Benim yazdigim deger yas riskimdi.insallah sende guzel haberler alirsin.baska bi tanidigima da ikili testte sorun cikinca 4 lu test yapalim demis doktor ve 4 lu de bi sknti cikmamis.4luyude bekleyebilirsiniz.doktordan doktora degisiyor hersey.
Sen skma canini hIc.bnde cok uzuldum.kan testis en guvenilir olani merak etme temiz cikicak.Aldik canım sonuclari kötü cikti yine simdi perşembe yada cuma gunu dr gel dedi kan panorama testi için inşallah temiz cikar süreç uzun daha perşembe gunnunu bekleyeceğiz ben herseye raziyim yeterki bebeğim sağlıklı olsun
Sen skma canini hIc.bnde cok uzuldum.kan testis en guvenilir olani merak etme temiz cikicak.
4lü testim riskli çıkınca hemen bir perinatolağa gözüktük. Kendisi ultrasonda bir sıkıntı görmediğinden ötürü harmony teste bizi yönlendirdi. Şimdi testin sonuçlarını bekliyoruz. Umarım onu da iyi alırız.
ikili testim temiz çıktı. 3'lü test yaptırmadım onun yerine 4'lü test yaptırdım ve orada trizomi 18 riskim 1/50'den yüksek çıktı çok zor günler geçiriyorum hala da harmony sonucunu almadığım için tam rahatlayamadım. İnşallah 2 hafta içinde sonucu alıp ohh diyebilirim. Sen ne zaman yaptırdın testi?Inşallah Allah yardımcın olsun Rabbîm bunaltmasin ikili üçlü test nasil çıkmıştı
ikili testim temiz çıktı. 3'lü test yaptırmadım onun yerine 4'lü test yaptırdım ve orada trizomi 18 riskim 1/50'den yüksek çıktı çok zor günler geçiriyorum hala da harmony sonucunu almadığım için tam rahatlayamadım. İnşallah 2 hafta içinde sonucu alıp ohh diyebilirim. Sen ne zaman yaptırdın testi?
bir an önce verip erkenden sonucu almanı dilerim. Hakkımızda hayırlısı olsun.Yoktur inşallah bebeginde sorun ben daha test için kan vermedim cuma verecem aksilik çıkmazsa
ye Var mı bu testi yaptıranBir kan testi çıkmış amniyosentez yerine. Daha çok yeni.Sonuçlar yurt dışına gönderiliyor biraz da pahalımyış. Anneden kan alınıp içinde bebeğin dna parçaları inceleniyormuş down sendromu gibi hastalıkları tespit ediyormuş. Amniyosentez gibi riskleri yokmuş koldan bir tüp kan alıyorlar sadece Var mı duyan bilen?
yrn istanbula gideceğim kan verme?
ben 1 ay önce nişantaşın da bi laboratuar da harmony prenatal testini yaptırdım.sonucum da temiz çıktı.çok mutluyum bu nedenle.son derece güvenilir ve çok zahmetsiz bir test.aklınızda soru işareti kesinlikle kalmasın.herkesin rahatlıkla yaptırabileceği bi test.inşllhh bebeğimi sağlıkla dünyaay getircemm.
kızlar bende yaptırcam özelde ikili az riskli çıktı önemsiz bişey yok dediler devlet hastanesinde 3 tarama yaptılar dr amniyosentez dedi ayrıntılıyı bekledim şükür herşey sağlam çıktı bnm dr düzgün rahatım harmony öğrendim ayrıntılıdaki perinatolog iyimiş işinde bilmiyordum yeni dr bu hocaya raandevu zordur dedi ama o ne dediyse onu yap dedi dr bamniyosentez derken ben harmony deyince o daha iyi dedi bende haftaya falan nşantaşında gelab lab. yaptırcam orası bu test üzerine iyi diğer hastanelere sordum biz yapıyoruz diyolar iyide o test cihazları türkiyede yok yurt dışında yapılıyor hatta bildiğim kadarıyla amerikada yapılıyor
Merhaba arkadaşlar,
hamileliğimizn 12. haftasındayım. doktorum bu tarz testlerden bahsetti ama henüz yaptırmadım. araştırma yaptım en doğru sonuçları veren NIFTY Test olduğunu söylediler. yaptıranınız var mı acaba?
Kızlar bu harmony test-nifty test fln. Hangi durumlarda yapiliyo? Bu testler amniyosentez yerine ge Benim ikili test zamani ultrasonda ense kalinligi fazla çıktı, başında ödem görüldü. O yüzden kan vermedim.
Oncelikle gecmis olsun Allahin ixini6le insallah bebegin sagliklidieHarmony nift panorama testi bunlarin hepsi ayni sadece firma farkli agri kesic ilac gibi düşün hepsi ayni gorevi görür ama firmalar farkli olduğundan dolayı isimlerde farklıdır fetal dna kanda bebegin kromozonlarina bakiliyor % 95 testin dogrulugu amniyosentez riskli oldugundan dolayı dr direk bu testi onerdi bize
Hilal sagol cnm.
benim doktorum aminiosentez yapilir 16. Haftadan sonra demidti.bu testleri burada ogrendim ben.
Peki cnm bu testlerin zamanı var mi?
Sen hangisini kac haftalikken yaptirdin?
Sinuc nezaman cikarmis? Bide ucretler hakkinda bilgi verirsen sevinirim
Rabbim hepimize temuz sonuclar nasip etsin saglikla kavusalim ins. Bebeklerimize
merhaba ben bu harmony testini yaptırdım 42 yaşında hamileyim yaştan dolayı korkularım sonucunu bekliyoruzSende Sağol canım 14 haftaligim gecen hafta verdim kan 15 gün test sonucu benimki daha belli değil istanbul burc genetikde yapıldı testim ben antepdeyim hastane burç genetiğin çalışanlarıyla konustu gün verdi kendi iki tüp getirmiş birde babanın ağzından doku almak için kulak çöpü gibi bir şey vardı fiyat 1.700 yurt dışinda yapiliyor bu testler bizim ikili testimiz kötü cikti daha önce gittigim doktorum üçlü teste bile gerek yok 1 ay sonra gel amniyosentez yapalim dedi bebegimi riske atmak istemedim basaka dr gittik ve bize panorama testi önerdi Rabbîm kimseyi evladiyla sınamasın bizleride insallah kötü günler geçiriyorum seni çok iyi anliyorum inşaallah bebeklerimiz sağlıklıdır Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?