Lh 17 cikti canim insallah canim ama moralim bozulduLh degerin kac cikti peki canim hadi hayirlsi ile persembe guzel guzel sonuclanir
Pko oldugu icin yuksek cikiyor maalesef bakalim yarin belli olur kesinlesir . Sen nasilsin canim nasil gidiyor aklim sende wallaCanım acaba neden yukselirki insanda lh
Anladim canim hayirlisi olsun insallah. Benim psikoloji artik son gunler iyice bozuldu resmen adet olacagim gibime geliyor gogus hassasiyetim gitti alnimda minik sivilcelerim bile cikti yarin 8.gun ve adetime 2 gun kaldi sadece olmadi herlade hic bisey hissetmiyorumPko oldugu icin yuksek cikiyor maalesef bakalim yarin belli olur kesinlesir . Sen nasilsin canim nasil gidiyor aklim sende walla
Test yaptın mı hiç yada kontrole gittinmi , bellki ilaçların etkisiyle bişey hissetmiyorsundur, hayırlısı olsun inşallah hamilesindir iyi düşün iyi olsunAnladim canim hayirlisi olsun insallah. Benim psikoloji artik son gunler iyice bozuldu resmen adet olacagim gibime geliyor gogus hassasiyetim gitti alnimda minik sivilcelerim bile cikti yarin 8.gun ve adetime 2 gun kaldi sadece olmadi herlade hic bisey hissetmiyorum
Hayir canim hic test yaptirmadim cesaretimi toplayabilirsem bugun bi kan vereyim diyorum artik kanda bellidir heraldeTest yaptın mı hiç yada kontrole gittinmi , bellki ilaçların etkisiyle bişey hissetmiyorsundur, hayırlısı olsun inşallah hamilesindir iyi düşün iyi olsun
Bugun kan sonuclarim cikti canim cok sukur iyi geldi sonuclar bugun tup bebege basladik ignelere pazartesi tekrar kontrol gunum Rabbimden hayirlisi insallahAnladim canim hayirlisi olsun insallah. Benim psikoloji artik son gunler iyice bozuldu resmen adet olacagim gibime geliyor gogus hassasiyetim gitti alnimda minik sivilcelerim bile cikti yarin 8.gun ve adetime 2 gun kaldi sadece olmadi herlade hic bisey hissetmiyorum
kac yasindasiniz acaba ?Bugun kan sonuclarim cikti canim cok sukur iyi geldi sonuclar bugun tup bebege basladik ignelere pazartesi tekrar kontrol gunum Rabbimden hayirlisi insallah
Ayyy cok heyecanli desene nisan ayında bebisli olacaksin sende ☺☺☺Bugun kan sonuclarim cikti canim cok sukur iyi geldi sonuclar bugun tup bebege basladik ignelere pazartesi tekrar kontrol gunum Rabbimden hayirlisi insallah
32 yasindayim arkadasimkac yasindasiniz acaba ?
Insallah canim naptin test yaptin mi merak ettimAyyy cok heyecanli desene nisan ayında bebisli olacaksin sende ☺☺☺
Canim maalesef sonuc 0.1 cok uzgunumInsallah canim naptin test yaptin mi merak ettim
Daha yeni yaptirdin transferi kac gun oldu erken degilmi kac gunun var sayet sonuc negatif ise yilmak yok kac gundur neler cekiyorum sen biliyosun canimCanim maalesef sonuc 0.1 cok uzgunum
(((((kendimi nasil toparlicam bilmiyorum
Bugun transferin 9.gunuydu canim bence olsa cikardiDaha yeni yaptirdin transferi kac gun oldu erken degilmi kac gunun var sayet sonuc negatif ise yilmak yok kac gundur neler cekiyorum sen biliyosun canim
bana 14.gün kan testi yapılıyor denmişti tüp bebek için görüştüğümdeBugun transferin 9.gunuydu canim bence olsa cikardi
günaydın canım naptın nasıl oldun. aklım sende kaldı benimde yarın kontrolüm var ultrason ve kan tahlili yapılacak. şimdi lh ve e2 değerin yükselmesi gerekiyor demiBugun transferin 9.gunuydu canim bence olsa cikardi
Gunaydin canim daha iyiyim bi sure kafa dinlendircem sonra bakcam duruma gore hadi bakalim insallah senden hayirli haberler alacagiz canimgünaydın canım naptın nasıl oldun. aklım sende kaldı benimde yarın kontrolüm var ultrason ve kan tahlili yapılacak. şimdi lh ve e2 değerin yükselmesi gerekiyor demi
Gunaydin canim kontrolum vardi. Sag ve solda toplam 6 yumurta olusmus 8-7 mm arasi kan verdim e2 degerine bakilacak. Carsamba bi daha kontrole gidecegimGunaydin canim daha iyiyim bi sure kafa dinlendircem sonra bakcam duruma gore hadi bakalim insallah senden hayirli haberler alacagiz canim
Canim nasilsin sana yazamadim bayadirnasil gidiyorGunaydin canim kontrolum vardi. Sag ve solda toplam 6 yumurta olusmus 8-7 mm arasi kan verdim e2 degerine bakilacak. Carsamba bi daha kontrole gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?