Yaptırabilirsin kafana çok takan birisen. stresi azaltıyor eminim sonuç ii cikacakKombine riskim 1/4000 olmasına rağmen kan değerine göre riskim 1/166 çıktı. Emin olmak için bu testi yaptırıcam ben de...
ben nifty test yaptırdım. 19 farklı hasyalığa bakıyo fiyatı 1700 tlIlgi gosterip yzn arkadaslar cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin
ben nifty test yaptırdım. 19 farklı hasyalığa bakıyo fiyatı 1700 tl
genoks adlı bir firma ankaradaNıft testı nerede yaptırdınız hangı kurum
Ayni durumdayiz canim. Ben de boyle dusundugum icin. Hicbirini yaptirmadim. Esinin destegi cok onemli. İkili tedtin iyiyse bosver digerini. Bence bebegim gayet saglikli. İyi bir perinatoloji uzmanina ayrintili usg yaptir. Orda da bazi bulgular gorulebiliyor. Benim ikili test 1/956. Uclu 1/103 . Ayrintili usgde de bulgular var. Ama rabbim buyuk.Arkadaşlar 17+4 günlük hamileyim.Yaşım 31. 2li tarama testim 1/18300 çıktı.4lü tarama testim 1/247 çıktı ve amniyosentez yada harmony testi yaptırmamı önerdi doktorum.3 gündür düşünüyoruz eşimle down sendromluda olsa doğurmaya karar verdik.Sonuççta sağlıklı doğurup sonra herhangi bir sebeple çok ciddi hastalıklarla uğraşanlarda var dedik.Kızım gelsin başımın üzerinde yeri var deyip hiç birini kabul etmedim.Bi yandanda diyorum ki bencillikmi yapıyorum ya bize bişer olursa hayatını nasıl idame ettirir çok kafam karışık((
Içimi rahatlattin cok tesekkur ederim.umarim saglikli bir sekilde aliriz bebeklerimizi kucagimiza.Bugun ultrasonla bakildi baya bir.18 temmuzda da renkli ultrasonla bakilacak insallah.doktorum 20 haftalikken bakilmali dediAyni durumdayiz canim. Ben de boyle dusundugum icin. Hicbirini yaptirmadim. Esinin destegi cok onemli. İkili tedtin iyiyse bosver digerini. Bence bebegim gayet saglikli. İyi bir perinatoloji uzmanina ayrintili usg yaptir. Orda da bazi bulgular gorulebiliyor. Benim ikili test 1/956. Uclu 1/103 . Ayrintili usgde de bulgular var. Ama rabbim buyuk.
Evet canim hatta 24. Hafta kalp icin en iyi zaman.. İcini ferah tut. Eger her durumda bebegini kabul ettiysen cok fazla dr a gidip kafani karistirma.Içimi rahatlattin cok tesekkur ederim.umarim saglikli bir sekilde aliriz bebeklerimizi kucagimiza.Bugun ultrasonla bakildi baya bir.18 temmuzda da renkli ultrasonla bakilacak insallah.doktorum 20 haftalikken bakilmali dedi
aynen canım.dediğim gibi bebegimin her durumda başımın üstünde yeri var.ama işte bencillikmi bilmiyorum.Evet canim hatta 24. Hafta kalp icin en iyi zaman.. İcini ferah tut. Eger her durumda bebegini kabul ettiysen cok fazla dr a gidip kafani karistirma.
bencillik degil bence.. Neden boyle dusunuyirsun ki? Downlu cocukkar bi dunyadaki en mutlu ve annelerune en bagli cocuklar bence. Biraz arastir bence. Ben cok arastirdim cunku. Belki cok zeki olmayacak ama olabileceginin en iyisi olmalari bizim elimizde. Down sendromlu cocuk annelerinin cigu bunu bir sans olarak goruyor. Lutfeniyi dusun arastir. Sonra kararini ver.aynen canım.dediğim gibi bebegimin her durumda başımın üstünde yeri var.ama işte bencillikmi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?