Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Pko oldugu icin yuksek cikiyor maalesef bakalim yarin belli olur kesinlesir . Sen nasilsin canim nasil gidiyor aklim sende walla
Anladim canim hayirlisi olsun insallah. Benim psikoloji artik son gunler iyice bozuldu resmen adet olacagim gibime geliyor gogus hassasiyetim gitti alnimda minik sivilcelerim bile cikti yarin 8.gun ve adetime 2 gun kaldi sadece olmadi herlade hic bisey hissetmiyorum

Test yaptın mı hiç yada kontrole gittinmi , bellki ilaçların etkisiyle bişey hissetmiyorsundur, hayırlısı olsun inşallah hamilesindir iyi düşün iyi olsun

Test yaptın mı hiç yada kontrole gittinmi , bellki ilaçların etkisiyle bişey hissetmiyorsundur, hayırlısı olsun inşallah hamilesindir iyi düşün iyi olsun
Hayir canim hic test yaptirmadim cesaretimi toplayabilirsem bugun bi kan vereyim diyorum artik kanda bellidir heralde

Bugun kan sonuclarim cikti canim cok sukur iyi geldi sonuclar bugun tup bebege basladik ignelere pazartesi tekrar kontrol gunum Rabbimden hayirlisi insallah

günaydın canım naptın nasıl oldun. aklım sende kaldı benimde yarın kontrolüm var ultrason ve kan tahlili yapılacak. şimdi lh ve e2 değerin yükselmesi gerekiyor demi
Gunaydin canim daha iyiyim bi sure kafa dinlendircem sonra bakcam duruma gore hadi bakalim insallah senden hayirli haberler alacagiz canim

Gunaydin canim daha iyiyim bi sure kafa dinlendircem sonra bakcam duruma gore hadi bakalim insallah senden hayirli haberler alacagiz canim
Gunaydin canim kontrolum vardi. Sag ve solda toplam 6 yumurta olusmus 8-7 mm arasi kan verdim e2 degerine bakilacak. Carsamba bi daha kontrole gidecegim

Ayyg super bizim gibi amh dusuklugundekiler icin yumurtalar super canim dualarim seninle ayrintilari benimle paylas hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…