Tatlım e2 değerin çok yüksek..Fshı baskıladığı için düşük çıkıyor..50 nin altı olması gerek adetin 3. günü yapılan testlerde..Benimde böyle çıkardı zamanında..Ama genede e2 salgılıyor olması vücudunun iyiye işaret bitanem..En azından yumurtanın olma ihtimalini doğurur bu..
Yumurtam çatlamıyor demişsin ya mesela kaç yumurta idi ve çatlatma iğnesi ilemi çatlamıyor merak ettim..Sonra kistemi dönüşüyor peki?? amh 0,17 çıkmış..benimde 0,2..rezervimiz bitiklerde..Ama bu şekilde hamile kalanlar yokmu var tabiiki..Rabbim bizede verecek ben inanıyorum..
ısmın tanıdık bana.
cok tsk ederım oncelıkle cevap yazdıgın ıcın. cok mutlu ettın benı.
e2 ye okadar onem vermıyor benım doktorlar anlamadım hep fsh takıntı yaptılar erken menopoz olunca.
adetın ıkıncı gunu hep test yaptırıyorum. bu ıkıncı gun sonucları. sadece amh, adet bıtınce yaptırdım oyle olması gerek denıldı onu ılk kez yaptırdım. guya ıkı kez tup bebek yaptırdım ama doktorlar ıstemedı bıle. erken menopozdasın dıyıp hemen gonal-f en uyuksek dozdan basladık ama yumurta sayım cok dusuk hem de kalıtesız. catlamıyorlar kesınlıkle.
tedavı zamanı ıkı tane zor cıkıyordu folıkul ama o da dollenebılecek kadar ıyı durumda olmuyordu. tahlılı yaptırdıgım gunde doktor baktı folıkule donusebılecek 5 tane gorunuyordu bu azmıs baya.
cok sukur benım hıc kıst olmadı.
evet doktor kotu ama cok da kotu degıl dedı cok umutsuz konusmadı ben 0 ın altında beklıyordum dedı.
ınsaallah millstone. RABBIM herkese evlat sahıp olmayı nasıp etsın ınsaallah.
ben 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım. 26 yasındayken erken menopoz denıldı ve ılk tedavımı oldum bır de 27 yasındayken yaptırdım bır daha yaptırmadım artık zayıflamaya calısıyorum hem belkı kendılıgınden de olur. net bırsey dıyemedıler catlamaması ıcın. vucttakı yag, ılacın etkısını azaltıyor, yumurtalıga ulasıncaya kadar etkısını kırıyor olabılır dedıler ama ıkı tane basarısız tedavı, ılaclar, ılaclar aldıgım yenı kılolar, gıden paralar, umutsuzlugum ve gozyaslarıma sebep olduktan sonra. ben ıkı yıldır kendımı dınlıyorum belkı yaz sonu tedavıye gıderım eger ozamana kadar dogal yoldan hamıle kalmazsam.