Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Hayirli ugurlu olsun cok sevindim senin adina ayyyy super ya bu haberleri duydulca nasil mutlu oluyorum
darısı sana olsun canım benim hiç umudum yoktu . hiç bir belirtim yoktu. o yüzden asla umudunu yitirme Rabbim tez vakitte sanada tattırsın canım bu duyguyu
 
darısı sana olsun canım benim hiç umudum yoktu . hiç bir belirtim yoktu. o yüzden asla umudunu yitirme Rabbim tez vakitte sanada tattırsın canım bu duyguyu
Canim benimde adetim 5 gun gecikti hayatimda hic gecikmezdi acaba tup brbek sonrasi vucit dengesi şasiyormu hic karsilastinmi boyle bi durumla dun idrar testi baktim negatif
 
Canim benimde adetim 5 gun gecikti hayatimda hic gecikmezdi acaba tup brbek sonrasi vucit dengesi şasiyormu hic karsilastinmi boyle bi durumla dun idrar testi baktim negatif
yok kuzum hiç karşılaşmadım. zaten ilk denemem idi bi doktorunla konuş istersen kontrole git hatta
 
Merhabalar.. 31 Yaşındayım Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
 
Merhaba, benim amh değerim 0.3 çıktı. 30 yaşındayım doktorlar tüp bebek önerdi gecikmeden. Çünkü sağ yumurtalıkta da 5cm dermoid kist görüldü. Ben aşılama yaptırdım. Solda 4 sağda 1 yumurta oluşmuş dendi. ilk denememde tuttu şimdi beş aylık hamileyim. Biraz araştırdığımda genç yaşta düşük amh değerinin infertilite açısından yanıltıcı olabileceğini okudum. Sanırım biraz daha menapoz yaşı ile ilgili bilgi veriyor. Bence hiç moralinizi bozmayın, ben de başta çok üzüldüm ama üzüntü stres infertilite tedavisini de olumsuz etkiler.
 
Herkese merhaba en son baya önceleri yazılmış gruba ama umarım benim sesimi duyan olur benimde 6 aydır denememize rağmen cocuk olmuyordu doktora gittim adetim bittikten sonraki 11.gündü ve 4 birinde 4 birinde yumurta var ve sayı az dedi amah testi istedi amh sonucumda 0.67 çıktı. Fsh7.5 lh 4.2 tsh2.3 prolaktinimde 15 çıktı ve bana hemen tüp bebek yaptırmalısın dedi. Çok moralim bozuldu ama sizlerin yazdıkları bana epey umut oldu. 28 yaşındayım ve hemen tüp bebek tedavisine başlamak istemiyorum açıkcası. Bana ne önerilerde bulunursunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
 
Selam, yaşınız genç yumurta sayınız da az değil bence. Benim anladığım en önemli faktör kafanın rahat olması ve yaş. Eğer çok kafanıza takıyorsanız tüp bebek deneyin, tutma ihtimali oldukça yüksek. Bir de belki öncesinde eşiniz de muayene olsa iyi olur, daha iyi sonuç alabilmek için onun da ilaç tedavisine ihtiyacı olabilir ancak erkeklerde ilaç tedavisine ancak 70 gün sonra cevap alınıyormuş. Ankarada iseniz doktorum Onur Karabacak'ı tavsiye ederim şimdi gebeliğimi de o takip ediyor.
 


Merhaba 31 yaşındayım 1 negatif tüp bebek tecrübem var.Denizlide yaşıyorum. Eşimde sıkıntı yok benim yumurta rezervimde sıkıntı var sadece.
 
merhaba
biraz geç olsa da cevap yazmak istedim amh değerim 0.68 cikmisti benim de fsh 6 ydi sanırım. adetin ucuncu gunu kontrolde sol yumurtalikta 5 sagda 2 civari filan yumurtam cikmisti. değerlerimiz yakın ben de 34 yaşındayım ve tüp bebek diye gözümü korkutmuştu bir doktor, sonra doktorumu degistirdim klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım çok şükür 7 aylık uğraştan sonra. mutlaka iyi bir doktor araştırın özellikle bu alanda tecrübeli ve insan psikolojisinden anlayan rahatlatan bir doktor, çünkü sizi olumsuz dolduran bir doktorla kendinizi rahat hissetmeniz pek mümkün değil. iyi düşün iyi olsun bol bol dua et, inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.
 
Bitkisel olarak neler kullandın canım en azından bikaç bişey tavsiye edebilirmisin?
Cnm diğer topikte yazmıştım unuttuğum şeyler olabilir aklıma gelenleri yazsyım
İlaç olarak agnucaston ve coraspin kullandım
15 günde bir d vitamini ampül içtim
Hergün sabah akşam 1 tatlı kaşıgı keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü polen yedim
Adetin 15.gününe kadarda civanperçemli aslanpençeli karışık çay içtim
Günde 3 hurma yedim
Bunlardan 2 ay öncede soğan kürü yaptım
Meryem süresini kesinlikle oku ben hala devam ediyorum
En önemlisi inan cnm
Nede olsa olmuyor diye bırakma bu bitkileri en az 6 ay bir dene
Eşimde keçi boynuzu pekmezi çakşır suyu ve e vitamini kuşlandı
Allahım sizinde kucagınızı doldursun inş
Yaşadığınız psikoljiyi ancak yaşayan anlar
 


Kesinlikle canım yaşamadan herkese yorum yapmak kolay oluyor ama çeken bilir dediğin gibi.. Dediklerini yapacağım çok teşekkür ederim
 
Kızlar amh değerim 0,35 doktor yumurtan rezervin azalmış yaşına göre dedi çok mu kötü henüz göstermedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…