- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
eşlerimizde sonuçta çaresiz kalıyorlar kelimeler bazen ne kadar rahatlatıcı olsada gönlüne söz dinletemiyosun bu bi süreç bazen böyle derinlere dalıp çıkayamıyosun sonra tekrar denemeler hayat böyle devam ediyor..allah işallah emeklerimizin karşığını versin tez zamanda tüm istiyenlere..bu yolda sabır ve azim gerekiyor..amaca ulaşmak için elimizden geleni herşeyi yapalım taktir allahın..uğraşanlar mücadeleden vazgeçmeyenler hepi kazanıyorlar işallah kazananlar içinde bizde oluruz..
Merhaba,
AMH değerin çok kötü değil. 1.0'in altına düştüğünde işler ciddileşiyor. FSH'ın kaç? Bence senin için ümit var:)
chnb arkadaşım sizin adınıza çok çok sevindim umut ışığı oldun vallahi Allahım büyüktür bende umudumu kesmiyorum mevlam bana da verecek buna inanıyor ve tevekkül ediyorum ayrıca herkeze versin yüce mevlam kimseyi evlat hasretiyle yakmasın..Rabbım bebeğini bol rızıklı hayırlı ve kaderi güzel olan bir evlat nasip eylesin..Amin
Merhaba, bende 35 yaşındayım ve FSH'ım 19. Şubat'tan beri tüp bebek deniyoruz ama henüz transfer aşamasına bile gelemedik3 denemede sadece 1 embriyo oluştu ve onu da dondurduk.Çünkü doktorum 2 embriyo transfer etmek istiyor şansı arttırmak için. Bende her ay sadece 1 yada 2 yumurta oluşuyor ve kaliteleri çok düşük olduğu için embriyo oluşamıyor. 1 deneme daha yapıp en son çare olarak Kıbrıs'ta yumurta donasyonu ile tüp bebek denemeyi düşünüyoruz. Tabi son çare olarak.
Bende 6 aydır Biosteron kullanıyorum ama faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum. Amerika'da bu ilaç tüp bebek tedavisine başlamadan 1 sene önceden kullanılmaya başlıyormuş. Bende mecburen kullanıyorum. Aranızda Kıbrıs'ta donasyon ile ilgili bilgisi olan var mı?
saol canımdoktora gösterdim sonucun yerlerde değil dedi ama problem neyse bir türlü başlatmıyor 5 adet folikül vardı bır tarafta ama diğer tarafta sadece1 tane 9 mm cok buyuk dedı dıgerlerını baskılarsa buyutmez tek onla da tedavı olmazıstedıgımızı elde edemeyız rıskeatmayalım 1ay daha ılaclara devam, bu sayılar normal mı ne kadar yumurta olur bılemıyorum, beklemedeyım eylul 22 sı adet olucam gıdıcem tekrar kontrole....
chnb arkadaşım sen doğum yaptınmı? erken doğum oldu diye bahsetmişsin yoksa düşükmü oldu anlamadım....
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
slm canım bende içmek istiyorum hayıt tohumunu aldım ılık suda demledim ama içemedim afedersin kusa kasa bir hal oldum..gerçekten yararı varmı acaba hormonlar üzerine benim LH yüksek 31.20 lerde .RABBIM KİMSEYİ ANNELİK DUYGUSUNDAN MAHRUM ETMESİN..AMİNArkadaşlar ben 1yıl önce bebek sahibi olmaya karar verdim çalışmalara başladığımız ay adetim gecikti, doktora gittim fsh yüksek çıktı ve bana erken menopoz dedi fakat 8. gün yamıştı testi, ondan sonra adanada prof dr cansun beye gittim ve o da hayır menopoz değil dedi , neyse böylece bir macera başladı pco dediler, kist dediler, ama adetlerim çok düzensizdi, buradan okuyup amh testini öğrendim ve <0.1 değeri çıktı, erken menopoz teşhisi onaylanmış oldu ben de bu arada bir sene kaybettim , yaşım 31 önce yıkıldım çok kötü oldum, ama mücadele etmeye son yumurtaya kadar dayanmaya karar verdim, doktor ilaç verdi kist için ve bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlıyacam,herşey yolunda olursa ,Allah nasip ederse tabii.
