- 21 Ocak 2011
- 88
- 62
- 88
Allah korusun ben de çok korktum amniyosentezden. Yaptırmayı düşünmedim bile. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Allah yardimcimiz olsun... sizin riskiniz kaçtı? Ense kalınlığınız nasıldı?Kesinlikle harmony test harika birsey guvenilir yerlerde yaptirmak lazm kesinlikle dolar bazinda oldugundan fiyatlari hergun degisebiliyor. 1 hafta evel 2 bin lira dediler dolar 3 un uzerindeydi 1 hafta sonra 2 kusurlere dusunce harmony 1.550 ye dustu, 5 doktora gittim beside illada amniyo yada bu testi yaptircaksn dediler 10 gundur icim disima cikti memlektten annem geldi en son dun dra gittik artik amniyo yaptircam sanirim deidm buda ayni seyleri soylerse odaya girdim yattim ve 1 saat once amniyosentez yapilan bayan geldi bana ne olur 5.dk musade edermisin bebeklerim iyimi diye bakalim dedi bende tekrar masadan kalktim ve bayan uzandi amniyo yapilan bandi actilar ve ultrasonda dr bakti ve amniyo yapilan bebegin öldügunu diger saglam olaninda basinda vucudunda su toplayarak kalp atislarinin yavasladigini soyledi tabi o arada ben hungur hungur aglamaya baslayinca dr beni disari cikardi resmen sok yasadim annemin yanina oturdum 5 dk sonra diget bebekte olmustuu kadinin esi okadar agladiki birde tup bebekmis kim bilir nekadar beklemislerdi minnklar olsun diye adam keske down olsaydida olmeseydi diye agladi cok pisman oldu ve annemle kalktigimiz gibi harmony yaptirmaya gittik gercekten hastaneden arkama bakmadan kactm resmen korkunc bir olaydi
Allah korusun bebeklerimizi canim ins ben 2 li teste yetisememistim 3 luyu yaptirdim3 lude 10 binde 1 cikmisti onun rahatligida vardi uzerimde ama ayrintiliyi yaptirmak istedim yinede, 21. Haftada ayrintiliya grdim ensesinde basinda boynunda sorun yok el ayak parmaklari normal ayak tabani normal buru kemigi normal hicbir yerinde sorun yok fakat ne yazikki 2 bobrekte buyume ve kalbinde ufak bir parlaklik var bunlarin sadece birisi olsa risk teskil.etmiyor ama iksinde oldugundan amniyo isteniuor ne yazikki iyikide yaptirmadim. Ins sonucum iyi gelir suan 24 haftaligiz cok heyecanliyim o test mail gelince nasil acip okuycam bilemiyorummm.. cok zor gercektn ancak yasayan bilir ya mahvoldum 10 gndurAllah korusun ben de çok korktum amniyosentezden. Yaptırmayı düşünmedim bile. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Allah yardimcimiz olsun... sizin riskiniz kaçtı? Ense kalınlığınız nasıldı?
Ultrason görüntünüzde bir anormallik var mı peki
Şimdi hemşire bir arkadaşımla konuştum. Düzen Türkiye'deki en güvenilir laboratuvar dedi. O da kendi babasının testlerini buraya gönderiyormuş. Laboratuvarı aradım doktor çıkmış ama telefondan yardımcı oldular, yarın sabah gideceğim. Sabaha kadar nasıl vakit geçecek bilmiyorum.Düzen laboratuvarı cok iyi bir yerdir..ben orda yaptirmadim ama amerikaya giden genoks die bi yerde yaptirdim 8 gün içinde geldi sonucum..onun dışında başka bi yer bilmiyorum..genoks sadece bu test üstüne çalışıyor ankara Cinnah caddesinde yeri..allah yardimciniz olsun..
Merhaba bu testin fiyatı nedir bu yaptırdığınız yerde ve nezamana kadar yapılıyorEvet düzen laboratuvari çok eski ve cok iyi bir laboratuvardir.. dua edin bol bol ins iyi sonuçlar alırsınız..
Çok önce yazmışsınız ama doğum yaptınızmı bebeğiniz nasıl benimde bağırsak parlaklığı görüldü bu sebepten merak ettimEnse kalınlığı 1,2 normal degil mi? Hiç anlamıyorum ya. Benim durumum pek iç acıcı degil. Bugün doktor bagırsagındada parlaklık gördü. Sonumuz belli. Cok üzgünüm. Sma sen yaptır belki hersey güzel olur.
Hamileykenmi kaybettinizBen Bebeğimi kaybettim 5.5 aylikti sonuclarimizda kötü çıktı hep mallesef..bağırsak parlaklığını hiç duymadım ama parlakliklar hamileligin ilerleyen haftalarında kaybolan bişey die duymuştum..allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?