amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

20+1 bizimde taramalrimiz iyi cikmadi fetal dna yaptirdik 12 haftada raporda gebelik yaşı yanlis yaziyordu guvenemedim testi yenilettim baska bir firmaya sonucu bekliyorum birde ayrıntılı ultrasonumuz var çok stresli bir dönemdeyim bende yaş 36 bu arada rabbim kimseyi evladiyla sinamasin iclerinde bizleride

amin inşallah.biran önce kafalarımız rahatlar inş. benim şuana kadar ikili tarama yapıldı normaldi. ense kalınlığıda normal denildi. 21.haftada ayrıntılı ultrasona girdim orda oldu olanlar. dış görünüşle organlarda herhangi bir sıkıntı yok. sadece sıvı fazlalığı var dedi. azönce şeker sonucunu görterdim devletteki doktoruma oda şekerde yok yüzde 60 sebepsiz yerede olabilir diyo ama yinede şu testleri bana bırakıyo bende kararsız kaldım. birde blki böyle durumda önemli değil tabiki ama 2 milyar tutuyor tahlil eee gelecek sonuç ne olursa olsun tatmin etmiycek beni. amniosentez dedim çünkü harmony den sonra amniosentez yapılanlar var. benimki birde tüp bebek olunca riskli diyor en son onu düşünürüz bu durumda diyor. iyice kafam karıştı ağlamaktan sıkıntılarımı söyliyemedim. yaş olmasa sanırım bu kadar etkili olmıycak bunlarda .sana hangi taramalar yapıldı pki

Benim ikili testim yuksek cikti ense kalinligini 4.5 mm olctu doktor sonra perinatologaa yonlerdi doktor oda biz cvs yapalim dedi ama sonuc iyi gelsede bebegi tahliye edelim yinede dedi sonra istanbulda ozel bi hastanede baska bir perinatologa gittim o da sonuclara bakip bebegi inceledikten snra ultrasonda yeni bi test var harmony onu yapalim dedi sonuc kotugelmez diye dusunuyorum dedi ama geldi amniosentez dediler snra onuda ben yaptrmadim

inş testler yanılıyordur. öğlen vakti yazmıştım bilmiyorum okudunmu tüm testleri kötü gelenin sağlıklı bebeği olmuş diye. bunlar hep gerçek şeyler. testlerede ne kadar güvenebilirsin sonuçta. çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcımız olsun. birde amniosentez yaptıran birçok tanıdığım var ve hiçbiri düşükle sonuçlanmadı. bende acaba direk onumu yaptırsam diye düşünüyorum çünkü onada kesin sonuç deniliyor.

ikili testim kötü çıktı amniyosentez dendi baska doktora gittim fetal dna önerdi 12 haftada fetal dna panorama testi yaptirdim raporda gebelik yaşım tutmuyordu 12+4 demiştik raporda 13+1yaziyordu huylandim başka firmaya harmony test için kan verdim simdi sonuç bekliyorum inşallah iyi gelir masrafli oldu panoramaya 1.750 ödedim bu testede 1.750 ödedim eşim biraz tepki verdi yaptirmak istemedi ama benim üzüldüğümu görünce testi yaptırdı biz daha ayrintiliya girmedik bence amniyosentez yerine fetal dna düşün derim bebegini riske atma sonucu güzel gelip bebegini kaybeden cok anne var 7 doktora gittim amniyosentezi önermediler bir kişi haricinde

Sen nekadarlik hamilesin bende etrafimda cok duyuyorum tam tersi oldugunu ama Allah bilir en iyisii imtihan dunyasi amniosentezi dusunmedim hic neden dersen icimden hic aldirmak gelmedi yavrumu kiyamadim heleki simdi o tekmeleri hissedip icimde yasadigini bilip iyiki yaptrmadim diyorm ne olursa olsun bu benim yavrum aldirmam diyosan yaptirma

Merhaba. 12 +1 haftalık hamileyim ikiz bebek bekliyoruz. Doktorum ikili test yada detaylı ultrasona sokmadan direkt prena test istedi. Bugün gittim iki tüp kan verdim. Test Almanya'ya gonderilcek sonucumda iki hafta sonra gelicek. İnşallah bir sorun olmaz hiçkimse sinanmaz. Benden 1.800 tl istediler test için ve üzülerek söylüyorum ki çok fazla araştırmadan gittim bugün kan verdim. Bana ikili test yapılması ikiz gebelik olduğu için önerilmedi daha kesin ve net sonuç almam için prena test önerildi ama bunun içinde ticari bişeyler hissediyorum!! İnşallah sonucu iyi çıkarda daha fazla stres olmam

İkiz gebelikte tarama tesleri yapmıyorlar doğru sonuç vermiyor doktorun en iyi testi uygulamış sana ticari olmasi mümkün degil direk firma alıyor parayi zaten hastane yada doktorun çıkarı yok

İkiz gebelikte tarama tesleri yapmıyorlar doğru sonuç vermiyor doktorun en iyi testi uygulamış sana ticari olmasi mümkün degil direk firma alıyor parayi zaten hastane yada doktorun çıkarı yok
İnşallah öyledir içime bi şüphe doğdu çünkü bugün bu konuyla ilgili doktorum ve testi yaptırdığım labrotuvarla bi anlaşmazlık yaşandı. . Sonuç inşallah iyi çıkar

İnşallah öyledir içime bi şüphe doğdu çünkü bugün bu konuyla ilgili doktorum ve testi yaptırdığım labrotuvarla bi anlaşmazlık yaşandı. . Sonuç inşallah iyi çıkar

İnşallah iyi gelir güzel gelişmeleri yazarsın

Ben 22 haftaligim.bende senin gibi aldirmayi dusunmuyorum cunku bu testlere guvenmiyorum cok fazla .benimde ayrintili ultrasonda bisey dikkatimi cekti onu sormayi unuttum aglamaktan.dr ye gittigimde 21-4 tum kagutta hem o hem 21-3 diyo. Ve 1 hafta onden gidiyo cocuk dediler acaba bubhaftayla ilgili bir hatami var diye dusunuyorum.

canim bende seninle aynı durumdayım 2 li Tarama testi normal çıktı 3 tarama da biraz riskli dendi çok kötü durumdayım sen naptin amniosentez yaptirdinmi

kizlar ben farklı bir dr gorustum oda bana ewet 3 lu tarama nda azda olsa risk çıkmış ama ben hastalardan 2 li normal olunca 3 lu istemiyorum dedi için rahat etsin diyorsan kanda yapılan testi yaptır. ama genelde biz 2 li test daha değerli dedi

En son adet oldugun tarihi hatirliyosan kendinhesapla haftasini bide artik neye iinanip neye inanmiycagimi bilemedim bende 28 haftalik hamileyim icin testlerin hangisi yuksek cikti bide

Hayirlisi olsun insallah detaylida bisey cikmaz dua et baska yapcak bisey yok
kesinlikle aldırmayı düşünmedikten sonra gerçekten yapçakbişey yok. Allah hakkımızda hayırlısını versin.ben zaten duayla çocuk sahibi oldum. inş buda sağlıklı olarak doğacak hayırlısıyla.

Kac yasindasin ilk cocugun heralde seninde benim gibii dua herseyin ilaci yetrki yurekten edilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…