amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Kizlar yas 36 donmus embiryo transferim 2 li testim 1640... 3 lu 317 ...4 lu 500 amniyosentez onermediler dusuk riskum var diye prena test yaptirdim yarin sonuc alucam korkuyorum biraz . Ama hem yarin ki sonucumu hemde dogum sonrasi insallah bebisin durumunu buraya yazicam herkese yardimi olsun Allahim hepimuze yardim etsin.insan bazen bir cikar yol bir destek bir arkadaş ariyor kendine bend3 cooookkkk gezindim Bilgi dilendim yardim aradim buralarda yardımını esirgemeyen herkese cok tesekkurler vende sonuclarimi yazicam sorusu olana tuuuummmm bildiklerimi anlaticam dr degiliz sadece psikolojik bur sığınma bizimkisi hepinizin yanindayim sevgilerr

Tarama teslerin çok kötü degil o yüzden amniyosentez önermemisler fetal dna sonucunda inşallah iyi gelir Rabbim cümlemizi korktuklarından emin,umduklarına nail eylesin. Allah yardımcın olsun.

Tarama teslerin çok kötü degil o yüzden amniyosentez önermemisler fetal dna sonucunda inşallah iyi gelir Rabbim cümlemizi korktuklarından emin,umduklarına nail eylesin. Allah yardımcın olsun.
Tesekkur ederim cnm insallah hepimizin gonlune gore olsun her sey. Yazacagim demistim fetal dna sonucumda bir bulgu cik.adi tabiki bu testler fetal dna da dahil net testler degil tarama testleri amniyo cvs gibi tani testi degil ve sadece 2 3 kromozomu inceliyor ama en azindan guvenirligi daha yuksek insallah bir sıkıntı yasamadan saglıkla yavrularimizi kucaklariz her birimiz bundan sonra 22 haftada ayrintili ultrason olmam gerekiyor hayirlisi . Hepimiz icin yurekten dualar edicem sevgiler

Negatif yani test Sonucu bende fetal dna yaptirdim amniyosentez bebeklerimizi riske atmak demek bunu her anne göze alamaz ayrintili ultrasonda birşey çıkmaz inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Negatif yani test Sonucu bende fetal dna yaptirdim amniyosentez bebeklerimizi riske atmak demek bunu her anne göze alamaz ayrintili ultrasonda birşey çıkmaz inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

senin ayrıntılı ultrason sonucun nasıl çıktı?

çok iyi çok sevindim.hala kuşkuların devam ediyor mu?

Eskisi kadar olmasada arada bir endişelerim tavan yapıyor maalesef yenemedim kizim doğana kadarda devam edecek sanırım sen ne yaptin canım ayrıntılı ya girdinmi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah

Selamlar..
Daha once yazmistim.. sonuclarimi da yazayim havada kalmasin.. dr detayli ultrasonda kalp kasinda delik gorup harmony test istemisti.. uc hafta sonra harmony testimiz dusuk risk cikti.. delik de hemen hemen kapanmisti.. Allah saglikla cocuklarimiza kavusmak nasip etsin..

Arkadaslar merhaba,
11 haftalikken bebegimde ense kalinligi tespit edildi. Doktor Amniyosentez yapilmasi icin 16. Haftayi beklemem gerektigini soyleyince ben daha erken sonuc alabilecegim bir yontem olup olmadigini sordum. Doktorum prenatest onerdi, %99 kromozom bozukluklarini tespit edebilen bir yontem oldugunu soyledi ve biogen adli firmaninin kartini iletti. Hemen ertesi gun biogen ile gorustuk ve kan verdim. Tarih 20 mayis idi. O zaman bize en gec iki hafta sonra yani 3 haziranda sonucun gelecegini soylediler. Alinan kan ornekleri almanyada lifecodexx diye bir klinige iletiliyor ve inceleme orada yapiliyor. Erken gelebilme ihtimaline karsi biz 1 hazirandan itibaren sirketi aramaya basladik. Onlarda bugun gelecek yarin gelecek diye oyaladilar bizi. 3 haziranda yani soyledikleri tarihde de gelmeyince almanya ile konusmalarini ve bize tam bi tarih vermelerini istedik ancak yine bir cevap alamadik. Ustelik yalan yanlis bilgiler verip bizi daha cok korkuttular. Kanda bebegin dnasini bulamadik vs. Ne kadar almanyayla konusun desek de konusmus gibi yapip bizi oyalamaya devam ettiler. Biz de bu sirketi aradan cikarip direkt almanya ile iletisime gectik. Almanya da bu iki hafta icerisi de 2 gun resmi tatilmis ve calismiyorlarmis o nedenle benim test sonucum pazartesi cikacakmis. Pazartesi gelmesi durumunda tam 20 gun sonuc icin beklemis olacagim. Ben test sonucunu beklerken neredeyse 15 haftalik oldum. Amniyosentezi beklemeyelim derken bu sirket yuzunden amniyosentez haftasina geldik.
Benimle ayni durumda olup baska sirketlere kan veren tanidigim 9. Gununde sonucu aldi.
Buraya yazmamin nedeni bir heyecanla testi yaptirmaya calisiyoruz ancak bu sirada sirketi arastirmayi ihmal ediyoruz. Insallah ihtiyaciniz olmaz ama boyle bir test yaptirmak durumunda kalirsaniz sirketi cok iyi arastirin, nacizane tavsiyem biogenden uzak durun.

