amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Cnm mrh oda ne demek nasil anladilar fazlaligi ve fazla olunca ne oluyormus bilgi verirmisin

Mrh çok gecmis olsun. Bende çoook zor durymdayim maddi manevi cok yiprandim.tupbebek benim ve 2. Tedavi donmus embiryo. Ilk aylar cok kanamam oldu bu 2. Taramam fena d3gil 3 ve 4 lu de riskliye yakin amniyos. Riskli buldular harmoni vs test yaptirun dediler sen nereyle gorustun ben ankarada yapturacagim ne olur bilgi verirmisin 1800 tl bayada cokmus nerede yapiliyor tesekkurleer

Çok çok geçmiş olsun Allah im hayırlısını nasip etsin çok üzüldüm ben istanbulda anadolu yakasında biogen firmasında yaptırdım iki gün önce. Sonucum 14 gün sonra ulaşmış olur Allah'in izniyle.

Allahım yardimcimiz olsun çok yorgunum gucum bitti tesekkurler cvp icin

Siz hangi testi ne kadara yaptirdiniz

Siz hangi testi ne kadara yaptirdiniz
Ben ikiz bebek bekliyorum bu sebepten ikili yada üçlü testler bende net sonuç vermediğinden ben PRENA test yaptırdım. İkiz gebeliklerde 3 farklı teste bakılıyor 13 18 ve 21 kromozomlarina . Ama tek gebeliklerde 7 farklı teste bakılıyor.

Cnm mrh oda ne demek nasil anladilar fazlaligi ve fazla olunca ne oluyormus bilgi verirmisin
mrh. ayrıntılı ultrasonda belli oldu. düşük ihtimalde olsa kromozomal anomali ihtimali varmış o yüzden yurtdışında bakılan bu tahlili söylediler ama yaptırmadık. azalabilirmişte. haftaya tekrar gitçem ayrıntılı ultrasona. pek bi açıklama yapmadı dr saolsun ben netten araştırdım. ama büyük çoğunluğu sebepsiz oluyormuş.

kaç haftalıksın sen. benim ikili temiz çıktı. 3lü testi yapmıyomuş öyle olunca. zaten süreside geçti sanırım. bizede harmony için aynı fiyatı söylediler. ve bize doğru düzgün açıklamadılar netten araştırdığımızkadarıyla blgi sahibi olduk birde bi kaç dr ye sordum çoğu tahlilin başka şey için oluğunu söyleynce ticari olabileceğini düşündük. zaten bu saaten sonrada aldırma gibi bir düşüncemiz yok.şimdilik beklmedeyiz.

M
Benim18 haffta bitti.tesekkurler cvp icin

merhaba, ikili testim 1/2200 çıkmıştı, ense kalınlığı ölçümü de normaldi. sonra doktorumun önermemesine rağmen eksik kalmasın diye başka bir dr'da 4'lü test yaptırdım, 1/159 risk çıktı ve dr'lar bunu incelememiz lazım dediler ve bu anne kanı ile yurtdışında yapılan testleri önerdiler.. hemen panaroma test yaptırdım, sonuçlar 10 gün içerisinde geldi ve düşük risk diyordu, dr'lar içimin rahat olmasını söylediler. ayrıca 23. haftamda ayrıntılı ultrason içim prf.recep has'a gittim. gayet iyi her şeyi dedi. şu an 28. haftamdayım ama yine de içimde hep bi sıkıntı var acaba amniyosentez mi yaptırsaydım diye, hiç bir dr da amniyosentez yaptır demedi, ilk aşamada 2'li test iyi olunca amerikadan gelen sonuç yeterli dediler ://

mrh neguzel sana aciklamislar ve icini rahatlatmislar. Bende tam tersi oldu hem ultrasona bakan hem kendi doktorum risk orani dusuk demefi. Ben kendi arastirmalarimla rahatlamaya calistim. Gercekten iyi dr lara denk gelmissin.

ayrica mecbura kslmadikca amniyosentez onermiyolar bende dedim dr ye kiymetli gebeliksin bide o enson yapilacak is dedi. dusuk riskinden dolayi.yurt disi tahlilin kotu gelse ozaman muhtemrlen yaparlardi.

Canım perinatoloji ye gidiyordun en son bir gelişme var mı?
profösör içimi rahatlattı canım çok şükür sağlıklı nazalkemik var bide 112/1 yani 100 kişiden 1 kişide görülme olasılığına girmişim ama gayet iyi dedi doktor diğer belirtilerde yok dedi istersen amniyosentez yapalım dedi ben gerek duymaddım allahın izniyle çok sağlıklı olacağına inanıyorum tekmeler başladı bile allahım hjerkese çok sqağlıklı bebişler versinn rabbim taşıyamayacağımız yükler yüklemesin işalah

Gözün aydın canım

arkadaşlar herkese merhaba.Allah hepinizine bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benimde dr. en başta bu testten bahsetti.Ben ilk önce ikili testi yaptırmayı tercih ettim bir sorun çıkarsa yaptırırım diye düşündüm.İkili çok şükür düşük risk çıktı.Şimdi sanırım 4 lü test yaptırıcaz.Merak ettiğim acaba 4 lüde sorun çıkarsa bu testi yaptırabilirmiyim zamanı geçmiş olurmu.Dr a 16. haftada gidicez.Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

hangi testleri yaptırmışlar acaba?
prena ya da harmony değildir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…