Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Iyiyim canim yavas yavas buyuyorlar doktor dozu artirdi ignelerin yarin tekrar kan ve ultrasyon var. Sen nasil oldun canim iyimisin
Yavas olsun onemli olan saglikli buyusunler masallahhh bende iyiyim son zamanlarda yaklasik 6 kilo aldim kafam dagilsin diye spora basladim hayat devam ediyor bakalim :)

Amh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki
Sakın moralinizi bozmayın. Benim Amh 0.01 çıkmıştı. Tüp bebek tedavisine başladım. 3 yumurta toplandı. 2 si döllendi ve transfer edildi. Bir tanesi tuttu. Şu an yaklaşık 12 haftalık hamileyim. Bu değer yanıltıcı olabiliyor. Doktorum da şaşırdı bu değerle ilk denemede başarılı olduğumuza. Bence başka bir laboratuvarda da baktırın. O da aynı olsa bile hamile kalınabileceğini bizzat yaşayarak gördüm. Bu arada yaşım da 41. Hayırlısı olsun.

yarın toplama işlemi yapılacak canım toplam 9 yumoş var. en büyüğü 17 mm idi en küçüğü 15 mm hayırlısı ile yarın atlatırsam inşallah sorunsuz dua edin heyecan çok
Ayyy bende bi heyecan yaptim acikcasi bol bol dua edicem aklimdasin canimmm

Ne gusel soylediniz insallah bizede rabbim nasip eder

Benimde 1 yıl önce amh 0.01 çıkmıştı teste hiç inanmadım yada inanmak istemedim ama 2 yıldır gebelik olmayınca doktora gittim çarşamba günü solda 3 yumurta sağda hiç göremedi ama amh nın doğru olduğunu düşünmüyorum dedi daha yüksektir dedi tekrar bakılacak haftaya kontrole çağırdı ona gore tedaviyi konuşalım dedi tabi canım çok sıkıldı çok üzüldüm ama durumu kabul edip morelimi yuksek tutmam gerekiyor. Çok zor bir sürecmis bu Rabbim hepimize yardım etsin

Ayyy bende bi heyecan yaptim acikcasi bol bol dua edicem aklimdasin canimmm
günaydın canım Allah razı olsun toplama işleminde 15 tane yumoş topladılar. 8 tanesi döllenmiş. yarın transfer olcak hayırlısı ile ama kullandığım ilaçlar mal etti resmen

Aminn tekrar sonucunu paylasirmisn bizimle

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı yazmıştım daha önce amg
Dün kontrolüm vardı yukardada belirttiğim gibiydi durum amh tekrar istedi doktor sonuç 0.42 cıktı çok şükür bu çok iyi dedi 0.01 bayağı kötüydü çünkü. Sağda yumurta gördü bir tane daha ve doktor bir dahaki adet gününde tedaviye başlıyoruz dedi . Ve kızlar herkese tavsiyem bana sağda yumurtan yok demişti ilk muayende ben bal çörek otu tarcın her sabah akşam yedim vede arı sütü poleni yedim .günde bir tane kuru incir ve kayısı yedim halen yiyorum bunları vee doktor ne yediysen devam et yumurtan oluşmuş dedi deneyin inanın etkili

Masallah canim bende ari sutu bal poleni oneririm gercekten bendede faydasi olmustu onumuzdeki ay basliosun yani

Benim amh 0.07 çıktı.yaşım 42 .doktor umutsuz. Çikolata kisti varmış .onumuzeki ay tedaviyi başlatmak istiyorum varsa yumurta toplanaçak Rabbim büyük.Sogan kürüne başladım. İnşallah Rabbim isteyen herkese versin. Yiyecek içecek kürleri uyguladı mi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…