Ozaman napiyoruz ari sutu bal polen karisimini hemen yarin temin ediyoruzAynen cnm kaliteyi artırmk önemli arı sütüne çok önem vermişler tüp bebeğe bile başlamdan önce 3 ay arı sütü takviyesi vermişler ve gebeliği 3.5 kat artırdığı saptanmış
Ilk denemede oldumu pekihayirli olsun bu arada hangi hastanedeydinizBenimde ayniydi canim hic uzulme tup bebek yaptik bizde 14 yumurta aldilar cok sukur olmaz diye bisey yok Allah ol derse
Ilk denemede oldu canim gop yeni yuzyil hastanesi murat gurkan arikan Allah bin kere razi olsun ondanIlk denemede oldumu pekihayirli olsun bu arada hangi hastanedeydiniz
Ne kadar guzel sizleri gorunce iki kat heyecanim artiyor rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin insallahIlk denemede oldu canim gop yeni yuzyil hastanesi murat gurkan arikan Allah bin kere razi olsun ondan
0.1 amh ile 14 yumurtamı toplandı canım iğneler var olan yumurtayı büyütüyor diye biliyorum çünküIlk denemede oldu canim gop yeni yuzyil hastanesi murat gurkan arikan Allah bin kere razi olsun ondan
Evet incir yeme canım bende geçen sene yiyemiyordum prolaktin yüksekti çünkü. Eczaneden alıyorum arı süt ü bal polen karışımı aynı bal tarçın çörek otu karışımı gibi ikinci gün baslayyip 12. Gün e kadar hergün bir dolu kaşık yiyorum aç karnına. Ben bunu her ay yapıyorum aslında yumurta gelişiyor sayesinde hemde folikul sayisi artıyor doktorum çok şaşırmıştı ne yiyip iciyorsan devam et harikasın demişti . Bal parmak in arisutu var eczanelerde 47 tl ye aldım gecn gün on gün yiyorum her ay alipNasil kullandin canim anlatsana bu arı sutunu aktardanmi aldin ben incir kullanamiyorum maalesef cunku incir yiyince sut hormonlatlrim tavan yapiorr sut hormonlari duzeltelim derken benim fsh yukseldi sonrada iste kendimi zeynep kamil infertilite bolumunde buldum. Dr amh degerimi gorunce direk tup bebek evraklarini tamamla gel dedi benim maceram boyle basladi
Bilmiyoruz canım kromozom analizi yapıldı ışte belki krmozom eksikliği vardır diye bakalım sonucu bekliyoruz . Yoksa ilk iki tedavimde çok iyi geçmişti benim ama olmadı nasip değilmişBu ay soğan kürü yapıyorum cnm öbür ay aslan pençesi diğer ayda incir diyo saraçoğlu elimden geleni yapıyorum bakalım.
Senin tüp bebek neden tutmadı cnm kaliteleri iyiydi diyosun
Allahım hayırlı sağlıklı evlat verir inş cnm sonrada bugünleri hatırlayıp daha çok şükür ederiz.Bilmiyoruz canım kromozom analizi yapıldı ışte belki krmozom eksikliği vardır diye bakalım sonucu bekliyoruz . Yoksa ilk iki tedavimde çok iyi geçmişti benim ama olmadı nasip değilmiş
Çekindim canım bir sıkıntı yok transferden öncede tekrar çekindim ki gözden birşey kaçırmayalım diye. Açıkçası herşey çok çok yolundaydı en ufak bir sorun dahi yoktu ama nasip de yokmuş . Olsun buna da şükür bu sefer olur inşallah umut her daim var nefes tukenmedikce ..Allahım hayırlı sağlıklı evlat verir inş cnm sonrada bugünleri hatırlayıp daha çok şükür ederiz.
Birde tüp bebek tutmamasında hidrosolpinks de etkiliymiş rahim filmin çekildimi cnm
Amin inş cnm demekki hayırlı değilmiş rabbim herşeyin iyisini bilir ve pes etmeyen kulları sever bizde pes etmicez ve eninde sonumda göbüşümüz dolacak inşÇekindim canım bir sıkıntı yok transferden öncede tekrar çekindim ki gözden birşey kaçırmayalım diye. Açıkçası herşey çok çok yolundaydı en ufak bir sorun dahi yoktu ama nasip de yokmuş . Olsun buna da şükür bu sefer olur inşallah umut her daim var nefes tukenmedikce ..
Rabbim hepimizin gönlündeki duayı hayırla kabul etsin insallah
Evet canim 9 tanesi kaliteli dollendi 2 sini transfer ettiler digerlwride donduruldu tabi cok igne ilac kullandim0.1 amh ile 14 yumurtamı toplandı canım iğneler var olan yumurtayı büyütüyor diye biliyorum çünkü
Aminncanim herkese nasip etsin asla umitsizlige kapilma en buyuk moral umutNe kadar guzel sizleri gorunce iki kat heyecanim artiyor rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin insallah
Hayırla kucağına al cnm benim sağda 3 solda 3 antral folikül var doktor tüp bebekte en fazla 4 gelişir dediEvet canim 9 tanesi kaliteli dollendi 2 sini transfer ettiler digerlwride donduruldu tabi cok igne ilac kullandim
Belli olurmu canim Allah bilir kac tane geliscegini benimki 14 oldu doktor bekledigimizden iyi oldu dedi nasi oyle pesin pesin konusuyolarkiHayırla kucağına al cnm benim sağda 3 solda 3 antral folikül var doktor tüp bebekte en fazla 4 gelişir dedi
Aynen cnm allahım hayırlı doktprlarla karşılaştırsınBelli olurmu canim Allah bilir kac tane geliscegini benimki 14 oldu doktor bekledigimizden iyi oldu dedi nasi oyle pesin pesin konusuyolarki
cnm bak kesinlikle hayit tohumna basla adet olunca cok etkisi oldu banaHayırla kucağına al cnm benim sağda 3 solda 3 antral folikül var doktor tüp bebekte en fazla 4 gelişir dedi
Kür şeklindemi yaptın cnm anlatsanacnm bak kesinlikle hayit tohumna basla adet olunca cok etkisi oldu bana
İnşallah öyle olacak inşallah..Amin inş cnm demekki hayırlı değilmiş rabbim herşeyin iyisini bilir ve pes etmeyen kulları sever bizde pes etmicez ve eninde sonumda göbüşümüz dolacak inş
Çok güzel rakamlar bunlar hepimize umut oldu. İnşallah sağ salim de kucaginiza alırsın bebisinizi darısı bizim başımıza inşallah. Peki özel bir kür falan uyguladiginz mi yada hangi ilaçları kullanmisyiniz çok fazla yumurta çıkmış cunki çok şaşırdım cok da sevindimEvet canim 9 tanesi kaliteli dollendi 2 sini transfer ettiler digerlwride donduruldu tabi cok igne ilac kullandim
Doktorun verdigi yumurta gelistirici igneler vitaminler disinda ekstra bi kur uygulamadim canim umudum yoktu hic biseyden denemis olmak icin denedim ama sukurler olsun Allahtan hic bi zmn umidinizi kesmeyin O bizden kesmemis biz kimizÇok güzel rakamlar bunlar hepimize umut oldu. İnşallah sağ salim de kucaginiza alırsın bebisinizi darısı bizim başımıza inşallah. Peki özel bir kür falan uyguladiginz mi yada hangi ilaçları kullanmisyiniz çok fazla yumurta çıkmış cunki çok şaşırdım cok da sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?