mrn bayanlar ikili test sonucum 77/1 çıktı dün prenatest için kan verdim sonuç kaç günde gelir güvenirliği nedir bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar;
Siteden sürekli bilgi almaya çalışıyorum bu sefer de ben başımdan geçenleri anlatmak istedim. Tam bir sene önce isteyerek hamile kaldım ve 10 haftalık olmasına rağmen 7 haftalık olduğunu ve kalbının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum.Gelelim bu seneye:) şu an 16+4 günlük hamileyim gelişimi iyi herşey güzel gidiyordu 2'li testimiz harika ense kalınlığı ilerlemesi büyümesi tamam hepsi çok güzel gelelim 4'lü tarama testimize. Sonuc t21 riski 1/323 çıktı. 1/250 ve altı riskli gruba giriyormuş fakat 10.haftada bebeğimin mesanesi 5mm gözlenmişti. 7mm ve üzeri anomali olarak değerlendirilebidiği için bizi biraz korkuttu ve bir hafta sonra gittiğimizde 3mm düşmüş ve 2'li tarama testimiz ile içimiz rahatlamıştı.Yalnız 4'lü tarama sonucumuz risk grubuna yakın çıkması ve 10.hafta başımızdan böyle bişey geçtiği için doktorumuz biraz kafasının karıştığını ve içimiz rahatlasın diye amniyosentez veya harmony yaptırmayı önerdi ki amniyosentezin risklerinden de bahsetti bu arda ben apar topar detaylı ultrasona gittim gelişim güzel kalp normal damarlar normal sıvısı normal organlar tam yerli yerinde ve olması gerektiği gibi ancak kafasında küçük kistler gördü fakat tamda 16.haftada oluşabilecek ve sonradan kaybolacak bişey olabilir bebegınız sağlılı bence ama taramanızın sınıra yakın ckması ve kistleri görünce soru işareti kalmasın harmony yaptırın dedi uzman. Kendi doktorumda harmony yaptır deyince araştırdım ve tamda bulduğum şirketi önerdi doktorum. Evet külfetli kesinlikle ama bugün parayı yatırıp kanı verdim sonuçların 15 gün sonra cıkacagını ama genelde 10.gunden sonra geldiğini ve hemen bızı arayacaklarını sölediler. Hadi hayırlısı olsun bakalım sizlere cevabı da paylaşırım herkese sağlılı ve sorunsuz gebelikler dilerim..

Geçmiş olsun inşallah sonuçlar güzel gelir Allah yardımcın olsun

Ben de de bugün kan verdim harmony test için.İkili testim normal çıktı ama yaşım nedeniyle yaptırdık.

aldın mı sonuçlarını?

Ben de harmony yaptıracagım, aldın mı sonuclarını?

İkiz gebelikte tarama tesleri yapmıyorlar doğru sonuç vermiyor doktorun en iyi testi uygulamış sana ticari olmasi mümkün degil direk firma alıyor parayi zaten hastane yada doktorun çıkarı yok
Eşim eski mümessil nasıl doktorun bir çıkarı yok yazdığı vitamin haplarından bile para kazanırken hemde.. Çıkarı vardır ama kötü yöntemmidir değildir pek tabi. İkiz gebeliklerde riske atmaya gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…