilir. 1, 5 yil icinde 8. denememizde (iptaller haric) cok sükür ilk kez hayatimda pozitifi gördük. Bu arada en son Amh degerim 0,15`e inmisti. Fsh firlamisti. Yanilmiyorsam en fazla 40li bir sayi gördük...Ilaclara pek cevap vermedigim icin natürel siklus, klasik IVF, tek embriyo elde edildi ve 5. gün Morula olarak transfer edildi. Pek umutlu bir deneme degildi. Cok uzun zaman inanamadim. Sükrediyor, Allah tamamina erdirsin dualarinizi bekliyor ve ben de sizlere dua ediyorum. Allah`im isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin. Vazgecmeyin. Denemedigim sey kalmadigi icin ne iyi geldi bilemiyorum. Tiroit ilaci, ari sütü, bal, polen, cörek otu, sogan kürü, çin caylari, D vitamini, Melatonin, Selen, Akupunktur, Nefes, Meditasyon, Ayak reflex masaji, Psikolog, Binaural beats pregnancy miracle ritimleri, resim yapmak, mandala vs, hem fizyolojik hem psikolojik bir mücadele verdim. Belki hicbiri degildi ise yarayan ve sadece olacagi vardi...Ama birseyler yapmak bana eli kolu bagli caresizlikten daha iyi geldi.
Hicbirinizi tanimasam da herbirinize sariliyor ve sevgilerimi yolluyorum...
Sizi tebrik ediyorum.
Bizi ancak bizim gibiler anlayabilir söylediğiniz gibi. İnsan başına gelmez sandığı şeylerle imtihan ediliyor galiba... Ben de 30 yaşında, 0,38 amh değerimi korunmayı bırakacağım ilk ay, hiçbir şikayetim/belirtim yokken öğrendim ne yazık ki. O gün bugün bu sayfa benim de dert ortağım olmuştur.
Hepimizin duymak istediği haberi almanıza çok sevindim. Bebeğinizi vakti zamanında, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı diliyorum.
Yazdığınız, destek ve umut verdiğiniz için çok teşekkürler...