amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Mutlaka başka doktorlarada gidin mutlaka hemen aminosenteze gitmeyin sonra başka doktorlarda aynı şeyi söylerse yaptirirsiniz kaçıncı haftadasiniz

Mutlaka başka doktorlarada gidin mutlaka hemen aminosenteze gitmeyin sonra başka doktorlarda aynı şeyi söylerse yaptirirsiniz kaçıncı haftadasiniz
Su an 21+ 3 deyim. Eko yapildiktan sonra bir radyoloji uzmanina gidecegim kendisi ankara da cok unlu.

Bende ankaradayim kimmis adı ne doktorun bide bildiğim kadarı ile 20.haftaya kadar yapilio aminosentez

Ismi eyup ekici. Suan fiyati 300 400 tl arasinda tam bilmiyorum.
Turkiye de de unlu bi doktor aslinda. Bir cok kisiden duydum adini. Duruma gore gidecegim kendisine.
Buyuk olasilikla net bilgi veriyormus.
Yani bide amniyo yapilsa bile sonuc olumsuz olsa bile ne olacakki. Icimde kipirdanan yasayan bi bebege nasi kiyabilirim o zaman 24 haftalik olcak.
Harmony bu haftalarda oluyo mu bilmiyorum ama aklimdan gecmiyor degil

Ben gittim eyüp ekici ye 400 tl çok tatlı bir doktor ben hormny de yaptırdım şimdi bu haftada yapiolarmi bilmiorum ins güzel olur hersey sizin için sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin güzel allahım..

Ben gittim eyüp ekici ye 400 tl çok tatlı bir doktor ben hormny de yaptırdım şimdi bu haftada yapiolarmi bilmiorum ins güzel olur hersey sizin için sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin güzel allahım..
Tesekkur ederim amin insallah.
Sizin problem neydi ki yaptirdiniz test.
Kac haftalik hamilesiniz?
Eyup bey dedikleri gibi grcekten isinde uzman mi tecrube etmissiniz siz.
Ben 3 yakinimdan duydum aama birebir tecrubem yok

Yani bana kötü bişey demedi olumluda konuştu olumsuzda benimkini net aminosentez sonucu belli etcek 20.hafligim hormny testinde yüzde 99 down sendromlu çıktı bnm doktorum coj umutlu değil bakcaz arrik herseyin hayırlısı inş

Hayirlisi olsun hakkinizda. Mutlaka duymussinuzdur testler olumsuz ciksa bile saglikli bebekler dogabiliyor. Insallah bebeginiz de saglikla dunyaya gelir.

Amin hepimiz için..çok şey duyduk halada duyuyoruz ins sonucumuz iyi cikar..

Bende 3 lu tarama testi riskli ciktigi için gitmiştim Eyup beye. Obstetrik Ultrason konusunda çok iyi bir doktor kesinlikle fakat down sendromunda illa usg de bulgu olacak diye birşey olmadığı için yüzde yüz sendromlu ya da değil diyemiyor tabi ki. Usg de bir bulgu varsa atlamaz ama gorur diye dusunuyorum. Sizde kalpte ve bobrekte gorunmus o size bununla ilgili net bilgi verir ama kesin sonuc malasef amniyosentez.Bize usg de hiç bir sorun görünmüyor yüzde 90 bebeginiz sağlıklı demişti. aldirmayi dusunmedigimiz için amniyosentez yaptırmadim çok şükür sağlıklı bir oğlum var. Endiseyle dolu bir hamilelik geçirdim hicbir faydasi yok. Endise etmemeye calisin diyecegim o da zor biliyorum.Inşallah saglikla kucağınıza alırsınız. .

Ben de aldirma dusuncesinde olmadigim icin amniyosentez hic dusunmuyorum. Doktorum da demisti amniyosentez sonucu down sendromlu oldugi kesin olan bi bebege baktik gecen ultrasonda hic bisey yoktu diye.
Sagligiyla ilgili hr sey kapali kutu bebeklerin. Dogana kadar net bisey bilemiyoruz.
Haklisiniz belki bosa stres yaparak geciriyorz hamileligi ama hic elde degil.
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Allah cocugunuza uzun omurler versin.

