Merhabalar kızlar bi sene önce Amh değerimin düşük olduğunu öğrendim 1,19du tabi ben yıkıldım hemen tedavilere başladık Klomen kullandım defalarca ama hep hüsrandı sonuçlar Artık psikolojim bozulmuş eşime hayatı zehir ediyordum en çokta kendime ...
Rahim filmine kadar çektirdim temiz çıkmasına rağmen olmuyordu çok mutsuz bi insana dönüşmüştüm
Doktora Haziran ayında gidip tedaviyi bırakmak ara vermek istediğimi söyleyecektim ki o artık bana Aşılamaya geçmemiz gerektiğini beklemenin iyi olmayacağını söyledi
Aşılama için gittiğimde bi dahaki adet tarihime kadar yaptırmam gereken testleri yazdılar Hastane kapısından çıktım umutlarım hayalllerim yıkılmıştı eşimi 10 senedir tanıyorum 3 senelik evliyim ve ben onu tanıdığımdan beri bi bebeğimiz olsun istiyordum Ama onun yüzündeki burukluk sesindeki korku olmuştum

Yeğenlerimizi kucağına aldığında onları çok sevdiğinde gözlerini benden kaçırmasını unutmuyordum Hepsi o kapıda aklımdan içimi acıtarak geçiyordu
Dayanacak gücüm kalmamıştı ve ben kendi kendime tedaviyi bıraktım en azından Ramazan ayını eşime ve kendime zehir etmeyecektim
Sonra ne mi oldu ertesi gün o cıvıl cıvıl kız geri geldi mutlu huzurlu bi insan olmuştum
Tek yaptığım dua etmekti Tabi yumurtlama günlerimi takip etmeyi bırakmıştım ilişkinin bile üzerine düşmüyordum
Kandil geliyordu ve benim yumurtlama günümün kandil olduğu aklımın bi köşesinde yazıyordu
Ovülasyon testi aldım ilk defa sadece onu yapacak çift çizgi çıktığı günü önemseyecek sonra unutacaktım
ilk denediğim gün çift çizgiydi ilişki oldu
Sonra hiç üzerine düşmedim bi kaç türbe ziyaret ettim tek isteğim bi daha ki kandilde gebe olmaktı duamdaydı sadece
Ve Rabbim büyüklüğünü gösterdi tedavilere doktorlara umut bağlamamın yıkılışlarımın sonu gelmişti
Çift çizgiyi görüp hamileleiğimi öğrenmiştim
Hamdolsun o günden beri buradaki tüm isteyenler için dua ediyorum Rabbim herkese her isteyene nasip etsin umudumuzu kaybetmek bi işe yaramıyormuş
Bende size umut olmak için yazdım
Rabbim tez vakitte hepinize bu güzel duyuguyu tattırsın