Amh hormonu 0.1 küçük olanlar (yumurta rezervi bitmiş veya azalanlar).dertleşelimm

merhaba aynı durumdayız rezerv çok az tedaviye cevap vermiyor..ama yine de allahtan umudu kesmeyelim yaratan allah işallah ol der olur..çabalamaktan baka çaremiz yokki elimizden geleni yapalım gerisi allahtan..duyduguma göre amh bile değişebiliyormuş menopoza kadar herşey bitmiş değil..bunun için uğraşan sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen yazın..bizlerede umut olun işallah..

haklısın umut kesilmez tabi ben de kesmiş değilim incir hayıt bişeyler yapmaya çalışıyorum bi daha ki ay fsh bakılacak belki düşürür dedim inşallah işe yarar senin var mı kullandığın bişey...

benımde amh testim yaşıma göre çook düşük çıktı.Dr menapoza girip öylede gelebilirdin dedi ama su anda
tedavi görüyorum .Allahtan umut kesilmez.Bütün değerlerim normale donüyor yavaş yavaş .Bencede başke dr da gıt.

Slm,ben cok yeni bir üyeyim siteyi çözmeye çalışıyor bir yandan benimle aynı dertten muzdarip olanlara ulaşmaya çalışıyorum,33 yaşındayım yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum,malesef erken menapoz riski ile karşı karşıyayım,bu amh testini ilk kez duyuyorum,bilgilendirirseniz sevinirim.

selam ipekböcüğü0101 amh kadınlarda yumurta rezervini yani yumurta deposunu ölçen bir test ...isterseniz yaptırın doktoruna söylersin..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

selam ipekböcüğü0101 amh kadınlarda yumurta rezervini yani yumurta deposunu ölçen bir test ...isterseniz yaptırın doktoruna söylersin..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

selam,bilgilendirdiğin için teşekkür ederim,drum fshımı düşürmek için 2 aylık bir tedavi verdi muayenede tektükte olsa yumurtam görülüyor ama fsh yüksekliğnden dolayı döllenme gerçekleşemiyor bu ay tekrar fsh bakılacak inşallah dümüştür,artık aşılamamı der yoksa tüp bebek mi bilemiyorum,söylediğin gibi Allah yardımcımız olur inşallah tanımasamda bu dertten muzdarip herkesin muradına ermesi dileğiyle...

kızlar mrhb. bende benimde amh 0.1 den küçük ve fsh çok yüksek.tedavite başlayamıyorum.yumi oluşmuyo.oluşsada kalitesiz.yaşım 32 ve ben 2 yıllık evliyim ve devletden rapor çıkartıp tedavi olmak istediğinizde sağlık bakanlığı bu hakkı veriyor.bu uzun yıllar evli olma şartı gerekmiyor.bilmenizi istedim.

Herkese selam
Benim de tüm hormon değerlerim(fsh dahil) normal çıkmasına rağmen bugün amh değerimin 0,2 olduğunu öğrendim. 28 yaşındayım. Dr muayenede rezervimin yaşıma göre az göründüğünü söyledi,bunun üzerine test yaptırmamı istedi.
Ne olur birisi benim de değerim düşüktü ama hamile kaldım desin. Morale o kadar ihtiyacım var ki.

Herkese selam
Benim de tüm hormon değerlerim(fsh dahil) normal çıkmasına rağmen bugün amh değerimin 0,2 olduğunu öğrendim. 28 yaşındayım. Dr muayenede rezervimin yaşıma göre az göründüğünü söyledi,bunun üzerine test yaptırmamı istedi.
Ne olur birisi benim de değerim düşüktü ama hamile kaldım desin. Morale o kadar ihtiyacım var ki.
kardeşim sabır ve dua ile bekleyeceksin Allahın ve meleklerin mucizeleri çok bende bekliyorum..MEVLAM BÜYÜK

kardeşim sabır ve dua ile bekleyeceksin Allahın ve meleklerin mucizeleri çok bende bekliyorum..MEVLAM BÜYÜK

Sabretmek zor ama dua etmekten hiç vazgeçmiyorum. Bazen kendimi tükenmiş hissetsem de yeniden toparlanıp Allah tan umut kesilmez diyorum. Allah ol dedikten sonra gerçekleşmeyecek mucize yok diyorum.
Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

mrb kızlar ?

yaklasık 6 bucuk kılo verdım ve bu bıle fsh ı olumlu etkılemıs. be uc bucuk yıldır cyclo progynova kullanarak adet oluyorum. yasım 29 erken menopoz denıldı ıkı kez tup bebek denedım yumurtalarım catlamıyor.

