amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Allah korusun ben de çok korktum amniyosentezden. Yaptırmayı düşünmedim bile. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Allah yardimcimiz olsun... sizin riskiniz kaçtı? Ense kalınlığınız nasıldı?

Allah korusun bebeklerimizi canim ins ben 2 li teste yetisememistim 3 luyu yaptirdim3 lude 10 binde 1 cikmisti onun rahatligida vardi uzerimde ama ayrintiliyi yaptirmak istedim yinede, 21. Haftada ayrintiliya grdim ensesinde basinda boynunda sorun yok el ayak parmaklari normal ayak tabani normal buru kemigi normal hicbir yerinde sorun yok fakat ne yazikki 2 bobrekte buyume ve kalbinde ufak bir parlaklik var bunlarin sadece birisi olsa risk teskil.etmiyor ama iksinde oldugundan amniyo isteniuor ne yazikki iyikide yaptirmadim. Ins sonucum iyi gelir suan 24 haftaligiz cok heyecanliyim o test mail gelince nasil acip okuycam bilemiyorummm.. cok zor gercektn ancak yasayan bilir ya mahvoldum 10 gndur

34 sayfayıda tek tek okudum sırf bu testi merak ettiğim için daha ikili test bile yaptırmadım teorik olarak riskli kısımda değilim yani yaş daha önce sakat gebelik yada ailede kalıtsal bit hikaye daha önce yaşanılan bi kadın hastalığı vs vs herşey normal bende ama manyakça bir şekilde ya ikili test kötü çıkarsa diye sarmış durumdayım. Çünkü hep bir ihtimal söz konusu ve hangi ihtimal kimi ne kadar tatmin eder göreceli öyleki harmony testini yaptıram arkadaslar bile aminosentez yaptırmadan içim rahat etmeyecek demiş yada onu bile yaptorıp doğduğunu görmeden diyenler var evhamlı insanlar için anladığım kadarıyla bınun sonu yok ben daha hiç bi test yaptırmadan beynimi cehenneme çevirmiş durumdayım çünkü ikili test bana bi oran verecek ve ben bu oranla yaşayacağım 500/1 yetecek mi kaç yetecek bana?sanıyorum beni tek rahatlacak şey sadece teoride değil sizlerin bildiği yada yaşadığı tecrübelerle böyle bi ihtimalin olma ihtimali nedir acaba içimi rahatlatabilecek bir cümlesi olan var mı

Ultrason görüntünüzde bir anormallik var mı peki

Şimdiye kadar haftayla aynı gidiyoruz özellikle doktorun dikkat etmesi gereken bişey varmıydı bilmiyorum öyle bişey söylemedi zaten keseyi görme, bebeği görme, kalp atışı derken 10 haftada 3-4 kere ultrasona girdim anormal bi durum erken vakitte çıkarmı bilmiyorum

Korkma canim Allah in izni ile birsey olmaz ama ayrintili ulturasona girseydin keske icin rahat ederdi biraz, benim test sonucum temiz cikti cok sukur Allah a mahvoldu zehir oldu hamileligim simdide suyumda cogalma cikiyor tamamen stresten bende bir yandan keske hicbir testi yaptirmasaydim ne gelirse Allah tan kabulum deyip diyorum cunki gercekten gecem gunduzm mahvoldu bebegimide bosuna stres yaptirmis oldum. Test negatif cikti ama bu korku bana bir omur gider onu dogurup kucagima alana kadar icim rahat etmeyecek, gercekten psikolojikmen cokmus durumdayim

Mutlaka birşey görseydi doktorun söylerdi..yanlış hatırlamıyorsam 11.haftada anormal bişey olursa görüyorlar..sen içini rahat ve ferah tut ve iyi seyler düşün iyi olsun hersey bol bol dua et..Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inş..

