ben kan değerlerime baktırdım.fsh yüksek çıkınca e2 zaten düşüyo.banada direkt tüp dediler.hatda bazı doktorlar yurt dışından başka çaren yok dediler.daha önce 1 tüp denemem olmuştu.şuan 2.ciye başlamayı istesemde vucüt yumurta üretmiyo.canım 5 ilaç alıyorum demişsin bunları yazabilirmisin.bende dhea folik asit kullanıyorum.doktorunun önerdiği ilaçlar neler
buradan ılaç ısmı vermem ne kadar dogru olur bılmıyorum ama istersen dr ısmını verebilirim.Onunlada görüşürsün
Kızlar merhabalar
Benimde Dr um amhtesti istedi ama nerde yaptiracagimi bilmiyorum İstanbul da yaptıran arkadaslar varmi devlet hastanesinde filan.bilgisi olan varsa yazabilirmi .bu arada benim de fsh uçuşta Allah yardımcımız olsun ins
medicalpark bende oraya gıttım 1,5 yıl 1 tane aşılama yaptırdım olmadı.Benımde bekleyeceksın hıcbır problem yok dedıler hep Hastanede çalışmaya başlayınca prof. gıttım banada o söyledi butun problemlerı direk tüp bebek bır dahakı ay hemen baslıyruz tedavıye dedı.Onun üzerıne dr araştırmaya başladım ve ist gıttım Şimdide bekliyoruz bakalım ama benım dr olumsuz konusmadı İnş olur bır umutla beklıyoruz hepimiz
Canım bende hayıt tohumunu denedim maalesef içemedim tadı çok kötüydü allahım şifasını versin sana..bende günde 5 tane olsun fındık ,badem,ceviz,kuru incir yiyorum yumurta kalitesini yükseltmek için mevlam hepimize şifalar versin...aminnn
canım istersen hayıt suyunuda deneyebilirsin bir çay bardağının üçte biri hayıt suyu gerisi normal su şeklinde içiliyor çok faydalı bir bitki hem fsh yi ayarlıyor hemde yumurtlama periyodunu düzennliyor ..kuru incirde çok iyi kürünü hiç denedinmi ..allah hepimizin yardımcısı olsun
s.a hanımlar. Bende 20 yaşındayım. 2 ay önce amh testi yaptırmıstım ve 0.01 cıktı.. Ve benım adetlerım cok düzenliydi.. Sadece son 2-3 ay gec gormeye baslamıstım hatta hamıleyım sanmıstım... Doktor bana artık adet görmessin sen dedi ilaç bile verseler.. 1 ay once baska bır doktor adet sokturucu verdı adet ol gel dedı 3. Gunu maleseff olmadım tabi. Ama aradan 1 ya gectı ve ben adet gordum kendılıgımden :)) cok mutlu oldum 3 ay sonra adet gordum. Cok dua etmıstım ama aklıma su takıldı adet gormem demek yumurta oldugu anlamına gelmıyormu???
arkadaslar benımde yaşım 30 , amh 0.3 . fsh 16,5 tupbebek tedavısıne başladık.sağda hiç yumurtam yok, solda 3 tane gözukuyo şuanda.iğnelerıme hala devam edıyorum, doktorum ne umutlu ne umutsuz , sadece bekleyecegız dıyor.ama nedense ben umut edıyorum , etmek ıstıyorum ... saglıklı bı bebegı kucagıma aldıgımı hayal edıyorum ve umudum daha da artıyo , rabbım ımtıhan edıyor belkıde dıye dusunup isyan etmıyorum.herseyın hayırlısı hepimiz için
ben 1 yıldır medıcalparka gıdıyordum, 1 aşılama oldum .doktorum yıllık ızne ayrıldıgı ıcın bı tanıdıgın tavsıyesıyle prof. engın oral la tanıstım.o gunu asla unutamam.engın bey ultrason muayeneye baslar baslamaz senın yumurtalıkların senden cok daha yaşlı gözukuyor.kım muayene ettı senı dedı .oysakı bugune kadar o kadar muayene oldum bana bısey demedıler medıcalparkta.doktor bey amh testı yaptı ve sonuc 0.3 cıkınca acıl tup bebege basladık.artık ne dıyeyım zararın neresınden dönersen kardır deyıp içimi ferah tutmaya çalısıyorum .
merhaba bayanlar,
iyi bayramlar diliyorum hepinize öncelikle, ben de bu ay inşallah tüp bebek tedavisine başlıyorum geçen ay rezervim kötü olduğunu söyledi doktor günde 3 adey dhea bioteron verdi, sağ tarafta hiç folikül yoktu solda ise 3 adet vardı sanırım amh testi yaptırdım 1.4 çıktı yaşım ise 33, şansım az mı budeğerle ilgili bilgisi olan var mı? biz aslında eşimden dolayı bu tedaviye başladık eşim oligosperm yani sperm yok denecek kadar az, şimdi iki taraflı olunca korkmaya başladım en azından bende sorun olmasaydı diyordum ben de saf incir badem fındık ve ceviz yiyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...
a.s javandora canım ben 24 yaşındayım geçen hastanede bu testi yaptırmış biri vardı yani oda 23 24 yaşında falan 0.2 gibi birşeydi çok kötü olmuştu çaresizce herkese testi yaptıran varmı diye soruyordu doktor yumurtalıkların 44 yaşındaki kadınlarınki gibi demiş.Allah kolaylık versin bende de yumurta sıkıntısı var iki ayda bir tane yumurta oluyor puregon falan kullandım hiç fayda etmedi yumurta kaliteli olsa sayı önemli değil.Rabbim hepimize yardımcı olsun
merhaba bayanlar,
iyi bayramlar diliyorum hepinize öncelikle, ben de bu ay inşallah tüp bebek tedavisine başlıyorum geçen ay rezervim kötü olduğunu söyledi doktor günde 3 adey dhea bioteron verdi, sağ tarafta hiç folikül yoktu solda ise 3 adet vardı sanırım amh testi yaptırdım 1.4 çıktı yaşım ise 33, şansım az mı budeğerle ilgili bilgisi olan var mı? biz aslında eşimden dolayı bu tedaviye başladık eşim oligosperm yani sperm yok denecek kadar az, şimdi iki taraflı olunca korkmaya başladım en azından bende sorun olmasaydı diyordum ben de saf incir badem fındık ve ceviz yiyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?