- Konu Sahibi crocus7919
- #4.041
Ben de size katılıyorum, amh birbirimizin aynısı olsa bile hepimizin vücudu farklı, herkes kendini biliyor. Yani kiyaslamalarimizi hep kendi üzerimizden yapmak daha doğru. O nedenle amh 0.99 olan kisi cok sansli diyemeyiz bence veya 0.01 olan daha kotu diyemeyiz, ilaclara verecgimiz tepkiler farkli, beslenmemiz farkli... Ama su var, moral olarak 0.01e yakinlasmak insani ister olumsuz etkiliyor. Ancak dediginiz gibi, dinimiz o kadar guzel ki. Allah isterse oluverir, biz yeter ki cabalayalim. Ha cabaladik cabaladik olmuyor, gercekten Allah'in takdiri diyebilmemiz gerekiyor -ki bu gercekten cok zor, ama mecburuz-...Ya kızlar 0.2 falan değer belirlemeyin üstü bir şekilde kalmış sıkıntı ilı olan grup altı demeyin. 18 ay korunmasız ilişki aşılama ve son bir yılda geçirdiğim beş opu bir negatif deneme ; bunların hiçbirinin rakamlarla bağlantılı olmadığını güzelce belletti. Zaten doktorlarda bunu ifade ediyor 1 in altına düştüğü sürece her hasta düşük doğurganlık seviyesine sahiptir diye.. mesela benim amh 0.75 ti bir sene önce. Bu bir senede geçtiğimiz opularda bazen iki bazen bir bazen beş yumurta toplandı o zaman çıkarımlarınıza göre benim amh zaman zaman düştü ve yükseldi.. tabibi böyle bir şey olamaz.. demek istediğim rakamlara bağlı kalmayın fsh 60 olup doğal kalan amh0.01 olup doğal hamile kalan var.. yok demeyin şimdi hangi forumun bilmem kaçıncı sayfasında okudum ama var! Ayrıca bu foruma üye olduğumda 172. Sayfasındaydım hepsini tek tek iki ayda okudum o günden beri de takip ediyorum..mücadele eden sonunda mükafatını alıyor her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diyen güzel bir dinimiz var bizim ..
Özetle şunu söylemek istiyorum rakamlar Önemli değil sayı önemli değil sadece kalite önemli biz de yumurta genetiğine etki edemeyiz ki ozaman tek yol donasyon olur, ama yumurta kalitesine ve sperm kalitesine kendi dokunuşlarımızla etki edebiliriz diye düşünüyorum ve buna inanıyorum .. sağlıklı beslenmeye çalışmak vitamin takviyesi almak bol su içmek gibi şeylerle en azından kendi vücudumuzu detokslarız sağlıklı yumurta sağlıklı bir vücuttan çıkar. Umutsuz olmayın herkese Sevgiler![]()
Allah'tan dilerim ki hepimizin hayırlı bir sürü bir sürü çocuğu olur (kalabalik aile severim de :) ), Allah her isteyene nasip etsin hayırlısıyla. :)
Ha ama eklemek iisterim, arkadaşın liste yapması cok guzel bir sey. Herkese ulasabiliriz, soru sorabiliriz, hem moral de olur, faydası çok olur diye düşünüyorum. Bence dusuk amh olanların da bircogunun bebisleri olmustur Allahin izniyle :)
A Amh002 tesekkurler :) ayrıca moralleri yuksek tutalım :))