Selam benim bebegim de ayrintiliya gittigimde 2 hafta geri oldugunu ogrendim.doktor hormany test onerdi. Ayrintilida bir sorin cikmadi her sey normal sadece 2 hafta gelisimi geri boyle durumda olan var mi

Merhaba arkadaşlar ben aranıza istanbuldan katılıyorum. genç annelerdenim. 22 yaşında 3 senelik evli ve 5 aylık hamileyim. beklenmedik bir durumdu hamileliğim ilk baslarında sgara ve arkol kullandım. hamile oldugumu bebeğim 5 haftalıkken öğrendım ve butun kotu alışkanlıklarımı ogun bıraktım. benim uykularımı kacıran bır konuyu paylasmak istıyorum lutfen yardımcı olun. üçlü testte dawn sendromu tr 1.248 çıktı ve cok zor bir kararla kanuni hastanesinde ambiyosentez yaptırdım doktorlar hemsireler cok iyilerdi ve ALLAHIMA şukurler olsunkı bebeğime zarar gelmedi. sonuçları 7martta alıcaz ama ben hiç iyi durumda değilim,bir gün bir hafta gibi ya öyle birşey çıkarsa ilk bebeğim benim ne yapacağız. nolur dua edin bana Allah kimseyi evladıyla sınamasın. eşim ve ben öğrendiğimizden beri bu durumu ne yediğimiz yemekte tat var nede soluduğumuz havada.. lütfen dualarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyın..

Evet beklemek çok sıkıntılı bir süreç çok iyi bilirim..Eğer ultrosyonda sıkıntılı bişey gormedilerse ense kalinligi normalse korkma rahat ol tabiki hersey allahtan bilemeyiz..down sendromu yediğimiz ictigimizle alakalı bir durum değil Kromozomlarla alakali bir durum şans işi..ama iyi kötü herseyde allahtan.içini ferah tut ins güzel haberler alırsın allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inş. .

Merhaba kızlar,

Dün sabah ikili tarama testi sonucumu aldım. Doktor riskli grupta olduğumu söyledi. Bana anne kanından down testi yaptırabileceğimi söyledi. Birkaç tane firma varmış bu testi yapan bir de Türkiye'de Düzen Laboratuvarı testi yapmaya başlamış. 1 hafta içinde sonuç veriyorlarmış. diğer markalar yurtdışına gönderdiği için biraz daha uzun sürüyormuş. Sizce nerede yaptırmalıyım. Cevap yazarsanız çok sevinirim, çok kararsızım

Düzen laboratuvarı cok iyi bir yerdir..ben orda yaptirmadim ama amerikaya giden genoks die bi yerde yaptirdim 8 gün içinde geldi sonucum..onun dışında başka bi yer bilmiyorum..genoks sadece bu test üstüne çalışıyor ankara Cinnah caddesinde yeri..allah yardimciniz olsun..

Şimdi hemşire bir arkadaşımla konuştum. Düzen Türkiye'deki en güvenilir laboratuvar dedi. O da kendi babasının testlerini buraya gönderiyormuş. Laboratuvarı aradım doktor çıkmış ama telefondan yardımcı oldular, yarın sabah gideceğim. Sabaha kadar nasıl vakit geçecek bilmiyorum.

Evet düzen laboratuvari çok eski ve cok iyi bir laboratuvardir.. dua edin bol bol ins iyi sonuçlar alırsınız..

Ben 1750 tl yaptırdım genoks die bi yerde 8 günde geldi sonucu düzeni bilmiyorum mallesef..

Çok önce yazmışsınız ama doğum yaptınızmı bebeğiniz nasıl benimde bağırsak parlaklığı görüldü bu sebepten merak ettim

Ben Bebeğimi kaybettim 5.5 aylikti sonuclarimizda kötü çıktı hep mallesef..bağırsak parlaklığını hiç duymadım ama parlakliklar hamileligin ilerleyen haftalarında kaybolan bişey die duymuştum..allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inş..

Hamileykenmi kaybettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…