Sonuç yüzde yüze yakın çıkıyor ve amniosenteze göre risk yok ne anne ne baba açısından. Şuanda hersey kapitalizm dayanıyor malesef karar yine bize kalıyor. ..Devletin bile kabul etmediği bir testmis..
Merhaba..sanırım 2gün önce amniyosentez oldunuz. sonucunuz muhtemelen yarın çıkacaktır lütfen bilgilendirin...sizin için dua edicem..Guzel bir haber bu sevindim ins bizlerde buraya güzel haberler yazarız allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inş.
Merhaba ben 18 haftalik hamileyim bebegin beyninde kist ve kalbinde parlaklik cikti sizin gibi olmus yani siz bebeginizi dogurmussunuz.sonuclariniz nasil gelmisti sonradan gectimi 2 gundur yemiyorum icmiyorum uzintuden.
Doktorum ikisi birlikte görülünce amniyosentez önerdi ama hiç yaptırmak istemiyorum.Böbrekte genişlik var dedilerse hamileligin ilerleyen zamanlarinda düzeliyorMuş kalpte parlaklık var dedilerse yada kireçlenme oda 27.haftaya kadar duzeliuormus..doktorunuz ne dedi oda önemli tabii korkmayın geçer emin olun böyle olup da sağlıkla doğan bebek cok etrafimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?