amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Ben artık hangi teste hangi söze inanıp inanmayacagimi bilmiyorum cok caresizim sadece allaha inanip güveniyorum..15.haftalik hamileyim ense kalınlığı 4.5 çıktı direk nifty testi yapıldı %99. 13 down sendromlu denildi..kalp yapisida bozuk denildi..doktorum almalıyız dedi..bana ne 2li test nede 3 lu test yapıldı direk nifty yapıldı. .doktorum çok umutsuz konuştu o anlatırken onu nasıl dinledim onu dinlerken ben nerelerdeydim bilmiyorum fenalık gecirdigimi hatırlıyorum. .16.haftada aminosentez yapıcaz dedi sonuç çok da olumlu olmayabilir dedi..tmm dedim bitti hersey o bizden gidio oğlum gidio dedim..Burdaki yazıları okudum birazda olsa umut oldu bana..doktorumu aradım beklemek çok kötüydü bana aminosentezin sonucu olumlu da olabilir dedi nifty testinin sonucu bize binde 8 ihtimali veriyor dedi bu ihtimal düşük bir ihtimaldi hersey normal olabilir dedi ve ben bir kez daha çok umutluyum. .şimdi 16.haftyi bekliyoruz ins allah dualarimizi kabul eder onlari bizden almaz bize bağışlar çok zor cokk..içimde kopan fırtınalar durmuyor..Bu arada ankarada çok ıyi 2 doktordan randevuda aldım detaylı ultrason için. .en acısı beklemek..Allah hepimiz güzel haberler nasip etsin inş. İşte buda benim Hikayem..

Yine de bu teste göre çocuğu almıyorlar her koşulda aminosentez yine yapılıyor haftaya salı aminosentez yapılacak bana..ins.güzel haberler alırız..

İkili ve dörtlü testim yüksekti benimde doktor amniyosentez Yada bu yurt dışına gönderilen kandan bahsetti evet kan vermek mantıklı geldi en son sonuç kötü gelseydi mecbur amniyosentez son çareydi sonuçlar geldi çok şükür iyi inşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız elinizden geldiğince stres yapmayın

Amin ins..Benim kan sonucum cok iyi gelmedi maalesef..aminosentez olcam o netlestircek..sizin icin sevindim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..stres yapmamak elde değil maalesef..

Benimde 20 bebekte 1 di
Riskim yanılma payları yüksek 15 gün
Ağladıgımla kaldım inşallah sizde Allah'ın izniyle hayırlı sonuçlar alırsınız

Benim yurtdışına giden nifty kan testim 20 1 çıktı bu salı aminosentez olcam o netlestircek..ins hersey gUzel olur sizin için sevindim sağlıkla kucagimiza alalım ins.

Guzel bir haber bu sevindim ins bizlerde buraya güzel haberler yazarız allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inş.

Guzel bir haber bu sevindim ins bizlerde buraya güzel haberler yazarız allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inş.
Merhaba..sanırım 2gün önce amniyosentez oldunuz. sonucunuz muhtemelen yarın çıkacaktır lütfen bilgilendirin...sizin için dua edicem..

tabi kendim için de...16. haftamdayım..4lü test 1/200 geldi...oysa her şey normaldi..dün harmony verdim..2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba ben 18 haftalik hamileyim bebegin beyninde kist ve kalbinde parlaklik cikti sizin gibi olmus yani siz bebeginizi dogurmussunuz.sonuclariniz nasil gelmisti sonradan gectimi 2 gundur yemiyorum icmiyorum uzintuden.

Merhaba benim de ayrıntılı ultrasonumda bebeğimin kalbinde ve böbreklerinde sorun çıktı.
Günlerdir ağlamaktan helak oldum ne düşüneceğimi de bilmiyorum.
Sizin şuan ki durumunuz nedir? Kalpteki sorun düzeldi mi?

Böbrekte genişlik var dedilerse hamileligin ilerleyen zamanlarinda düzeliyorMuş kalpte parlaklık var dedilerse yada kireçlenme oda 27.haftaya kadar duzeliuormus..doktorunuz ne dedi oda önemli tabii korkmayın geçer emin olun böyle olup da sağlıkla doğan bebek cok etrafimda

Doktorum ikisi birlikte görülünce amniyosentez önerdi ama hiç yaptırmak istemiyorum.
Diğer her şey normal çıktı ense kalınlığı, burun kemiği, ikili test sorunsuzdu.
İnşallah düzelir kontrole kadar. Fetal eko yapılacak 10 gün sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…