amh testi düşük çıkıp tüp bebek yaptıranlararkadaşlar

0,001 ile hamile kaldım doğal yol ile moralinizi bozmayın
1 yıldır korunmuyordum. Çocuğumuz olmadı doktora gittik. Alttan ultrasyona soktu, rahim içinde Sorun yok ama yumurtalar az gibi dedi. Amh testi istedi. 10 gün sonra çıktı. Değer 0.25. Hemen tüp bebek merkez e gidip dedin. Erken menepoz oluyorsun ve Çocuğuk sahibi zor olacağımı söyledi. Birde ultrasyona 1 yumurtanın çatladığını söylemişti. Hemen endokrinoloji gittik. Ardınndan da tüp bebek merkezinden randevu aldık. Endokrinoloji de çıkan sonuçta yeni hamile kaldığımı söyledi. Şimdi 6 haftalık ve kalp atışını duyduk. Moralinizi bozmayın. Meryem anamız nasıl hamile kaldı? Sabredin umudunuzu kesmeyin. Bu arada 29 yaşındayım.

ay ne kadar güzel rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin inşallah... aynı durumdayız benim 3.denemem olacak inşallah hayırlısıyla son olur, rabbim bizlere de nasip eder...

Merhabalar, Amh değerim 0.48 di. İdrar testim şu anda çift çizgi... sanırım hamileyim. bugün kan testinden sonra kesin sonucu öğrenirim. Benim gibilere moral olsun diye yazdım.

Yukarıda bunu yazmıştım. Maalesef 7 haftada, kalbi durdu. Aldırmak zorunda kaldım. Yaşım 38 olduğu için 2 ay dinlenme süresinden sonra, tüp bebek mi, normal mi deneme konusunda kafam karışık. Bir yandan normal denemek vakit kaybı olabilir diye düşünürken, diğer taraftan tüp bebek de de düşme ihtimalinin olması beni duraklatıyor... Akıllıcası hangisi kesitiremiyorum..

Ben kısa noktasal çözüme ulaşmak istiyorum. Doktorum, normal olabildiğini gördüğü için, normali denememden yana.

Son düzenleme:
merhabalar bende amh sıkıntısı yaşıyorum. gecen sene 0.5 di şimdi 0.39 fsh: 12-13 arası değişiyor. tüp bebeğe başladık şuan 3 yumurtam toplandı sadece 2 tanesi döllenmiş 5.güne gelirlermi bekliyip görcez inş. Rabbim isteyene tez zamanda versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…