amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

İnşallah iyi gelir biz de geçtik o süreçten çok zordu iyi geldi sonuclar icimiz ferahladi Rabbim yardımcın olsun
Çok zor canım evet, en iyi bunu yaşayanlar anlar, inşallah benim de iyi gelir de bir an önce rahatlarım, yoksa bebeğim de uzuntumden etkilenecek diye korkuyorum.

Sea41 Burun kemiğinin oluşmuş olması iyi, ense kalınlığı da 3.5 altında olduğunda normal diye biliyorum. Kan değerlenizden ötürü riskli gelmiş olmalı. Kaçtı risk?

Sea41 Burun kemiğinin oluşmuş olması iyi, ense kalınlığı da 3.5 altında olduğunda normal diye biliyorum. Kan değerlenizden ötürü riskli gelmiş olmalı. Kaçtı risk?
Yaşım 35ve daha önce birinin kalp atışı olmadığı için diğer ikisinin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. 1 tane sağlıklı 5 yaşında oğlum var. .risk yaşım ve kayıplarımdan dolayı artmıştır diye düşünüyorum. Risk 1:61 yani malesef yüksek risk.

Canım bende bugün kan verdim burada yazılanları okudukça içim rahatladı benim de ultrason iyi kan değerleri kötü inşallah iyi sonuçlar alırız dua ediyorum sürekli

Canım bende bugün kan verdim burada yazılanları okudukça içim rahatladı benim de ultrason iyi kan değerleri kötü inşallah iyi sonuçlar alırız dua ediyorum sürekli
Sen kan testi yaptırdın mı canım?

Sabah verdim kanı 10 gün sonra çıkacakmış sonuç senin ne zaman belli olacak ?
Ben dün verdim.Bana da 10 iş günü içinde belli olur dediler..Ben nifyy testini yaptırdım, sen hangisini yaptırdın?

Senin yaş kaç, daha önce kaybın var mı, riskin kaç? Çok soru sordum kusura bakma canım.

Ben dün verdim.Bana da 10 iş günü içinde belli olur dediler..Ben nifyy testini yaptırdım, sen hangisini yaptırdın?
Ben de aynı testi yaptırdım canım içim içimi yiyor bu 10 gün biran önce geçsin istiyorum

Senin yaş kaç, daha önce kaybın var mı, riskin kaç? Çok soru sordum kusura bakma canım.
27 yaşındayım 6 ay önce 12 haftalıkken kaybettim kuzumu risk 1:250 biyokimya riski 1:50 yaş riski 1:700

Ben de aynı testi yaptırdım canım içim içimi yiyor bu 10 gün biran önce geçsin istiyorum
Benim de öyle canım, benim gecen ekim ayında ve sonra mart ayinda kalpleri durdu bebislerimin.oglumdan önce de bi kaybım var.cok yoruldugumu hissediyorum. Inşallah bu süreç hızlıca geçer ve ikimizde güzel sonuçlar alırız. Haberleselim mutlaka.Birbirimize de dua edelim.insallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım.

Çok zor gerçekten Allahım kimseye yaşatmasın ben inanıyorum ki test sonuçlarımız iyi çıkıcak biz de hamileliğin tadını çıkarıcaz hiç merak etme kötü de düşünmemeliyiz bebişleri strese sokmayalım
bütün annelerin duaları kabul olur inşallah

Ben de inanıyorum canım iyi çıkacağına, keşke baştan kötü cikmasaydi da strese girmeseydik bebislerimizle.Ben zaten çok takarim kafaya, daha önceki kayıplarımdan da dolayı heralde. Bu da bizim sınavımız olsun.Yuce rabbim yüzümüzü guldursun.

Canım nasılsın benim tekrar kan vermem gerekliymiş bugün aradılar sinirlerim çok bozuk şimdi 1 hafta daha beklemem gerekli

Merhaba,
Ikili testim gayet iyi çıkmasına rağmen üçlü tarama sonucum downswndrom 1:264 çıktı henüz yeni öğrendim tüm gece boyunca araştırma yaptım içimdeki sıkıntıyı sizler anlarsınız. Doktor bugun amniosentez yerine harmony test yaptırırsam daha iyi olabileceğini söyledi. Amniosentezde düşük riski var ve ikili teste göre beni içim rahat dedi. 2000liraya yapılacak test. Umarım sonuçlarım iyi çıkar. Tüm gece burada yazılanları okudum pozitif olup iyi düsünmek hepimiz icin cok önemli. Insallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Canım nasılsın benim tekrar kan vermem gerekliymiş bugün aradılar sinirlerim çok bozuk şimdi 1 hafta daha beklemem gerekli
Iyi olmaya çalışıyorum canım, stresle bekliyorum. Niyeki nolmus verdiğin kan.of zaten stresli bekliyoruz niye böyle yapıyorlar. Sen hangi firmaya yaptırdın, benimki genoks.insallah güzel sonuçlar alırız.

Ikili testin temiz çıkmış, dr.unda içim rahat demiş, merak etme dicem ama zor biliyorum. Benim teyzemin arkadaşının da ikili testi iyiymiş üçlüsü riskli çıkmış, amniyosentez yaptırmış temiz çıkmış. Bu testler bizi çok strese sokuyor. Bir daha test filan yaptırmak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Iyi olmaya çalışıyorum canım, stresle bekliyorum. Niyeki nolmus verdiğin kan.of zaten stresli bekliyoruz niye böyle yapıyorlar. Sen hangi firmaya yaptırdın, benimki genoks.insallah güzel sonuçlar alırız.
Canım genoksa yaptırdım ben de bebeğin dnası az çıkmış kanda şimdi gittim yine kan verdim zaten stresle gün sayıyoruz bide üstüne bu geldi günler geçmek bilmez artık seninki ne zaman çıkacak acaba bazen düşünüyorum da bende mi sorun diye benim yan komşum ikili testlerini bile yaptırmadı çocuklarının herhalde biz kayıplardan dolayı böyle stresliyiz

Canım benim kafana hiç takma üçlü testin güvenilirliği ikiliye göre daha az diye biliyorum ben eğer için rahat edecekse yaptır dna testini strese sokma bebişi genelde temiz çıkıyor dna testinin sonuçları çok araştırdım sıkma içini

Çok teşekkür ederim sözlerin,desteğin için. Ilk duyduğumda epey kötü oldum ama şimdi bebeğimi düşünüp onu yormamam gerektiğimi fark ettim. Zaten onlar bizim parçamız kim istemez ki bebeği sağlıklı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…