amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Geçmiş olsun umarım yanilmislardir bebeğin sağlıklıdır inşallah ikili test bozuk cikmadiysa neye istinaden harmony testi yapıldı

Şöyle oldu. İlk ölçümde ensesini 3 mm ölçtüler. Ama sonra hata yaptıklarını aslında 2 olduğunu söylediler. Ve her seferinde 2mm cıktı. İkili teste 3 mm yazmalarına ragmen riskli cıkmadı. Biz sadece kafamızda soru işaretleri olmaması acısından yaptırdık. Şimdi hayatımız karardı. Harmony de kesin sonuc verio muhtemelen sonuc doğru. Bizimkide böyleymiş. Cok üzgünüm

Benimde ikili kötü sonuç verdi baska doktora gittik ense kalinligi 3 yakin ölçtu hemen amniyosentez dedi yaptirmadim korkumdan ertesi gun baska doktorda 1.3 ölçtu ense kalinligini yani ben doktorlarada guvenemez oldum teslerede ben panorama testi yaptirdim çok şükür iyi geldi sonuc ama.hala kafamda sorular var yani guvenmiyorum acaba tesler karıştimi testi yenilemeyi onermedimi doktor kesin amniyosentez demiştir yaaa inşallah yaniliyordur trsler canım Rabbîm kimseyi evladiyla sınamasın Allah yardımcın olsun

Cok sagol. Bence sen içini rahat tut bak testinde güzel gecmiş. Artık keyfini sür. Harmony i tekrar yapmak yerine daha kesin olan cvs ve amniyosentez dedi. Bunlardan biri yapılcak. %5 lik bir hata payı var. Ama öyle sanssızlıklar olduki bu konuda şansım olduğunu düşünmüyorum. Cok zor bir durum. Bir yanımda hala saglıklı diyor. Ama umutlanmsk istemiyorum. Cok yıprandım. Allah hepimize yardım etsin

Hiç belli olmaz sağlıksız olur duanla iyileşir bol bol dua et annesi dua her kapiyi acar bende dua edecem bebeğine güzel gelişmeler olur inşallah haber edersin bizlerede Allah korktuklarindan emin umduklarina nail eylesin Allah yardımcın olsun

mrblar aynı dertten bende de var 4 aylık gebeyim 12 hafta 2 günlükken ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1,2 buırun kemiği mevcut değil çıktı tekrar test yaptıramadımdaha doğrusu kabullenemediğim için yaptırmadım aklımdada hepbir şüphe doktora gidiyorum burun kemiğini göremiyorum tekrar başka bi doktora gidiyorumm oda raporları görünce oda aynı şekilde peritanolojiye sevkettiler ve perşembeye randevum varrr mecbur kaldımm aklımı kemiren düşüncelerle günleri geçiremiyorum

Ense kalınlığı 1,2 normal degil mi? Hiç anlamıyorum ya. Benim durumum pek iç acıcı degil. Bugün doktor bagırsagındada parlaklık gördü. Sonumuz belli. Cok üzgünüm. Sma sen yaptır belki hersey güzel olur.

hakkimizda hayirlisi artik bende cuma gunu harmany test yaptim buyuk bi heyecanla bekliyorum

Mrb kızlar bugün doktor bebeğin beyninde kist var dedi koroid pleksus kisti dedi harmony test benim için güvenilir bir sonuç verir mi acaba 16 haftalik hamileyim 2li testim güzel çıkmıştı bu testi araştıran varsa bilgi verirse çok sevinirim

Senin durumun için harmony uygun olmaz bence. Doktor down vs dedi miki? Bu test daha cok buna yönelik. Hoş ben harmony yaptırdım kötü çıktı şimdide doktorlar o testi kabul etmiyor amniyosentez yaptıracağım mecbur. Peki doktorun ne dedi? İnş hiçbir şey yoktur

Canım perinatoloji ye gidiyordun en son bir gelişme var mı?

Bu kist bazen edwards sendromundan olabiliyormus onun için belki bir sonuç verir die sordum bilmiorum aslında bir anda cinsiyet öğrenicem derken bunu duymak yıktı beni hala kendime gelemedim

4 lu test için kan verdım birde kisti söyleyen perinatoloji uzmanı arda lembet belki adını duymussunuzdur bu beni daha da tedirgin etti genetik sıkıntıları kesin gösteriyordu harmony belki işime yarar ne yapacağımı bilmiorum anlayacaginiz

bende 21 haftalık hamileyim ve amniyon sıvısı biraz yüksek çıktı. harmony testi yapılmalı denildi ancak kararsız kaldım. böyle bir seyle karşılaşan varmı. yarın şeker yüklemeside yaptırcam. çok kötü durumdayım....

Geçmiş olsun öncelikle amniyon sıvısı fazla olunca ne oluyormuş ki ilk defa duydum eksik olması iyi bir şey olmadığını biliyorum ama fazlaligi ni bilmiyorum inşallah bebeğin sağlıklıdır annesi

yüksek olduğunda kromozomal bi takım hastalıklar oluyomuş (down ve moronluk gibi). bi kaç dr ile konuştum o süreçte yaşımdan kaynaklıyor olabilrmiş ama 25 yaşındaki birinede aynısı denilmiş. şimdilik yaptırmaktan vazgeçtim sanırım süreside geçti. ve herkesin dediği öyle dediklerinin çocukları hep sağlıklı diye. inş benimkide öyledir

İnşallah sağlıklıdır bebeğin amniyosentez düşük riski olunca insan korkuyor zatrn yas riskinde yok 35 yaş üstü gebelerde risk var

kızlar geçen gün bu sitede okudum ne zaman yazılmış hatırlamıyorum ama bi annemizin tüm sonuçları normalmiş arkadaşınınkiler sorunluymuş sonrasında testlerinde sorun çıkmayanın çocuğu down sendromlu testleri sıkıntılı olanınkinin ise sağlıklı çocuğu olmuş.artık hiç bir testin kesin sonuç verdiğine inanmaz oldum.

İnşallah sağlıklıdır bebeğin amniyosentez düşük riski olunca insan korkuyor zatrn yas riskinde yok 35 yaş üstü gebelerde risk var
ya ben de öyle bi yastayımki tam sınır 35 yaşındayım. amnion sıvısıda sınırda yüksek. öğleden sonra şeker yüklemesi sonucunu alcam inş şeker çıkarda sıvı yüksekliği ona bağlanır diyorum artık. en azından kafam rahatlar.ilacı iğnesi neyse kullanırım . Çok zor bir süreç Allah kimseye göstermesin böyle birşeyi. sen kaç aylık hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…