Cevap için cok tesekkürler. Bugün doktora gidiyorum. Amniyosentez için görüşeceğiz. Sanırım hemen yapmayacak çünkü 14. Haftamdayım. Cok da umudum yok ama son bir umut işte. Benim ikili testte riskli cıkmamıştı. Cok saskınım. Ama kader. Allah herkese saglıklı evlatlar versin
Şöyle oldu. İlk ölçümde ensesini 3 mm ölçtüler. Ama sonra hata yaptıklarını aslında 2 olduğunu söylediler. Ve her seferinde 2mm cıktı. İkili teste 3 mm yazmalarına ragmen riskli cıkmadı. Biz sadece kafamızda soru işaretleri olmaması acısından yaptırdık. Şimdi hayatımız karardı. Harmony de kesin sonuc verio muhtemelen sonuc doğru. Bizimkide böyleymiş. Cok üzgünüm
Cok sagol. Bence sen içini rahat tut bak testinde güzel gecmiş. Artık keyfini sür. Harmony i tekrar yapmak yerine daha kesin olan cvs ve amniyosentez dedi. Bunlardan biri yapılcak. %5 lik bir hata payı var. Ama öyle sanssızlıklar olduki bu konuda şansım olduğunu düşünmüyorum. Cok zor bir durum. Bir yanımda hala saglıklı diyor. Ama umutlanmsk istemiyorum. Cok yıprandım. Allah hepimize yardım etsin
hakkimizda hayirlisi artik bende cuma gunu harmany test yaptim buyuk bi heyecanla bekliyorumEnse kalınlığı 1,2 normal degil mi? Hiç anlamıyorum ya. Benim durumum pek iç acıcı degil. Bugün doktor bagırsagındada parlaklık gördü. Sonumuz belli. Cok üzgünüm. Sma sen yaptır belki hersey güzel olur.
Canım perinatoloji ye gidiyordun en son bir gelişme var mı?mrblar aynı dertten bende de var 4 aylık gebeyim 12 hafta 2 günlükken ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1,2 buırun kemiği mevcut değil çıktı tekrar test yaptıramadımdaha doğrusu kabullenemediğim için yaptırmadım aklımdada hepbir şüphe doktora gidiyorum burun kemiğini göremiyorum tekrar başka bi doktora gidiyorumm oda raporları görünce oda aynı şekilde peritanolojiye sevkettiler ve perşembeye randevum varrr mecbur kaldımm aklımı kemiren düşüncelerle günleri geçiremiyorum
Bu kist bazen edwards sendromundan olabiliyormus onun için belki bir sonuç verir die sordum bilmiorum aslında bir anda cinsiyet öğrenicem derken bunu duymak yıktı beni hala kendime gelemedimSenin durumun için harmony uygun olmaz bence. Doktor down vs dedi miki? Bu test daha cok buna yönelik. Hoş ben harmony yaptırdım kötü çıktı şimdide doktorlar o testi kabul etmiyor amniyosentez yaptıracağım mecbur. Peki doktorun ne dedi? İnş hiçbir şey yoktur
bende 21 haftalık hamileyim ve amniyon sıvısı biraz yüksek çıktı. harmony testi yapılmalı denildi ancak kararsız kaldım. böyle bir seyle karşılaşan varmı. yarın şeker yüklemeside yaptırcam. çok kötü durumdayım....
yüksek olduğunda kromozomal bi takım hastalıklar oluyomuş (down ve moronluk gibi). bi kaç dr ile konuştum o süreçte yaşımdan kaynaklıyor olabilrmiş ama 25 yaşındaki birinede aynısı denilmiş. şimdilik yaptırmaktan vazgeçtim sanırım süreside geçti. ve herkesin dediği öyle dediklerinin çocukları hep sağlıklı diye. inş benimkide öyledirGeçmiş olsun öncelikle amniyon sıvısı fazla olunca ne oluyormuş ki ilk defa duydum eksik olması iyi bir şey olmadığını biliyorum ama fazlaligi ni bilmiyorum inşallah bebeğin sağlıklıdır annesi
yüksek olduğunda kromozomal bi takım hastalıklar oluyomuş (down ve moronluk gibi). bi kaç dr ile konuştum o süreçte yaşımdan kaynaklıyor olabilrmiş ama 25 yaşındaki birinede aynısı denilmiş. şimdilik yaptırmaktan vazgeçtim sanırım süreside geçti. ve herkesin dediği öyle dediklerinin çocukları hep sağlıklı diye. inş benimkide öyledir
ya ben de öyle bi yastayımki tam sınır 35 yaşındayım. amnion sıvısıda sınırda yüksek. öğleden sonra şeker yüklemesi sonucunu alcam inş şeker çıkarda sıvı yüksekliği ona bağlanır diyorum artık. en azından kafam rahatlar.ilacı iğnesi neyse kullanırım . Çok zor bir süreç Allah kimseye göstermesin böyle birşeyi. sen kaç aylık hamilesinİnşallah sağlıklıdır bebeğin amniyosentez düşük riski olunca insan korkuyor zatrn yas riskinde yok 35 yaş üstü gebelerde risk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?