Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sana ümit amh 0.2 ve ben bu ay doğal yoldan gebeyim allahım tamammına erdirir inş tevekkülü elden bırakma bol dua etBirçok kişi düşük over rezerviyle mücadele ediyor.Birbirimize destek olalım.Bazen umutsuzluğa kapıldigimiz donemlerden geciyoruz. Birbirimize umut olmak için bu topigi açtım. Katılımlarinizi bekliyorum.
2 kere çatlama iğnesi vuruldum ama olmadı o cakta rahim filmi çekildim bu ay hamileyim ama bitkisel şeyler çok denedimAllah kucağına almayi nasip etsin insallah.Benim de amh degerim 0.33 iki kere tüp bebek tedavisi gördüm. Şu an havuz yapılıyor. Bazen saatlerce forumlarda dolaşıyorum.Benimle aynı durumu yaşayıp hamile olan var mı diye bir umut arıyorum. Inşallah Allahım bana da nasip eder.Sen tedavi görmüş muydun peki?
Canım bende arı sütü polen propolis kullandımBende incir kuru uyguladım yeni bitti.Hayit otu suyu içiyorum. Bal plan çörek otu karisimi yaptım geçen ay 10 gün boyunca bu ay da devam edicem.Arisutu kapsülü içiyorum 1 aydır. Ne duyduysam yapıyorum.Sen neler yaptın?
Tamam canım Sağol.Canım bende arı sütü polen propolis kullandım
Adetin 14.gününe kadar civanperçemli çay içtim
Agnucaston ve coraspin kullandim
Hurma çok yedim
Meryem süresi okudum bu ay
707 ya varis çektim
Unuttuklarım varsa yazarım yine
Birçok kişi düşük over rezerviyle mücadele ediyor.Birbirimize destek olalım.Bazen umutsuzluğa kapıldigimiz donemlerden geciyoruz. Birbirimize umut olmak için bu topigi açtım. Katılımlarinizi bekliyorum.
Merhaba kızlar. 2 yıllk evliyim. Bir adet düşüğüm var. Rahim ameliyatı oldum kavis olduğu için. Rahim iltihabi var dedi doktor 2 ay antibiyotik tedavisi gördüm. Aşılama yaptırdım ama sonuç negatif. Bugün doktorla görüşmeye gittik. Amh değerim 1.47 bana düşük olduğunu boşuna aşılamayla falan uğraşmama mi direk tüp Bebek yaptırmami hatta biran önce yaptirmam gerektiğini yoksa değerin düşeceğini falan söyledi. Tabi bu beni çok üzdü çünkü daha önce bunu diyen bir doktor olmamıştı. Kendi doktorum doğum izninde onun yerine bakan doktor bu. Aşılamayı da o yaptı ama ben iğneleri kullandım yumurta büyüdü gel dediği günden 2 gün önce merdivenden yuvarlandim. Ciddi kan kaybı yaşadım dikişler atıldı bunun içinde antibiyotik kullandım. Bunları önemsemedi bile sırf yapmak için yaptı aşılamayı. Haliyle umudum yoktu. Şimdi toparlanmış değilim. Ayak liflerim yırtılmış doktor zorlama dedi. Bu adam bana yürüyüş yap egzersiz yap diyor. Tenezzül edip test dahi yapmıyor hemen iğne kullan tup Bebek yapalım modunda. Şaştım kaldım. Sizce de çok mu düşük amh değerim?
