- 11 Temmuz 2016
- 167
- 83
- 28
- 35
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.061
Canim iste keske benimde o değerlere çıksa benim doktor da ben bu değeri kabul etmiyorum dedi birazzaman geçsin bi daha test yaptir başka yerde dediYükselmiş se devam et yumurta takibi yaptir
Hımm Dr doktora fark var ama bak bana tüp bebek derken bu Dr olur dediCanim iste keske benimde o değerlere çıksa benim doktor da ben bu değeri kabul etmiyorum dedi birazzaman geçsin bi daha test yaptir başka yerde dedi
Insallah olur canim ya en yakın zamanda bebeğini kucağına alirsinHımm Dr doktora fark var ama bak bana tüp bebek derken bu Dr olur dedi
benim 11 yaşında oğlum allah ilk önce hiç olmayanlara versin onlarda tatsin bu sevgiyi sonra oğlumun kardeşi olsun sakin ümidini kesme 0 01 le hamile kalan var geçmiş msjlari oku sana umut olur burası sayesinde özel Dr gittim geçen ay yumurtalarima baktı şu günler olsun dedi olmadıysa gel hap yazarım demişti dün klomen te başladım inş senin değerinde biran önce çıkar da hamiş olursunInsallah olur canim ya en yakın zamanda bebeğini kucağına alirsin
amin Canim Insallah beni de dualarina kat isteyen herkese Allah nasip etsin Insallah bizlerinde olurbenim 11 yaşında oğlum allah ilk önce hiç olmayanlara versin onlarda tatsin bu sevgiyi sonra oğlumun kardeşi olsun sakin ümidini kesme 0 01 le hamile kalan var geçmiş msjlari oku sana umut olur burası sayesinde özel Dr gittim geçen ay yumurtalarima baktı şu günler olsun dedi olmadıysa gel hap yazarım demişti dün klomen te başladım inş senin değerinde biran önce çıkar da hamiş olursun
NdaArkadaslar merhaba benimde amh 0.9 fsh 12 bu ay tup bebek icin evrak topluyoruz sonra baslayacagiz hsg cekilecegim adetimi bekliyorum insallah hayirli aonuclar aliriz hep beraber yasim 27 bu arada
Nasıl böyle bir fark olabilir ki anlamadım? Benim bildiğim bu değer oynamaZBenim aynı gün vakıf Gureba da 0.83 capada 1.13 çıkmıştı
Laboratuvara göre değişiyor bence iki testin arasında en fazla yarım saat var vakıf ta verip sonra çapa da verdimNasıl böyle bir fark olabilir ki anlamadım? Benim bildiğim bu değer oynamaZ
İnsanlık için küçük olsa da bizim için büyük bi yükseliş :) senin adına çok sevindim inşallah hersye yolunda gider. Peki kendi kendine mi yükseldi acaba her hangi bir kür yada ilaç kullandınız mimrb bayanlar test sonucumu paylaşmak istedim. 0,04 ten 0,06 ya çıkmış.
Ben fsh ımın yüksek olduğunu öğrendiğimden beri hayıt tohumu içiyorum. incir kürü yapıyorum ve sabahları çörek otu va bal yiyorum. Azimliyim dahada yükselteceğim :))İnsanlık için küçük olsa da bizim için büyük bi yükseliş :) senin adına çok sevindim inşallah hersye yolunda gider. Peki kendi kendine mi yükseldi acaba her hangi bir kür yada ilaç kullandınız mi
Benzetmeniz doğru. fsh değeri ses gibi azalıp artıyor. 83 olduğunda şok yaşadığım fsh değerimi inatla 10 a düşürdüm. Ama amh için kafamda oturtamadığım durumlar var. Amh değeri bayan için 36 aylıktan itibaren belirli bir değermiş. Peki üzüntü, stres ve şokla 30 yaşında menopoza giriliyorsa var olan yumurtalara ne oluyor. Yada bir gün öncesi kan değeri iyiyken bir sonraki kan değerinde insan Allah korusun kanser olduğunu öğrenebiliyorken bu değer nasıl değişemiyor ki ben aynı hastanede tekrar ölçtürdüğümde azda olsa değiştiğini gördüm. Çok uzattım ama benim amh değeri ile ilgili kafamda oturmayan çok şey var.hani birisine bağırırsınya gel diye sesinin yüksekliği gibi düşün fshıYani her ay fsh yumurta çağırıyor bazen yüksek bazen düşük amh ise ne kadar rezevrvin olduğu.rakam olarak ilisi ters çalışıyor. Ama amh düşük olunca fsh ne olsada o ay az yumurta gelme ihtimali yükseliyor doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?