neyse ılk zamanlar 29 olan fsh, hap ıle 12 ve 8 e kadar ınmıstı. yaklasık 3 yıldır sureklı 6 cıkıyor. guzel bır rakam oldugunu soylenıyor ama ılk kez bu ay 5,18 cıktı.

fsh 5,18
lh 7,86
e2 113

amh test yaptırdım ılk kez. sonuc 0,17. normal degerler 0-6 arası belırlenıyormus. 0 a yakın oldugu ıcın kotuymus ama cok da kotu degıl dedı doktor ama bu konuda bılgılı uzman bır doktor degıl oyuzden ıcıme sınmedı.

sız ne dıyorsunuz kızlar sonuclarım ıcın ?

mrb kızlar ?

yaklasık 6 bucuk kılo verdım ve bu bıle fsh ı olumlu etkılemıs. be uc bucuk yıldır cyclo progynova kullanarak adet oluyorum. yasım 29 erken menopoz denıldı ıkı kez tup bebek denedım yumurtalarım catlamıyor.

neyse ılk zamanlar 29 olan fsh, hap ıle 12 ve 8 e kadar ınmıstı. yaklasık 3 yıldır sureklı 6 cıkıyor. guzel bır rakam oldugunu soylenıyor ama ılk kez bu ay 5,18 cıktı.

fsh 5,18
lh 7,86
e2 113

amh test yaptırdım ılk kez. sonuc 0,17. normal degerler 0-6 arası belırlenıyormus. 0 a yakın oldugu ıcın kotuymus ama cok da kotu degıl dedı doktor ama bu konuda bılgılı uzman bır doktor degıl oyuzden ıcıme sınmedı.

sız ne dıyorsunuz kızlar sonuclarım ıcın ?

Tatlım e2 değerin çok yüksek..Fshı baskıladığı için düşük çıkıyor..50 nin altı olması gerek adetin 3. günü yapılan testlerde..Benimde böyle çıkardı zamanında..Ama genede e2 salgılıyor olması vücudunun iyiye işaret bitanem..En azından yumurtanın olma ihtimalini doğurur bu..
Yumurtam çatlamıyor demişsin ya mesela kaç yumurta idi ve çatlatma iğnesi ilemi çatlamıyor merak ettim..Sonra kistemi dönüşüyor peki?? amh 0,17 çıkmış..benimde 0,2..rezervimiz bitiklerde..Ama bu şekilde hamile kalanlar yokmu var tabiiki..Rabbim bizede verecek ben inanıyorum..

Tatlım e2 değerin çok yüksek..Fshı baskıladığı için düşük çıkıyor..50 nin altı olması gerek adetin 3. günü yapılan testlerde..Benimde böyle çıkardı zamanında..Ama genede e2 salgılıyor olması vücudunun iyiye işaret bitanem..En azından yumurtanın olma ihtimalini doğurur bu..
Yumurtam çatlamıyor demişsin ya mesela kaç yumurta idi ve çatlatma iğnesi ilemi çatlamıyor merak ettim..Sonra kistemi dönüşüyor peki?? amh 0,17 çıkmış..benimde 0,2..rezervimiz bitiklerde..Ama bu şekilde hamile kalanlar yokmu var tabiiki..Rabbim bizede verecek ben inanıyorum..

ısmın tanıdık bana.

cok tsk ederım oncelıkle cevap yazdıgın ıcın. cok mutlu ettın benı.

e2 ye okadar onem vermıyor benım doktorlar anlamadım hep fsh takıntı yaptılar erken menopoz olunca.

adetın ıkıncı gunu hep test yaptırıyorum. bu ıkıncı gun sonucları. sadece amh, adet bıtınce yaptırdım oyle olması gerek denıldı onu ılk kez yaptırdım. guya ıkı kez tup bebek yaptırdım ama doktorlar ıstemedı bıle. erken menopozdasın dıyıp hemen gonal-f en uyuksek dozdan basladık ama yumurta sayım cok dusuk hem de kalıtesız. catlamıyorlar kesınlıkle.

tedavı zamanı ıkı tane zor cıkıyordu folıkul ama o da dollenebılecek kadar ıyı durumda olmuyordu. tahlılı yaptırdıgım gunde doktor baktı folıkule donusebılecek 5 tane gorunuyordu bu azmıs baya.

cok sukur benım hıc kıst olmadı.

evet doktor kotu ama cok da kotu degıl dedı cok umutsuz konusmadı ben 0 ın altında beklıyordum dedı.

