Kizlar yas 36 donmus embiryo transferim 2 li testim 1640... 3 lu 317 ...4 lu 500 amniyosentez onermediler dusuk riskum var diye prena test yaptirdim yarin sonuc alucam korkuyorum biraz . Ama hem yarin ki sonucumu hemde dogum sonrasi insallah bebisin durumunu buraya yazicam herkese yardimi olsun Allahim hepimuze yardim etsin.insan bazen bir cikar yol bir destek bir arkadaş ariyor kendine bend3 cooookkkk gezindim Bilgi dilendim yardim aradim buralarda yardımını esirgemeyen herkese cok tesekkurler vende sonuclarimi yazicam sorusu olana tuuuummmm bildiklerimi anlaticam dr degiliz sadece psikolojik bur sığınma bizimkisi hepinizin yanindayim sevgilerr
Tesekkur ederim cnm insallah hepimizin gonlune gore olsun her sey. Yazacagim demistim fetal dna sonucumda bir bulgu cik.adi tabiki bu testler fetal dna da dahil net testler degil tarama testleri amniyo cvs gibi tani testi degil ve sadece 2 3 kromozomu inceliyor ama en azindan guvenirligi daha yuksek insallah bir sıkıntı yasamadan saglıkla yavrularimizi kucaklariz her birimiz bundan sonra 22 haftada ayrintili ultrason olmam gerekiyor hayirlisi . Hepimiz icin yurekten dualar edicem sevgilerTarama teslerin çok kötü degil o yüzden amniyosentez önermemisler fetal dna sonucunda inşallah iyi gelir Rabbim cümlemizi korktuklarından emin,umduklarına nail eylesin. Allah yardımcın olsun.
Tesekkur ederim cnm insallah hepimizin gonlune gore olsun her sey. Yazacagim demistim fetal dna sonucumda bir bulgu cik.adi tabiki bu testler fetal dna da dahil net testler degil tarama testleri amniyo cvs gibi tani testi degil ve sadece 2 3 kromozomu inceliyor ama en azindan guvenirligi daha yuksek insallah bir sıkıntı yasamadan saglıkla yavrularimizi kucaklariz her birimiz bundan sonra 22 haftada ayrintili ultrason olmam gerekiyor hayirlisi . Hepimiz icin yurekten dualar edicem sevgiler
Negatif yani test Sonucu bende fetal dna yaptirdim amniyosentez bebeklerimizi riske atmak demek bunu her anne göze alamaz ayrintili ultrasonda birşey çıkmaz inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
senin ayrıntılı ultrason sonucun nasıl çıktı?
Şükürler olsun sorun yok
çok iyi çok sevindim.hala kuşkuların devam ediyor mu?
Merhaba arkadaşlar;
Siteden sürekli bilgi almaya çalışıyorum bu sefer de ben başımdan geçenleri anlatmak istedim. Tam bir sene önce isteyerek hamile kaldım ve 10 haftalık olmasına rağmen 7 haftalık olduğunu ve kalbının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum.Gelelim bu seneye:) şu an 16+4 günlük hamileyim gelişimi iyi herşey güzel gidiyordu 2'li testimiz harika ense kalınlığı ilerlemesi büyümesi tamam hepsi çok güzel gelelim 4'lü tarama testimize. Sonuc t21 riski 1/323 çıktı. 1/250 ve altı riskli gruba giriyormuş fakat 10.haftada bebeğimin mesanesi 5mm gözlenmişti. 7mm ve üzeri anomali olarak değerlendirilebidiği için bizi biraz korkuttu ve bir hafta sonra gittiğimizde 3mm düşmüş ve 2'li tarama testimiz ile içimiz rahatlamıştı.Yalnız 4'lü tarama sonucumuz risk grubuna yakın çıkması ve 10.hafta başımızdan böyle bişey geçtiği için doktorumuz biraz kafasının karıştığını ve içimiz rahatlasın diye amniyosentez veya harmony yaptırmayı önerdi ki amniyosentezin risklerinden de bahsetti bu arda ben apar topar detaylı ultrasona gittim gelişim güzel kalp normal damarlar normal sıvısı normal organlar tam yerli yerinde ve olması gerektiği gibi ancak kafasında küçük kistler gördü fakat tamda 16.haftada oluşabilecek ve sonradan kaybolacak bişey olabilir bebegınız sağlılı bence ama taramanızın sınıra yakın ckması ve kistleri görünce soru işareti kalmasın harmony yaptırın dedi uzman. Kendi doktorumda harmony yaptır deyince araştırdım ve tamda bulduğum şirketi önerdi doktorum. Evet külfetli kesinlikle ama bugün parayı yatırıp kanı verdim sonuçların 15 gün sonra cıkacagını ama genelde 10.gunden sonra geldiğini ve hemen bızı arayacaklarını sölediler. Hadi hayırlısı olsun bakalım sizlere cevabı da paylaşırım herkese sağlılı ve sorunsuz gebelikler dilerim..
