- 21 Şubat 2015
- 55
- 12
- 18
- 46
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.081
Bende takvimim var bu daha mı iyiKızlar kindara diye bir uygulama yükledim yabancılar kullanıyor ve döngülerini süper takip edebiliyor ne zaman ilişki zamanı olduğunu anlayabiliyorsun
Mesela kendi döngümü ekledim görebildiniz mi?
Bizim doktorlar maalesef ama maalesef yumurtladığın gün sabah en düşük derece olduğunu hiç söylemezler. Derece alıp kendinizi ölçün kendi döngünüzden haberdar olun
Cümle düşük olmuş arada virgül var Dığuştan belirli olan yumurta rezervi, amh değil.amh kalan yumurta rezervini gösterir.selam demirnisa. Dığuştan belirli olan yumurta rezervi amh değil. Amh giderek azalan bir rakam yani ne kadar benzinin kaldığını gösteriyor yani yumurta
Merhaba benim amh değerim 0.2 idi.3 defa tüp bebek yaptırdım.3. Denemede 2 embriyo oluştu.Allaha şükürler olsun oğlum şu an 1.5 yaşında.Umudunuzu kaybetmeyinMerhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
sıcaklığı nasıl ölçüyorsunuz ? programın adı ne tam olarakKızlar kindara diye bir uygulama yükledim yabancılar kullanıyor ve döngülerini süper takip edebiliyor ne zaman ilişki zamanı olduğunu anlayabiliyorsun
Bizim doktorlar maalesef ama maalesef yumurtladığın gün sabah en düşük derece olduğunu hiç söylemezler. Derece alıp kendinizi ölçün kendi döngünüzden haberdar olun
Günaydın. evet mesajınızı anladım ama bu amh değeri nasıl bir anda düşüyor orada kalıyorum ben. 34 yaşında birden erken menopoz teşhisi konuldu bana. Eee benim yumurtalarım nereye gitti. Bunu gerçekten anlayamıyorum..Cümle düşük olmuş arada virgül var Dığuştan belirli olan yumurta rezervi, amh değil.amh kalan yumurta rezervini gösterir.
Programın adı kindara ingilizce . Konuşmaları okumak şart değil ama döngünüzü hesaplayabilirsiniz. Bebek dereceleri varya ondan alın ve her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ölçün kendinizi. Ay içerisinde en düşük derece olduğu gün yumurtanız çatlamış demektir takip edince anlayacaksınız zaten sonra artmaya başlayacak . Net mi?sıcaklığı nasıl ölçüyorsunuz ? programın adı ne tam olarak
Walla onu tıpta bilmiyor Bilimin Tek çözemedikleri yumurta rezervi asla değişmiyor artıramıyorlar ilacı yok ispatlanmamış vitaminler var hayıt gibi Dhea gibi. İlaçlarsa sadece kalitesini ve hormonları düzenliyor.Günaydın. evet mesajınızı anladım ama bu amh değeri nasıl bir anda düşüyor orada kalıyorum ben. 34 yaşında birden erken menopoz teşhisi konuldu bana. Eee benim yumurtalarım nereye gitti. Bunu gerçekten anlayamıyorum..
Kızlar kindara diye bir uygulama yükledim yabancılar kullanıyor ve döngülerini süper takip edebiliyor ne zaman ilişki zamanı olduğunu anlayabiliyorsun
Net evet teşekkür ederim tatlımProgramın adı kindara ingilizce . Konuşmaları okumak şart değil ama döngünüzü hesaplayabilirsiniz. Bebek dereceleri varya ondan alın ve her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ölçün kendinizi. Ay içerisinde en düşük derece olduğu gün yumurtanız çatlamış demektir takip edince anlayacaksınız zaten sonra artmaya başlayacak . Net mi?
Emin misin?Pek öyle değil canım yanlış olan lh testleri ki ben onu da kullanıyorum. Gerçek olan derece ölçmek. Kindara dünyaca kullanılan program ,tabiki herkesin farklı zaten amaç kendi döngünü bulmak zaten ,yoksa ihtiyaç yokkiO tür programlar bazen işe yaramıyor ve bazı kişilerin yumurtlama dönemi farklı oluyor derece yöntemi değilde yumurtlama dönemin de yükselen lh hormonunu evde gebelik testi gibi tesbit edebileceğiniz ovülasyon testleri var eczanelerde pahalı ama internette almanızı tavsiye ederim
Rica ederim ne demek kendime bir faydam yok bari yardımcı olayım kekle zamanında yapaymışımNet evet teşekkür ederim tatlım
Arkadaşlar bu akşam saat 7 de çatlatma iğnesi oldum ilişki nasıl olmalı bu gece ilişki olması lazımmı
Bana doktor iğneden sonraki gun 3 gun ust uste ve sonrasinda 1 gun arayla yap dedi
Eminim canım bu konu üzerine çok araştırma yaptım sebepsiz yere ateşin yükselebilir ne bileyim fark edemediğimiz küçük bi idrar yolu enfeksiyonu ateş yapıyor ama LH hormonumuz sürekli oynamıyor sonuçtaO tür programlar bazen işe yaramıyor ve bazı kişilerin yumurtlama dönemi farklı oluyor derece yöntemi değilde yumurtlama dönemin de yükselen lh hormonunu evde gebelik testi gibi tesbit edebileceğiniz ovülasyon testleri var eczanelerde pahalı ama internette almanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?