ınsaallah millstone. RABBIM herkese evlat sahıp olmayı nasıp etsın ınsaallah.

ben 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım. 26 yasındayken erken menopoz denıldı ve ılk tedavımı oldum bır de 27 yasındayken yaptırdım bır daha yaptırmadım artık zayıflamaya calısıyorum hem belkı kendılıgınden de olur. net bırsey dıyemedıler catlamaması ıcın. vucttakı yag, ılacın etkısını azaltıyor, yumurtalıga ulasıncaya kadar etkısını kırıyor olabılır dedıler ama ıkı tane basarısız tedavı, ılaclar, ılaclar aldıgım yenı kılolar, gıden paralar, umutsuzlugum ve gozyaslarıma sebep olduktan sonra. ben ıkı yıldır kendımı dınlıyorum belkı yaz sonu tedavıye gıderım eger ozamana kadar dogal yoldan hamıle kalmazsam.

merhaba ben 36 yaşımdayım.5 aylık evliyim amh değeri 0.4 çıktı.Tahlil sonucunda postmenepoz diyor.Bilgisi olan varmı bu tam olarak ne demek????????Ayrıca hiçbir menepoz belirtim yok.diğer hormonlarım normal değerde. İçimde neler oluyor ?
İncir ve soğan kürüne başladım.ayrıca tarçın bal yiyiyorum.kendimi çok kötü hissediyorum.buraya yazıp yalnız olmadığımı görmek bir an için içimi ferahlattı.çünkü benim bir de genetik bir rahatsızlığım var hormon kullanamıyorum. herşey dualara kaldı.Allahım kimseyi dünya meyvesi olan evlattan mahrum komasın.içim sıkılıyor.ya selam çekiyorum. Rabbim hepimizi selamete çıkarsın.

merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı sıkıntıları yaşıyorum yaşım 30 fsh çok yüksek, erken menepoz denildi.tüp bebek tedavisine başladım ancak yumurta oluşmadı. amh hiç baktırmadım.ama inanıyorum benimde bebeğim olacak birgün bende birilerine umut olacağım.Allah isteyen herkese nasip etsin.

mrb arkadslr 38 yasında bekarım yani bu benım için daha da zor:(erken menepoz dedı dr.fsh 77 lerde hiç umut yokmuşş çok kötü durumdayım bunları yazarken bile ağlamaktan alamıyorum kendımi ...allah yardımcımız olsun...

mrb kızlar ben de 33 yasındayım daha yeni evliyiz.ancak eşimle haziran ayına kadar ayrı yasıycaz iş yüzünden.bana da şimdiden cocuk olmazsa kokrusu sardı.yasım az değil.doktara sadece ultrasondan baktı daha yeni...cocuk olması için nelere bakılıyo..napcağımı bilemiyorum..şimdiden stres sardı...herseyi gec elde etmekten cok yoruldum..bi de rabbim cocukla imtihan etmesin.allah herkesin gönlüne göre versin

Canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın değerin düşük olmakla birlikte çok kötü değil. Tedavin de başarılı olur inşallah. Nasip işi bu işler benim daha kötü 0.3 ama tüp bebek olmadı 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım....

Sevgili chnb benim amh 0.1 çıktı. Yaşım 38. bu hiç şansım olmadığı anlamına mı geliyor sence. Bana umut oldu yazdıkların. Ama bu rakamların ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. Tedaviyle yumurta elde edilebileceği anlamına mı geliyor. Fsh kaçtı senin ?

mrb arkadslr 38 yasında bekarım yani bu benım için daha da zor:(erken menepoz dedı dr.fsh 77 lerde hiç umut yokmuşş çok kötü durumdayım bunları yazarken bile ağlamaktan alamıyorum kendımi ...allah yardımcımız olsun...

Amin. Aynı duyguyu ben de yaşıyorum. Dünyada cehennemi yaşıyorum sanki, içim paramparça...

kızlar benim yaşama sevincim bitti. Çok çaresizim. Depresyona girdim sanıyorum. Adım atmak bile çok zor geliyor. İşe gitmek istemiyorum.Sürekli ağlama krizine giriyorum. Bebek acısı bir yana erken menopoz olayı beni travmaya uğrattı.Yok mu amh değerini yükseltecek fsh yi düşürtecek kesin bir kür...

Back
X