Ya doktor o kadar ilgisiz davrandı ki anlatamam. Birde bizi korkuttu bayağı. Hemen tüp Bebek yapayim modunda adam. Aşılamayı bile ilgisiz yaptı. Hormon testi falan yapmadı ki Hiç. Rahim iltihabı için ilaç kullandım sonrasında ona bile bakmadı geçmiş mi diye hemen aşılama yapalım dedi. Şimdide gereksiz diyor zaman niye yaptin madem gereksizdi.canım kesinlikle amh değerin çok düşük değil benim amh değerim doktora ilk gittiğimde 0,83 tü o zaman bile doktor aşılamada olabilir tüp bebekte sonuçta 1 sağlıklı yumurta gerek normal bile önümüzdeki ay oldu diyebilirsin ama bu değer vücut alarm veriyor demektir gibi yorumlar yapmıştı o değerle 3 kez normal yoldan hamile kaldım kan pıhtılaşması yüzünden bebeklerimi kaybettim sonra genetik tarama yapıldı problem o zaman öğrenildi araştırmalarda tüp bebek için sınır amh değeri 0,7 yani o değere geldiğinde acil tüp bebek denemelisin diğer yöntemlerde şansın artık kalmıyor senin değerinde hala aşılamada olma ihtimali var ama olay sadece amh değil diğer hormon değerlerin nasıl rahim içi uygun mu bunlara da bakılıyor. Hangi şehirdesin bilemiyorum ama daha iyi güven veren bir doktor bul, antibiyotik kullandığın dönemde aşılama yapmak büyük hata sonuçta hamile kalsan antibiyotik kullandığın dönem gebeliğin ilk ayı olarak hesaplanıyor ben ilk gebeliğimi bilmiyordum idrar yolları enfeksiyonu için ilaç kullanmıştım hamile olduğumu öğrendiğimde kullandığım ilaçları söylediğim an doktor çok kızmıştı bebek istiyorsan böyle şüphen varsa nasıl bunları kullanırsın ilk 3 ayda kullandığın her ilaç bebeğe zarar verir demişti![]()
Hangi şehirdesin reglin 2. yada 3.günü hormon tahlilleri yapılır onlarda önemli eğer istanbulda isen kanunide infertilite kısırlık bölümüne randevu al reglin 2. günü git muayene ol tüm tahlillerini yapıyorlar sonrasında aşılama yada tüp bebek için sevk ediyorlar tüp bebek bölümleri yeni açıldı gerekirse oraya sevk ediyorlar tüp bebek konusunda durumunu acil görürlerse rapor için 3. yıllık evli olma şartı da aranmıyor sonrasında ister devlete 410 tl öder tüp bebek yaparsın ister raporunu alır dışarda örneğin aret kamarda indirimli devlet desteğiyle tüp bebek yaptırırsın kanunide öncesinde sana aşılamada kesin denerler.Ya doktor o kadar ilgisiz davrandı ki anlatamam. Birde bizi korkuttu bayağı. Hemen tüp Bebek yapayim modunda adam. Aşılamayı bile ilgisiz yaptı. Hormon testi falan yapmadı ki Hiç. Rahim iltihabı için ilaç kullandım sonrasında ona bile bakmadı geçmiş mi diye hemen aşılama yapalım dedi. Şimdide gereksiz diyor zaman niye yaptin madem gereksizdi.
Malesef osmaniyede yaşıyorum. Adana başkentte gidiyordum ama ordaki doktor çok soğuttu beni. Adam resmen korkutup bizi biran önce yaptırmak derdine düştü. Rapor için 3 yıl gerek onu bile bekleme hemen yaptır diyor bana. Acibademden randevu aldım volkan noyan varmış profesör onu önerdiler birde ona gidecem onlarda bütün testleri yapiyormus genetik testleri falan. Bakalim o ne diyecekHangi şehirdesin reglin 2. yada 3.günü hormon tahlilleri yapılır onlarda önemli eğer istanbulda isen kanunide infertilite kısırlık bölümüne randevu al reglin 2. günü git muayene ol tüm tahlillerini yapıyorlar sonrasında aşılama yada tüp bebek için sevk ediyorlar tüp bebek bölümleri yeni açıldı gerekirse oraya sevk ediyorlar tüp bebek konusunda durumunu acil görürlerse rapor için 3. yıllık evli olma şartı da aranmıyor sonrasında ister devlete 410 tl öder tüp bebek yaparsın ister raporunu alır dışarda örneğin aret kamarda indirimli devlet desteğiyle tüp bebek yaptırırsın kanunide öncesinde sana aşılamada kesin denerler.
Malesef osmaniyede yaşıyorum. Adana başkentte gidiyordum ama ordaki doktor çok soğuttu beni. Adam resmen korkutup bizi biran önce yaptırmak derdine düştü. Rapor için 3 yıl gerek onu bile bekleme hemen yaptır diyor bana. Acibademden randevu aldım volkan noyan varmış profesör onu önerdiler birde ona gidecem onlarda bütün testleri yapiyormus genetik testleri falan. Bakalim o ne diyecek![]()
Inşallah canım ya Allah razı olsun. :)Hadi hayırlısı inşallah hiç tüp bebeğe gerek kalmadan problemin kaynağını bulur aşılama ile hamile kalırsın :)