amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Arkadaslar çok mutluyum bir hafta önce prena testi yaptırmıştım bugün sonuç geldi çok şükür hersey normal.rabbim Şükürler olsun.ikili test zirvaliklarina sakin inanmayın ultrason bulgularına güvenin.inşallah sonuç bekleyen anneler de böyle sevinir. sabır ve dua edin.rabbim tüm annelere bebislerini sağlıkla Ahsen ile
bağışlaşın inşallah.

Nerede ve ne kadara yaptirmistiniz hu testi bende arastiriyorumda

Istanbul da yaptırdım. Telini ararsanız size yardımcı olurlar.1900 tl ye yaptırdım taksit yapıyorlar.
Sagol cnm ya ben izmiri gorunce iznirde yaptirdin sandim. Burda 900.+300 dolarda baska bi hastalik icin istediler. 3500 flnnyapiyor

Sagol cnm ya ben izmiri gorunce iznirde yaptirdin sandim. Burda 900.+300 dolarda baska bi hastalik icin istediler. 3500 flnnyapiyor
Yok canım kocaeli de yasıyorum da izmirli yim. Ondan.çok pahalıdır bu nie ole ki başka yerleri araştırdım mi?hangi laboratuvar bu?peki yaptıracak misin ?

Yok canım kocaeli de yasıyorum da izmirli yim. Ondan.çok pahalıdır bu nie ole ki başka yerleri araştırdım mi?hangi laboratuvar bu?peki yaptıracak misin ?
Bilmiyrm dr onerdi dolarda yuksek olunca. Bakalim olmazsa bikac yere daha sorayim daha 10.haftaya yeni girdim zamani var

Bende 30 Ocak akşam 5 gibi verdim kanımı. Offf araya haftasonu giriyor gönderecekler falan. Tam 14 gunde geliyor mu. Bu 14 gunün içinde haftasonlarıda var mı? Ya sabırrr
Merhaba ben 18 haftalik hamileyim bebegin beyninde kist ve kalbinde parlaklik cikti sizin gibi olmus yani siz bebeginizi dogurmussunuz.sonuclariniz nasil gelmisti sonradan gectimi 2 gundur yemiyorum icmiyorum uzintuden.

Merhaba ben 18 haftalik hamileyim bebegin beyninde kist ve kalbinde parlaklik cikti sizin gibi olmus yani siz bebeginizi dogurmussunuz.sonuclariniz nasil gelmisti sonradan gectimi 2 gundur yemiyorum icmiyorum uzintuden.
Ben bunları cok duydum çevremde de. Herkesin ki geçiyor. Doktorum bunlar varsa ve bebegin parmakları kimildamiyorsa o zaman sorun olma ihtimali artıyor demişti. Gercekten de oyle. Insallah sağlıklıdır. Ben buraya bu Yazıyı yazdigimi bile hatırlamıyorum. Görünce duygulandim. Hepsi gecti gitti. Sizinde oyle olacak insallah

Herkese merhaba,

Bende dünden beri yerde miyim gökte miyim bilemedim

26+2 haftalık hamileyim. İkili testim 1/700 çıktı. Burun kemiği var. ense kalınlığı ölçümü iyi hiçbir sorun yoktu. 1 ay önce detaylı ultrasonu girdik. Herşeyi sağlıklı 1 hafta önden giden bir oğluşum var.

Geçen cumartesi kontrolümde doktorum bebeğin beyninde ventrikülomegali tespit etmiş ama hocasıyla konuşmadan bana bilgi vermek istememiş. Dün aradı, anlattı. Hocası ile amniyosentez mi olmalıyım yoksa ilerlemiş gebelik olmasından dolayı başka bir yöntememi başvurmalıyız diye konuşmuşlar. Nifty test önerdiler. Durumu öğrendikten 1 saat sonra gidip kanımı verdim. Sonuç 1 haftada gelecek. Haftaya salı sonucu bekliyoruz, çarşamba da detaylı ultrasonumu yapan hocaya gideceğiz.

Sonuç ne çıkar bilmiyorum ama bildiğim birşey var ki her ağladığımda içimde ordan oraya dolanıp ben burdayım ve seninim diyen bir evladım var. Sonuç ne olursa olsun o benim. Dilerim ki ağır bir yükle doğmak ve kimselere muhtaç olmak zorunda kalmasın. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin.

En çok da evde heyecanla onun gelişini bekleyen 6,5 yaşındaki kızımı düşünüyorum. Derler ya insan karnındakinden önce gözünün önündekini düşünüyor diye.

İnşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı yazılmış olsun. İnşallah size güzel haberler veririm. İnşallah herkesten güzel haberler alırız...

merhaba arkadaslar 17 haftalık hamıleyım gebelıgımın 13.haftasında doktorumun tavsıyesı uzerıne pranatest yaptırdım bır hafta sonra sonuc aldım sonuc pozıtıftı dunya basıma yıkıldı doktorum butestın yanılma payının cok az oldugunu soyleyıp saglamasını yapmak ıcın amnıyosentez yapıcaklarını soyledı 3 hafta beklemek zorundaydım cunku amnıyosentez 16. haftada yapılıyordu.gunler gecmek bılmedı sabahlara kadar bu sayfalarda bır ısık aradım ama durum umutsuzdu yaptıran herkes teste cok guvenıyordu gunler boyu bebegımın yuzde 99 downlu oldugunu dusundum.Bunun nasıl bırsey oldugunu sadece yasayan bılır.Durumum herkese ıbret olsun dıye yazıyorum.sonunda amnıyosentez yaptırdım ve sonuclar temız cıktı.omrımden omur gıttı.gunlerce agladım…bosu bosuna..benım sıze tavsıyem mutlak sonuc ıstıyorsanız mutlaka amnıyosentez yaptırın..

Çok talihsiz bir durum olmuş çok üzüldüm sizin adınıza. Neyseki sonucunda bebeğinizin sağlıklı haberini almışsınız. Gözünüz aydın. Sağlıcakla alın inşallah kucağınıza

Arkadaşlar merhaba,

Çok şükür benim de test sonucum az önce geldi. Temiz çıktı. Şu bir haftadır ömrümden ömür gitti resmen. İnşallah yarın da ventrikülomegalimiz için hayırlı haberler alacağımızı umuyorum.

Canim ben ne hissettigini ne yasadigini cok iyi biliyorum.. ben ikili testten sonra arastirmalarim sonucu amniyosentezin en kesin sonuc verdigini ogrendim ve direk onu yaptirdim.. sonuc cok sukur negatif.. sanirim bir daha hamile kalirsam kattiyen bu ikili uctlu diger abuk supuk testlere girmicem.. en kesin yontem bu baska turlu icim rahat etmez. Ozellikle otuzlu yaslardaysaniz..

merhaba geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm ama sonunda ıyı cıkmıs gözün aydın
bende aynı durumdayım ikili test kötü cıkınca panorama testi yaptırdık yüzde 99 down sendromlu cıktı ... dünde amniyosentez yaptırdım sonuçları beklıyorum ... bende bu testin çok güvenilir olduğunu duyuyorum herkesten ve tahmin edeceğin gibi çok kötüyüm senin yaşadıkların umut oldu bana... bende günlerdir ağlıyorum ..peki testi yapan labaratuvar ve doktorlar ne diyor nasıl böyle birşey olabilirmiş

ben sadece dörtlü test yaptırabildim. cut off sınırının altında risksiz bölgede sonucu çıktı ama yaş aralığıma göre riskin 2/270 çıkmasından dolayı doktorum istersen prenatest yaptır dedi. psikolojin en azından rahatlar 1900 tl de paran gider dedi. önce zaten %99.30 sağlıklı bebeğim ne gerek var dedim ama bir baktım ki 4 gündür aynı şeyleri konuşuyorum down sendromlu olursa ne yapmalıyım nasıl bakmalıyım gibi sorular sormaya başladım kendime sonra ne yapalım giden para olsun nasıl olsa kazanırız dedim. ve kapitalizmin bu gibi doğumu sektör haline getirmesine kıza kıza bu testi sanırım yaptırıcam.

doktor çok sasırdı bilinen ve iyi bir doktor fakat laboratuvar bu tür yanlış sonuçlarla karsılanildiklerini söyledi

Ben öyle çıksa da amniyosentez yapmam down lu doğacak gbi hazırlanırım sonrada çıkmazsa ayrıca sevinirim. Genetik yapıyı inceleyip nasıl böyle bir sonuç olur anlamadım bana direk sonuç normal yada anormal yazacak kesinlikle yüzde olmayacak dendi

Ve böyle bir yanlışlık olursa da dava açıcam. Birde istatistik değil o test tamamen bebeğin DNA sı inceleniyor amniyosentez de ki gibi yeni olduğu için belki bir hata ama büyük bir hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…