Evet benim tanıdığımin 2li 3lü testleri detaylı ultrasonu herşeyi normaldi. Bebeği doğduğunda down sendromlu olduğunu öğrendiler. Bazen akışına bırakmak gerekiyor herşeyi. Ne gelirse başımıza allahtan

Yani zaten her turlu kabulumuz artik bebegimiz o bizim.
5 aylik olmusken sonuc farkli ciksa bile baska bisey dusunemem.
Acikcasi ben engel durumunun dogumdan sonra da olabilecegini dusunuyorum allah korusun. O zaman evladimizi basimizdan atacak degiliz.

ben 13. haftamda gitmiştim eyüp beye bebeğimin herşeyini gördüm uzman biri ikili testim yüksek çıkmıştı kendisi yüzde 90 sağlıklı bebek dedi dediği gibi oldu ben amniosentez yaptırmıştım doktorumun tavsiyesi ile suyum geldi hastanede yatmak zorunda kaldım aklım olsa yaptırmazdım aldırmayı düşünmemiştim çünkü..

İkili testimde biyokimyasal risk 1 : 77
kombine trizomi 21riski 1:586
Ense kalınlığı 1.14 mm
Biyokimyasal risk yüzünden 7li prenatest yaptırdık. Moralimi düzeltmeye çalışsam da olmuyor. Allah bu durumdaki herkesin yardımcisi olsun. İkili testi yaptirdigima çok pismanim. İçime ateşi attı bir kere.
Sırf eğer iyiyse kendimi rahatlatmak, eğer kotuyse duruma alışmak icin prenatest yaptırdım. AldırmAk gibi bi niyetim yok. Allahım sabrimizi versin bu testler hep hikaye. Allah biliyor....

Allah yardımcınız olsun sizin de bebeğinizin de. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz.
Bende yaptırmış olsaydım sadece kafamı rahatlatmak için yapardım asla aldırmak gibi bi niyetim olamazdı.
İkili testim iyi çıkmıştı o nedenle gerek duymadık ama böbrek ve kalpte sorunlar oldu ayrıntılı da. Allah bebeklerimize yardımcı olsun.

Amiiinn bu zor günler bir an önce biter inşallah Uzuldugumuzle kaliriz.......

Kesinlikle harmony test harika birsey guvenilir yerlerde yaptirmak lazm kesinlikle dolar bazinda oldugundan fiyatlari hergun degisebiliyor. 1 hafta evel 2 bin lira dediler dolar 3 un uzerindeydi 1 hafta sonra 2 kusurlere dusunce harmony 1.550 ye dustu, 5 doktora gittim beside illada amniyo yada bu testi yaptircaksn dediler 10 gundur icim disima cikti memlektten annem geldi en son dun dra gittik artik amniyo yaptircam sanirim deidm buda ayni seyleri soylerse odaya girdim yattim ve 1 saat once amniyosentez yapilan bayan geldi bana ne olur 5.dk musade edermisin bebeklerim iyimi diye bakalim dedi bende tekrar masadan kalktim ve bayan uzandi amniyo yapilan bandi actilar ve ultrasonda dr bakti ve amniyo yapilan bebegin öldügunu diger saglam olaninda basinda vucudunda su toplayarak kalp atislarinin yavasladigini soyledi tabi o arada ben hungur hungur aglamaya baslayinca dr beni disari cikardi resmen sok yasadim annemin yanina oturdum 5 dk sonra diget bebekte olmustuu kadinin esi okadar agladiki birde tup bebekmis kim bilir nekadar beklemislerdi minnklar olsun diye adam keske down olsaydida olmeseydi diye agladi cok pisman oldu ve annemle kalktigimiz gibi harmony yaptirmaya gittik gercekten hastaneden arkama bakmadan kactm resmen korkunc bir olaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…