Merhaba arkadaşlar;
Siteden sürekli bilgi almaya çalışıyorum bu sefer de ben başımdan geçenleri anlatmak istedim. Tam bir sene önce isteyerek hamile kaldım ve 10 haftalık olmasına rağmen 7 haftalık olduğunu ve kalbının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum.Gelelim bu seneye:) şu an 16+4 günlük hamileyim gelişimi iyi herşey güzel gidiyordu 2'li testimiz harika ense kalınlığı ilerlemesi büyümesi tamam hepsi çok güzel gelelim 4'lü tarama testimize. Sonuc t21 riski 1/323 çıktı. 1/250 ve altı riskli gruba giriyormuş fakat 10.haftada bebeğimin mesanesi 5mm gözlenmişti. 7mm ve üzeri anomali olarak değerlendirilebidiği için bizi biraz korkuttu ve bir hafta sonra gittiğimizde 3mm düşmüş ve 2'li tarama testimiz ile içimiz rahatlamıştı.Yalnız 4'lü tarama sonucumuz risk grubuna yakın çıkması ve 10.hafta başımızdan böyle bişey geçtiği için doktorumuz biraz kafasının karıştığını ve içimiz rahatlasın diye amniyosentez veya harmony yaptırmayı önerdi ki amniyosentezin risklerinden de bahsetti bu arda ben apar topar detaylı ultrasona gittim gelişim güzel kalp normal damarlar normal sıvısı normal organlar tam yerli yerinde ve olması gerektiği gibi ancak kafasında küçük kistler gördü fakat tamda 16.haftada oluşabilecek ve sonradan kaybolacak bişey olabilir bebegınız sağlılı bence ama taramanızın sınıra yakın ckması ve kistleri görünce soru işareti kalmasın harmony yaptırın dedi uzman. Kendi doktorumda harmony yaptır deyince araştırdım ve tamda bulduğum şirketi önerdi doktorum. Evet külfetli kesinlikle ama bugün parayı yatırıp kanı verdim sonuçların 15 gün sonra cıkacagını ama genelde 10.gunden sonra geldiğini ve hemen bızı arayacaklarını sölediler. Hadi hayırlısı olsun bakalım sizlere cevabı da paylaşırım herkese sağlılı ve sorunsuz gebelikler dilerim..
Ben de harmony yaptıracagım, aldın mı sonuclarını?Merhaba arkadaşlar;
Eşim eski mümessil nasıl doktorun bir çıkarı yokİkiz gebelikte tarama tesleri yapmıyorlar doğru sonuç vermiyor doktorun en iyi testi uygulamış sana ticari olmasi mümkün degil direk firma alıyor parayi zaten hastane yada doktorun çıkarı yok
test sonuçlarınız nasıl cıktı...bende 1/66 YAS RISKI....1/468 KOMBINE RISK CIKTI..KAN VERDIM..SIZIN SONUCLAR GELDIMIBen de de bugün kan verdim harmony test için.İkili testim normal çıktı ama yaşım nedeniyle yaptırdık.
Sonucum iyi çıktı neyseki,inşallah sizinki de iyi çıkar.Dualarım sizinle.test sonuçlarınız nasıl cıktı...bende 1/66 YAS RISKI....1/468 KOMBINE RISK CIKTI..KAN VERDIM..SIZIN SONUCLAR GELDIMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?