Doktorum kesinlikle olmaz demedi, ihtimal düşük dedi, donasyondan filan bahsetmedi zaten büyük konuşmayım düşünmüyorum öle bi seçenek.
Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum sonuçta Allah ne derse o olur bunu biliyorum. Size tavsiyem hayıt otunu mutlaka için çünkü ben hayıt içmeye başlayınca 32 olan fsh 1 ay da 7.5 'e düştü. Gerçekten çok etkili bu ay 3. aym olcak hayıtla inşallah fsh düşük olur ve tüp bebek deneyebilirim. Umarım bu bebiş arzusu hiçbirimizin içinde kalmaz
Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu siteye gelince yadıklarınızı okuyunca sanki bir çok kelimeyi ben yazmışım gibi geliyor. ben de 28 yaşındayım 9 yıllık evliyim 3 yıl önce dr a gittiğimde yumurta sayısı toplamda 5 ti iki tarafın. şimdi ekimde tüp bebek yaptırcam kısmetse. Allahım herkese hayırlı evlat versin inşallah. kimseyi eksik kolu kanadı kırık bırakmasın.
Arkadaşlar ben 1yıl önce bebek sahibi olmaya karar verdim çalışmalara başladığımız ay adetim gecikti, doktora gittim fsh yüksek çıktı ve bana erken menopoz dedi fakat 8. gün yamıştı testi, ondan sonra adanada prof dr cansun beye gittim ve o da hayır menopoz değil dedi , neyse böylece bir macera başladı pco dediler, kist dediler, ama adetlerim çok düzensizdi, buradan okuyup amh testini öğrendim ve <0.1 değeri çıktı, erken menopoz teşhisi onaylanmış oldu ben de bu arada bir sene kaybettim , yaşım 31 önce yıkıldım çok kötü oldum, ama mücadele etmeye son yumurtaya kadar dayanmaya karar verdim, doktor ilaç verdi kist için ve bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlıyacam,herşey yolunda olursa ,Allah nasip ederse tabii.
Doktorum kesinlikle olmaz demedi, ihtimal düşük dedi, donasyondan filan bahsetmedi zaten büyük konuşmayım düşünmüyorum öle bi seçenek.
Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum sonuçta Allah ne derse o olur bunu biliyorum. Size tavsiyem hayıt otunu mutlaka için çünkü ben hayıt içmeye başlayınca 32 olan fsh 1 ay da 7.5 'e düştü. Gerçekten çok etkili bu ay 3. aym olcak hayıtla inşallah fsh düşük olur ve tüp bebek deneyebilirim. Umarım bu bebiş arzusu hiçbirimizin içinde kalmaz
benımde amh testim yaşıma göre çook düşük çıktı.Dr menapoza girip öylede gelebilirdin dedi ama su anda
tedavi görüyorum .Allahtan umut kesilmez.Bütün değerlerim normale donüyor yavaş yavaş .Bencede başke dr da gıt.
6 yıllık evliyim arkadaşlar son 1 senedir düzenli gidiyorum doktora pco dedi başka bi sorun yok dedi klomenle hamile kaldım boş gebelik oldu 3 ay sonra ise bir dış gebelik ve sol tüpüm alındı en sonunda ankara ya gittim doktor ultrasonla baktı yumurtalıklar iyi görünmüyo dedi amh istedi sonuc 0,02 yıllarca boşa kürek çekmişim çektiğim acılardan bozulan psikolojimden geçtim belkide bu yüzden anne olma şansımı kaybettim doktoruma ulaşamadım hala çok korkuyorum buna nasıl dayanrım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?